107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gagyenkov
    Nálam minden rendben! Most is fenn vagyok!
  • [HUN]FaTaL
    most raktam újra a játékot akkor lehet hogy valami nem tetszik neki, csak nem tudom, hogy mi :D
  • preti96
    Most nem tom mert csak hétvégén voltam fent majd leirom.
  • somdav95
    Énis játszottam már ma reggel. Szerintem csak elötted tiszteleg a szerver...
  • Atti12
    csak téged :D Én most jöttem le.
  • [HUN]FaTaL
    Nem megy a server vagy csak engem tisztel meg vele hogy nem enged fel?
  • gagyenkov
    Viszont a verseny előnye, hogy az utakon nincs civil és a km ugyanúgy megvan! Persze lehet száguldozni de azért mondtam, hogy B-kat Mindegy, ha nem vagyunk legalább hatan akkor úgyis uncsi
  • somdav95
    Nekem sincs semmi kedvem versenyezni mostanába... :) A kilóméterek nem zavarnak, de jobban szeretem a laza krúzokat. Mondjuk a bal*asz ruszkik azért feltudnak húzni agyilag, de azokat ott is hagyom a pics*ba
  • 0blueman
    ja meg a km-ek miatt is
  • 0blueman
    áá, a verseny az nekem kicsit vad, de egy sima körben benne vagyok egy Enzoval mennék(mivel csak az van)
  • gagyenkov
    Akkor ez eddig már ketten vagyunk Milyen B-s verdád van?
  • preti96
    SZia Gagyenkov én mennék arra a versenyre
  • gagyenkov
    HÉ MINDENKI ALSZIK!!!Akkor egy pár kép tegnapról:
  • gagyenkov
    Pálinkás szép-jó reggelt minden Oahu rajongónak :D Volna e kedve valakiknek Egy nagy szigetköri versenyhez?? 14.30--től :) Normál online verseny lenne jelszóval és B-kategóriás kocsikkal! Ha lennénk legalább hatan akkor érdemes és jó verseny volna :P
  • Atti12
    sajna nem tudtam jönni, de úgy látom tele volt a layer :) majd legközelebb.
  • Jakab66
    Nézd a jó oldalát :D legalább a zöld szépséges jaguárom ottvan a második képen :P
  • Maxx
    Ime a képek:

• Maxx
    remélem mindenki élvezte, sajnos egy kretén külföldi miatt a jumpnál szétestünk, de igy is kb 150km old timerekkel , szép volt, nyomom a képeket mindjárt
  • drot
    uhh köszi a krúzt isten volt nagyon jó bocs h le kellett lépnem tod mondtam XD na mind1 kösz
  • Maxx
    mi köszönjük hogy jöttél és sajnálom :(
  • Jakab66
    thx skacok a krúzt :D márcsak a sok magyar oldtimeres látványa is szép volt :D
    sajna az első kilóméteren kifagytam a lassú netem miatt deh azért köcce :D
  • Jakab66
    olvass vissza... bevan linkelve... és találsz képeket is a ladámról :P
  • djtrial
    sziasztok!
    vki benyomná a linket ahonnan letudnám szedni a LADA mod-ot?
  • Maxx
    nah ott várok mindenkit a lambó szalonnál, old timerrel gyertek kérlek, tehát kb 1990 elötti kocsikkal
  • Maxx
    sajnálom:( majd bepotoljuk :)
  • Misi az ezredes
    ill sry sajna nem tudok menni!
  • Misi az ezredes
    Én is jövök egy elegáns régi autóval vagy csak elegánsal :)
  • Maxx
    örülök hogy ekkora igény van rá, régota vágyom egy jó kis old timer cruzra :)
  • Jakab66
    arra az esti talira én is beizzítóm a jaguárom :) ha lehetséges :)
  • gabesz012
    Na, erre én is benevezek, régen krúzoltam már egy jót. :) És ha már a Lambónál talizunk, akkor én jövök Miurával. :))
  • Maxx
    gratu :)
  • Atti12

^^. Pénzkunyizás nélkül, only saját erő :D Végre megvan :) Megyek is driftelni xD
  • Misi az ezredes
    Bazz T-onlines vagy? nekem még csak most jött vissza :S bocs h ott hagytalak titeket
  • Maxx
    mindegy, ami jólesik kategória nem számit nem szágoldani fogunk csak igazi belevaló régi verda legyen :)
  • Szabi1991
    asszem én mercivel megyek.. vagy Mustang :D
  • Maxx
    jöhet minden ilyen beteg dolog kicsit kirándulunk eröben , meg dumálgatunk, egyszoval jó kis este lesz remélem és a vilmost már a fagyasztóba tettem :)
  • Szabi1991
    nagy száguldozás, azt durr... elment a net egy pillanatra -.-"
  • Atti12
    oh, lehet előkapom a pink csodámat :D
  • Maxx
    Halleluja emberek :) ma estére szeretnék tervezni egy old timer találkozót, megkérek mindenkit hogy aki szeretne jönni ne uj csoádkkal tegye hanem tényleg igazi oldtmerekkel, nem szeretném kikötni mi az és mi nem sztem mindenki meg tudja itélni :)

Találkozó helye : Lamborghini szalon a sziget kellös közepén
    Ideje: 20:00
  • somdav95
    Én meg tudom féléve, mégsincs meg xD Nahmajd egyszer... Talán :)