107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0blueman
    hallod ba__meg menj má a faszomba hogy mindig eltűnsz, te szervezed a legjobb tomkrúzokat, a phra meg nem fogok menni
  • somdav95
    Visszafog jönni... Most csak felhúzta magát, lemerem fogadni hogy fogjuk őt még itt látni....
    Jah mentem egy angol sráccal egy kicsit ( az nemlényeg hogy annyit se tudott angolul mint én, de ő asszonta hogy angol -.- ) Naszóval néhány kép:

• jofer
    Nyomtam HUNathannal kb. másfél szigetkört! Valami brutális átlagsebességgel! Nagyon keményen nyomja a srác, végig a fülemben hallottam az Enzo bömbölését! Köszi érte!

• ChuckyHUN
    nemár!!! légyszi ne menj el!!!
  • jofer
    Dobtam egy szavazatot! Bár szerintem ez nem vicces!
  • Pepsi Twist
    tudjuk xD
  • Norbi1990
    De hülye vagyok. A FAQ-t elfelejtettem elolvasni xD
  • Pepsi Twist
    héjj én nem kockáztalak le... szabi vót :D
  • Szabi1991
  • HUNMemphis
    Hát kösz szépen nekem ebből elegem van.Megkértelek hogy ne kockázz le engem nem teljesítetted. Engem ez sért.
    Ilyen baromságokra meg többé nem szavazok.Lehet jópofának lenni de egy idő után baszott unalmas és primitív.
    Nekem ebből elgem van én több tiszteletet vártam volna el.Sosem csesztettem mást azért mert kurva rossz a helysesírása.Basztatok megadni azt amit adtam akkor én is baszok rátok és erre az egész kurva Topikra. Tisztelet a kivételnek.
    Befejeztem...

• Pepsi Twist
    mama2 nincs is a listán :D
  • [HUN]FaTaL
    Kocka vagy :D
  • Norbi1990
    Vki tudna adni egy Linket az INI hackes cuccokhoz?
  • Szabi1991
    kocka vagy -.-
  • HUNMemphis
    Jah jah én is! :D De ha mégegyszer benyögöd, hogy kocka vagyok átállok Mama2-re
    Jah és szép napot mindenkinek!
  • Roger6
    Ebben egyetértünk. Csak a sör.
  • Pepsi Twist
    köfi ^^
  • somdav95
    Hát te már tényleg nemváltozol.... Kedvességből rád szavaztam xD
  • Pepsi Twist
    csak a sör :D
  • Roger6
    Hát elég gyorsan leamortizáltad az agyát!
  • milk41
    én szoktam esténként csipegetni az agysejtjeiből:D
  • Roger6
    Az a baj, hogy te már nem tudsz megváltozni. Akárhogy nézzük, vén papa vagy már, nem vagy képes változásra, te ilyen vagy, ilyen is maradsz (azért nyomtam rád egy szavazatot, nehogy lecsússz a 3. legnagyobb kerály helyről). Ennyi. Bunkó vagy, oszt kész. Na vigyázz magadra, és tényleg: neked valami öli az agysejtjeidet?
  • milk41
    szavaztam:D

3xPepsitwist
  • Pepsi Twist
    Promóciós célokból újra elmondom!

Ne fürgyé le! őőőő ja nem hanem Szavazzá rám!!!444négyöt

(még mielött mindenki lehülyézne meg egyéb szép nyalánkságok [gyerekesség] nem vagyok ez csak 1 poén verseny... ja és a link is az SG-n belül van)
  • Misi az ezredes
    érdekes mert amúgy gépnek semmi baja wonfos rajta kb 3-4 hetes és megjavult miután megpiszkáltam a vinyót, meg a ramokat
  • Pepsi Twist
    ha mindenki rám szavaz akkor mostantól aranyos és kedves leszek mindenkivel :)

Szavazz rám!

(félreértés ne essék, nem vagyok hülye sem semmi egyéb)
  • Jakab66
    ha akkor villan a kékhalál, amikor tölti az xp-t akkor szarba vagy :D
  • Dante73
    Menstruál.
    De már egy ideje tart ez nála.

• somdav95
    Szépjóreggelt mindenkinek !:) Ellógtam előkészítőröl, ( ami a a mi sulinkba tartanak ) mert nemérek oda teniszre, ofő meg elkapott, de csak röhögött... xD Tényleg, Pepsi neked mibajod? :D
  • Misi az ezredes
    Szép képek :) meik vagyok én a 2-ő közül? az év kérdése!
  • Misi az ezredes
    Mit rontottam el ! Újra indítottam a gépet amikor bekapcsolt valami kék villanás és csak csökkentett netes módban indul el a gépem hmm..?
  • Fr3nky21
    Amiket én csináltam

• gagyenkov
    Miért van az, hogy előbb "idiótáznak" egyes fórumozók és csak utána próbálnak gondolkozni Egyébként szép-jó reggelt mindenkinek Pénteken verseny!!
  • Jakab66
    Jóreggelt mindenkinek! Mindjárt indulok suliba (tanműhelybe)
    Jó napot kívánok mindenkinek!
  • vass17
    Sztem törekedj az egyszerűségre, nekem érdekes módon az első variációt elfogadta. Próbáld pl ezt:
    Hungilbert93
  • Jakab66
    Neked valami öli az agysejtjeid?? Úgy 3 napja nem láttam normális, értelmes hozzászólást tőled Azóta folyamat bevagy szíívaa???
  • Attila889
    no para :)
  • Attila889
    no para :)
  • Norbi1990
    Kösz ez jól esett
  • Maxx
    nekem se fogadta el egyik nickem se, ezért lett kisvuk :)