107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    csajos anynira nem para, a stoppos annál inkább. sokkal messzebbre kell vinni, és "beszariak" nagyon
  • mrmilan
    Aztakurva.
  • Roger6
    Csakhogy utána sokkal nehezebben jönnek a pontok már, és újabb 3 óra alatt még csak 40%-nál sem leszel... De ezt te is tudod.
  • ChuckyHUN
    hát én 3 óra alatt 35%:D
  • somdav95
    Jóhogy, szerintem is xD
  • Maxx
    ennyi pepsi , ird ki szav vége nyertél :D
  • somdav95
    Tudtommal nem reklámozhatod magad, de a választ télleg mindenki tudja :P xD
  • Maxx
    minek szavazni? mindenki tudja a választ nem?:P
  • Roger6
    Én már nyomtam, de nem sokat számít, úgy nézem...
  • Pepsi Twist
    Szavazzá' ráme!
  • somdav95
    Most értem haza a sulibol, reggel meg betegen mentem el. Szerzett jegyek 3,4,5 Persze a hármas az matekbol. Mert nem nekem nemadja meg a négyest, de az ő nagysága csajoknak nehogy az anyuci leszidja persze hogy megadják az ötöst. Oké hogy elbasztam, de fél pont kellett volna a négyeshez, ígymeg cseszhetem
  • Maxx
    mi ez a nagy csend? elkezdtem folytatni a stoppos meg csajszis küldiket de úúútálom öket :P
  • Dante73
    Aki ilyenre festette, azt tárgyalás és ítélet nélkül azonnal fejbe lőném. Ez már statáriumért kiált. Szegény verda, remélem photoshop.....
  • pxxl
    jujj
  • Maxx
    Egyéb kérdés Barbi ?

Rendörök ellen pedig a hello kitty Online halálos wíípönje :
  • pxxl
    1 órája mit láttam pesten? egy régi Ford Mustang-ot. olyan GT 500 kategóriásat...qvajó állapotban!
  • Maxx
    Egyedül kruzolok :D senki nem online friendlistből :D
  • pxxl
    én csak a spec autókért csinálom a versenyeket, meg a többit :D
  • Roger6
    Én már nem is csinálok küldetéseket, csak krúzolok. Amióta meglett 45%, azóta csak HC-ben tolom, ott meg nincsenek küldetések.
  • pxxl
    válaszoltam is :)
  • Maxx
    Loller ez akomolyság, most néztem a priv üziket, 2005 karácsonyra kaptam 1 honap vip tagságot, most váltottam be és elfogadta :D
  • pxxl
    jahm :D bna még ezt a versenyt, na csak ezt az autót még visszaviszem, na meg ezt is, aztán már éjfél van...
  • Maxx
    pixxel irtam privet olvasd el
  • pxxl
    akkro nem is különbözünk annyira! nekem is van élet a tdu-n kívül
  • nesto
    nem kell ahhoz kockának lenned. ez a játék simán magával ragadja még azt is aki nem nagy játékguru
  • Roger6
    Csak az a különbség kettőnk között, hogy nálam létezik élet a TDU-n kívül is, nem vagyok ekkora kocka...
  • pxxl
    nade itt az új Drift Queen

Burn baby burn!!

• pxxl
    hát ma sem örülök neki hidd el csak én nem 44 hanem 60%on vesztettem el mindent :(
  • Maxx
    tegnap még nem találtad ilyen poénosnak, vmi mentés gond volt nem?:) de egyébként tényleg egy kockább 7 vége, segítséget online meg úgyis kapsz
  • pxxl
    1-2 hét? egy keményebb 7vége és megvan a 45%

tegnap újrakezdtem a játékot :( poénból egy csajjal
  • Maxx
    erre a kérdésre nem tudom a választ hiszen itt, ahogy a topic fejléce is utal rá mindenki eredetivel tolja, így én is, arra felmegy a pecs a warezre passz. De ahogy nesto irja 3700 ft nem hiszem hogy nem fér bele egy családnak :) 1 el kevesebb bepiálás a haverokkal, - 1 meki és meg is van :) Érdemes a multi miatt hidd el.
  • Higany
    Köszi! Az nem gáz, hogy a warez verzió van fent?
  • Roger6
    Francokat regeteg idő, 1-2 hét alatt megvan. Én is elértem egy másfél hét alatt a 45%-ot a HC miatt, azóta ott vagyok. :)
  • nesto
    hihetetlen és egyben mármár nevetséges: 3700Ft-ért lehet hozzájutni a játékhoz 576online-ból. azt hinné az ember hogy 5-6e ft körül van az ára. amennyi autó van benne és amekkora élményt nyújt a játék szerintem kötelező mindenkinek megvenni és nem letölteni.
    egy gond van, hogy 44%-nál járok a játékban de nekem is warezos verzióm van. szóval ha megis veszem rengeteg idő míg újra 44%-ra visszahozom a profilom :S
  • HUNMemphis
    Tegyél fel Tradera egy Rózsaszín Saturn Sky-t 9 millióért.Meglátom mit tehetek.
  • Maxx
    Tedd fel a patchet :) hiszen azért adják ki mert hibákat javitanak benne, többek közt a hangon is változtattak:

Patchnote:

• Anti Cheat measures implemented throughout the game
    • Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
    • Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
    • Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
    • Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, “isolate” feature of the free ride improved)
    • Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
    • Fixed traffic cars flying around
    • Fixed bug on multi-threading code
    • Fixed some crackering/stuttering sound issues
    • Fixed bugs in photo mode
    • Fixed some corruption on car graphics
    • Improved volume balance and bass power
  • Higany
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Az a gondom, hogy a játék alatt a bal oldali hangszóróm sokkal erőteljesebben szól, mint amúgy a windózban. Frissen telepített a játék és Realtek HD Audió hankártya van a gépembe és WinXP. JA, és nincs felpeccselve a játék! Köszi a segítséget!
  • Roger6
    Én meg már instant versenyeket nem csinálok, csak a krúz megy! Az viszont százezerrel! :)

Köszi Moodovin a ma estit, fasza volt. :)
  • PhilipMorris
    Szevasztok!

Megvettem a játékot eredetibe, mint ha a fogam húzták volna:)
    De bátran kijelentem az online mód minden pénzt megér:)
    Ha láttok, mindig készen állok egy versenyre DE csak 10000-es téttel!:)
    Első komolyabb verdám!:)
  • somdav95
    Csináld azt a 70 ezer dolcsis versenyt azt' jóvan nah. Lesz pííínzed xD