107666
-
Na remélhetőleg újra visszatérek a szigetre :) A játék elejétől kezdve szinte itt vagyok online bár az utóbbi fél évben eltűntem ,de megint kedvet kaptam és időm is engedi manapság :)
Jó látni,hogy pár régi ismerős még jelen van (Kamehame klubbol is)
Ha lesz klub tali esetleg Dante vagy alapból csak krúzt szerver valaki hívjatok engem is :P -
Hát három :) Bár ahogy nézem a 6DOF-ot TDU ponnt nem támogassa, csak fel-le jobbra balra tudok elfordulni. Közelíteni, emelkedni, dőlni nem megy :) A lényeg megvan :D -
Hány ledes verzió? -
Viszont a Freetrack remekül működik a játékba, igazán isteni körbenézni a sarkon , meg az autoban :D -
Crampus #62682 Megvan a megoldás... olvasgatva a fórumot kikapcsoltam a közúti forgalmat próbaképp... "Traffic mappa átnevez"... visszakapcsolva semmi baja a játéknak... -
Hát igen... Atari.... xD -
Maxx #62680 Nekem itt azt irja az utoval felfedezettre hogy 2milliárt560ezer valamennyi :D -
TDU bug...
-
uhhh!
2,5 szigetkör egy vadidegen, állítólag japán taggal...(Sk8-Lime)
-
Igen igen, ez az, majd akkor megpróbálom más sorrendbe felpakolni.
Engem inkább az zavar, hogy autopálya kellős közepén mééér áll a marha :) belső sávba. -
mi ez a káosz? warezhuszárok itt nyomatják! -
anno felraktam 1.66-ra a megapackot és 10-ből 2 rendőrautó láthatatlan lett,plusz elég gyakorivá vált,h.a velem egy irányba haladó forgalom a szembesávból tér vissza a sajátjába,amikor közel érek hozzá...atari. -
tegnap emiatt szakadt félbe a krúzunk :S nemtom mit csináltak vagy mi van. aztán vissza sem engedett :( azóta nem próbáltam még -
gagyenkov #62673 Sajnos csak pakkal veheted meg!Nekem tetszik! A milliós verseny kb: 20%-tól azt hiszem! -
Elméletileg a megapakk tartalmazza az 1,66A-t. Gyakorlatilag, lehet, hogy azért vannak a hibák, mert előbb az kellett volna.... Mert ugye, nem a pakkos verzióra találták ki a paccsot, hanem arra találták ki a pakkot. És nem csodálkoznék, ha előbb a pakkot, utánna a patch-ot telepítené a megapack, ha nem találja.... (Atari...)
Persze, sima driver-probléma is lehet.... -
Tegnap ugye újraraktam hosszú idő után a játékot. Feltettem hozzá a Megapackot. 1.66A patchot má nemlehetett aszonta already.
Na mondom magamban, olyan régen toltam, jó kezdés lenne egy million dollar verseny.
Mennyire normális az hogy láthatatlanok a rendőrautók egy része illetve ,hogy csak hébe hóba kapcsolja az Enzo pillangováltóval a fokozatokat ? Néha nincs kedve működni, a gombal semmi gond. Manual clutch, de ugye Enzo ott mind1, H váltó állás, G25.
Mielőtt kérdés lenne, legális, nem-nem törölgettem bele a traffic-ba. És szűz install volt.
-
speed100 #62670 Connection lost ez az, nekem is ezt írja. És offline profilnál is csinálja. -
Crampus #62669 Most ugyanaz nekem is... egyszer csak kiírja, hogy Connection lost... de a legszebb, hogy offline profilnál is, majd kilép!!!
[#conf][#conf]HELP ! ! ! ! !#conf]
-
Igeeen ez, de nekem nincs carpackom anélkül is megszerezhetem?
Jó egyébként?
még 1 kérdés:
azok az egymilliós stb versenyek mikor válnak elérhetővé? -
nehogy bannoljanak a szerverről 

-
gagyenkov #62666 Ezt kéne? 
-
gagyenkov #62665 Fent vagy?
-
gagyenkov #62664 Europen classic! Észak-Kelet! -
szevasztok!
Gyerekek!
LAmborghini régi countachot honnan a fenéből lehet szerezni?:)
ÉS milyne árban van ez kb?
THX:)
-
speed100 #62662 Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, ha igen, akkor írjátok meg, hogy volt és visszaolvasok.
Felrakom 1.66A patch-et, és ha a térképre megyek, akkor kiírja, hogy nincs internet kapcsolat, vagy hasonlót és kilép a játékból. Patch nélkül ezt nem csinálta.
Előre is köszi! -
gagyenkov #62661 De most miért?? Szerintem olyan SZÉP
GONOSZ vagy
Azt hiszem, hogy megyek és még pár autómat átfestem erre a színre
-
De a vízbefolytást különös kegyelmességgel fogjuk elkövetni. Olyanok leszünk, mint Te ezzel a szegény verdával.....
-
Kifogyott a piros festék, a szürke alapozó után? Kell még rá két-három réteg piros, mert így RÓZSASZÍN! Mert azt nem hinném, hogy szándékos lenne részedről a dolog....
Viszont, ha az, akkor a délutáni krúz "témája" megvan! Te menekülsz, mi meg mint bika a vörös posztót, üldözünk. És mivel itt leszúrni nem lehet, majd vízbe folytunk....
Mottó; Vesszen Gagyi! Vesszen Gagyi!!! -
gagyenkov #62658 Az új verdám!
Direkt DANTÉnak!!!
-
még jó hogy nem az ascari-t vittük, azzal nem lehet ilyen jókat driftelni 
-
Maxx #62656 nah akkor kruz vége :D köszi pixx :D -
jajam nagyon állat volt! Bocs, mára ennyi, ledobott a szerver, és nem akar újra csatlakozni, meg minnyá meló van :D THX!!!
pár kép (sry, hogy sötétek, legalább is nekem, most nem világosítok rajtuk :) )
-
Maxx #62654 Pixxellel jót kruzoltunk most este, ill még folyamatban is van, csak pihi képpen a képek :) Elnézést ha sok de marha jól éreztük magunkat. Keksz nem tudom hova lettetek, de sajnálhatjátok. Ime:
-
Megjött a klasszik boltba a verdám, rögtön ki is próbáltam:
És megfuttattam alaposan:
-
c:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt-t töröld. (Ha minden igaz itt van) ezért nem enged fel. igaz így nem tudsz venni új autókat, csak nézegetni... -
Crampus #62651 Köszi, de reinstall lett belőle... a registryben sikerült valamit kotlászkodnia a Megapacknak... tudom, az én hibám, minek töltök le torrentről... tanulópénz... viszont láthattam a Lexust és társait... mert offline azért működött... -
hopp lebukott a fotós :D
tegnapi krz egy pihenős pillanata
-
Maxx #62649 vasárnap már nem lesz netem :( -
-Chucky94[HUN] -
lehet gyüvök régi lokós :D