107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gabi89
    Na remélhetőleg újra visszatérek a szigetre :) A játék elejétől kezdve szinte itt vagyok online bár az utóbbi fél évben eltűntem ,de megint kedvet kaptam és időm is engedi manapság :)
    Jó látni,hogy pár régi ismerős még jelen van (Kamehame klubbol is)
    Ha lesz klub tali esetleg Dante vagy alapból csak krúzt szerver valaki hívjatok engem is :P
  • pointer4
    Hát három :) Bár ahogy nézem a 6DOF-ot TDU ponnt nem támogassa, csak fel-le jobbra balra tudok elfordulni. Közelíteni, emelkedni, dőlni nem megy :) A lényeg megvan :D
  • jofer
    Hány ledes verzió?
  • pointer4
    Viszont a Freetrack remekül működik a játékba, igazán isteni körbenézni a sarkon , meg az autoban :D
  • Crampus
    Megvan a megoldás... olvasgatva a fórumot kikapcsoltam a közúti forgalmat próbaképp... "Traffic mappa átnevez"... visszakapcsolva semmi baja a játéknak...
  • somdav95
    Hát igen... Atari.... xD
  • Maxx
    Nekem itt azt irja az utoval felfedezettre hogy 2milliárt560ezer valamennyi :D
  • somdav95
    TDU bug...
  • LeWyTy
    uhhh!
    2,5 szigetkör egy vadidegen, állítólag japán taggal...(Sk8-Lime)
  • pointer4
    Igen igen, ez az, majd akkor megpróbálom más sorrendbe felpakolni.
    Engem inkább az zavar, hogy autopálya kellős közepén mééér áll a marha :) belső sávba.
  • Pepsi Twist
    mi ez a káosz? warezhuszárok itt nyomatják!
  • HTS s3rg1nh00
    anno felraktam 1.66-ra a megapackot és 10-ből 2 rendőrautó láthatatlan lett,plusz elég gyakorivá vált,h.a velem egy irányba haladó forgalom a szembesávból tér vissza a sajátjába,amikor közel érek hozzá...atari.
  • pxxl
    tegnap emiatt szakadt félbe a krúzunk :S nemtom mit csináltak vagy mi van. aztán vissza sem engedett :( azóta nem próbáltam még
  • gagyenkov
    Sajnos csak pakkal veheted meg!Nekem tetszik! A milliós verseny kb: 20%-tól azt hiszem!
  • Dante73
    Elméletileg a megapakk tartalmazza az 1,66A-t. Gyakorlatilag, lehet, hogy azért vannak a hibák, mert előbb az kellett volna.... Mert ugye, nem a pakkos verzióra találták ki a paccsot, hanem arra találták ki a pakkot. És nem csodálkoznék, ha előbb a pakkot, utánna a patch-ot telepítené a megapack, ha nem találja.... (Atari...)
    Persze, sima driver-probléma is lehet....
  • pointer4
    Tegnap ugye újraraktam hosszú idő után a játékot. Feltettem hozzá a Megapackot. 1.66A patchot má nemlehetett aszonta already.
    Na mondom magamban, olyan régen toltam, jó kezdés lenne egy million dollar verseny.
    Mennyire normális az hogy láthatatlanok a rendőrautók egy része illetve ,hogy csak hébe hóba kapcsolja az Enzo pillangováltóval a fokozatokat ? Néha nincs kedve működni, a gombal semmi gond. Manual clutch, de ugye Enzo ott mind1, H váltó állás, G25.
    Mielőtt kérdés lenne, legális, nem-nem törölgettem bele a traffic-ba. És szűz install volt.
  • speed100
    Connection lost ez az, nekem is ezt írja. És offline profilnál is csinálja.
  • Crampus
    Most ugyanaz nekem is... egyszer csak kiírja, hogy Connection lost... de a legszebb, hogy offline profilnál is, majd kilép!!!

[#conf][#conf]HELP ! ! ! ! !#conf]
  • PhilipMorris
    Igeeen ez, de nekem nincs carpackom anélkül is megszerezhetem?
    Jó egyébként?
    még 1 kérdés:
    azok az egymilliós stb versenyek mikor válnak elérhetővé?
  • pxxl
    nehogy bannoljanak a szerverről
  • gagyenkov
    Ezt kéne?
  • gagyenkov
    Fent vagy?
  • gagyenkov
    Europen classic! Észak-Kelet!
  • PhilipMorris
    szevasztok!
    Gyerekek!
    LAmborghini régi countachot honnan a fenéből lehet szerezni?:)
    ÉS milyne árban van ez kb?
    THX:)
  • speed100
    Sziasztok!
    Nem tudom volt-e már, ha igen, akkor írjátok meg, hogy volt és visszaolvasok.
    Felrakom 1.66A patch-et, és ha a térképre megyek, akkor kiírja, hogy nincs internet kapcsolat, vagy hasonlót és kilép a játékból. Patch nélkül ezt nem csinálta.
    Előre is köszi!
  • gagyenkov
    De most miért?? Szerintem olyan SZÉP GONOSZ vagy Azt hiszem, hogy megyek és még pár autómat átfestem erre a színre
  • Dante73
    De a vízbefolytást különös kegyelmességgel fogjuk elkövetni. Olyanok leszünk, mint Te ezzel a szegény verdával.....

• Dante73
    Kifogyott a piros festék, a szürke alapozó után? Kell még rá két-három réteg piros, mert így RÓZSASZÍN! Mert azt nem hinném, hogy szándékos lenne részedről a dolog....
    Viszont, ha az, akkor a délutáni krúz "témája" megvan! Te menekülsz, mi meg mint bika a vörös posztót, üldözünk. És mivel itt leszúrni nem lehet, majd vízbe folytunk....

Mottó; Vesszen Gagyi! Vesszen Gagyi!!!
  • gagyenkov
    Az új verdám! Direkt DANTÉnak!!!
  • pxxl
    még jó hogy nem az ascari-t vittük, azzal nem lehet ilyen jókat driftelni
  • Maxx
    nah akkor kruz vége :D köszi pixx :D
  • pxxl
    jajam nagyon állat volt! Bocs, mára ennyi, ledobott a szerver, és nem akar újra csatlakozni, meg minnyá meló van :D THX!!!

pár kép (sry, hogy sötétek, legalább is nekem, most nem világosítok rajtuk :) )

• Maxx
    Pixxellel jót kruzoltunk most este, ill még folyamatban is van, csak pihi képpen a képek :) Elnézést ha sok de marha jól éreztük magunkat. Keksz nem tudom hova lettetek, de sajnálhatjátok. Ime:

• Sordoran
    Megjött a klasszik boltba a verdám, rögtön ki is próbáltam:

És megfuttattam alaposan:
  • pxxl
    c:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt-t töröld. (Ha minden igaz itt van) ezért nem enged fel. igaz így nem tudsz venni új autókat, csak nézegetni...
  • Crampus
    Köszi, de reinstall lett belőle... a registryben sikerült valamit kotlászkodnia a Megapacknak... tudom, az én hibám, minek töltök le torrentről... tanulópénz... viszont láthattam a Lexust és társait... mert offline azért működött...
  • pxxl
    hopp lebukott a fotós :D

tegnapi krz egy pihenős pillanata

• Maxx
    vasárnap már nem lesz netem :(
  • ChuckyHUN
    -Chucky94[HUN]
  • Pepsi Twist
    lehet gyüvök régi lokós :D