107666
-
lopjátok itt az ötletem :P
És ez jóval előttetek volt :D -
Hallo Gagyi!
Mikor vége a festésnek, mindig felmutatja a hüvelykujját a szöszim. Most elrókázta magát...
Remélem, megfelel a kényes ízlésednek?! -
ZOMG ezt ujra köszi! -
"nyugisan" = 180mphel :D -
Gagyi!
Este 9 körül fent leszel? -
Igen van.A sziget belsejében van egy olyan autópálya amely 5-6 fokkal leejt.Azon maximálisan ki lehet huzatni.Tíltásig.
Különben én mint életben Pályára szoktam menni baromkodni.Forgalomba inkább nyugisan megyek. -
Hát kár... :( De majd gyere ám vissza ha lesz net rögtön ! xD -
gagyenkov #62719 Pedig ezt magadnak köszönheted!! Mert nekem az életben eszembe nem jutott volna rózsaszínűre festeni az autómat ha te nem harcoskodsz ellene
-
kőtözzé :) -
Maxx #62717 Srácok fájó szívvel de egy időre bucsút veszek a TDU közösségtől, szombaton költözök és az új helyen nem tom meddig nem lesz net, ma este még kruzolhatnékom van ha valakinek van kedve, aztán holnap bombázom szét a gépet. -
Ti merre szoktátok kihajtani a gépből a maximumot? Én általában a sziget észak-keleti partja mentén lévő kb. 8 km hosszu egyenes szakaszon, ahol egy házad is, repülőtér is van, és utána nem sokkal a Lexus szalon. Esetleg ennél van jobb hely? -
Őőőőő....
Bárki kérdezi, nem jártam itt.. Gagyi, pixx, stb nevű egyéneket nem ismerek. Nincsen is TDU-m. Soha nem is volt! Kérem kapcsolja ki!
-
ez jobb kezes egér 
a két oldasó gombot a kisujjaddal nyomod?
-
Az a baj, hogy nem vágom, melyik lányos autó, ami jól néz ki pinkben. Szerintem csinálok is egy új profilt Kitty néven, egy kis bögyös szöszkét tűsarkú üvegcipővel!
Fú, ez mekkora lesz!
-
balkezesnek tűnik -
de elötte be kell szerezni egy ilyet:
- Másodpercenkénti mintavételezés: 40.000
- CPI: 1-3.200 (1 CPI-s lépésben)
- Gyorsulás: 20 G
- Érzékelő sávszélessége: 16 bit
- Emelési távolság: 1,8mm
- Gombok: 5
- Vezeték hossza: 2 m
- Ajándék egérpad: Rózsaszín QCK
- Egérpad mérete: 300*215mm
és mindezt bruttó 21 480 Ft -ért
-
ok! veszek egy porschet vagyis RUF-ot
aztán átküldöm pinkre, és mehetünk majd

-
gagyenkov #62709 Végre valaki
Bátor!!!!
-
Szerintem rendezzünk egy Hello Kitty pink krúzt.
-
háhááá most csengettem ki 3805 Ft-ot a megapack-ért
jön is le mint a szél 
-
swarowski gyémántokkal.... xD -
Kesztyűtartóban meg ott a Hello-Kitty-s vibri, mi? -
gagyenkov #62704 Danténak
Kis Lexus kruz közben! -
jah hát akkor így problémás a dolog :( -
épp ez az, hogy nem. érteni értem amiket magyaráztok de megcsinalni nem nagyon tudom, de főleg nem merem, nehogy mégnagyobb kárt tegyek:D áh egye meg a fene, uj gép kell : DD -
rakd vissza alapra a procit, aztán ha úgy is szaraxik, akkor nézd meg a memóriákak, másik gépből cseréld le, hűtést mindenhol átnézni, rendesen forog-e a levegő bennt. Más játékoknál is hasonló a történés? -
Húzott procim van. Hát... beszélek szervizes sráccal h babrálgasson vele mert nem állapot. Addig játszom másik gépen, csak ott mediumon tudok csak:S na ez van.. Köszi szépen! -
Az a baj, hogy ismerni kéne az alaplapot, ramot, procit, hogy van húzva, ga van. Vagy ha nincs, akkor talán valamilyen szuperuninteligens intel gazdaságos üzemmór kavar-e be pl. Adni procinak ,ramnak, északi hídnak ....... feszt. Csak próbálkozás segít. Állítasz valamit, produkálod a hibát , ha nem jó akkor jön a köv dolog. Csak ebben az esetben a hiba produkálása nem 1xrű dolog. Elhúzódik.... -
és erre milyen megoldás van? - bocsánat de nem vagyok nagy zseni e téren :$ -
Valami szépen lassan túlmelegszik, vagy csak éppenhogy elég feszt kap terheléses állapotára. és lassan kiütközik. Ezek a hibák a legbosszantóbbak. -
tőszavakban ,Innen,el,gyorsan,! -
Íme demonstrálva a cheatelés előnye és hátulütője:
-
Sziasztok! Magam is játszom a játékkal, még előrendelésben vettem eredetiben. Mostanában olyan problémám van, hogy 1-1,5 óra után egyszercsak szétakad a játék. Nem lefagy, hanem a kép olyan lesz mint egy betört tükör és megáll minden. Windowsba sem tudok kilépni. Ujratett, friss rendszernél is csinalja. Próbáltam radialenget is pedig. Mellesleg maxon jatszom de egy szikrányi akadás nincs. Videokartyam is teszteltettem szervizben de ott tökéletesen teljesített. Esetleg driver, v beállitas hiba?:S vmi progi kéne rá? hát én nem értem... segitseget köszönöm előre is! -
csak azért hogy hozzak egy kis színt a fórumra 

Mellesleg megvehető a "piacon" potom 10 milla, ha valaki ilyen unicumra vágyik, ne habozzzon
amúgy is fogytán a pénzem
-
Üdv itthon... 
Magam is hasonlóképp vagyok. Bár a fórumot olvasgattam, valahogy nem nagyon voltam a szigeten... Mostanság kissé aktívabb vagyok, de még van hová fejlődni! Krúz egyenlőre nem nagyon van, (ill ÉN nem tartok) de sok itt az új arc, nem maradsz kíséret nélkül!
De, ha gondolod, valamelyik délután, összefuthatunk.... -
Jakab66 #62691 National Geographic
2008.október 8.
22.00 Gyáróriások II: A Corvette Z06
A sorozat azokba az üzemekbe kalauzolja el a nézőket, ahol korunk legmodernebb technikai csodái születnek, és ahová közönséges emberi halandó másként nem nagyon juthat be... A Corvette Z06-os majd szétrobban a belepréselt 505 lóerőtől, s 320 kilométeres óránkénti végsebességével a valaha épült legyorsabb Corvette-jének számít. A filmben a kentucky-i Bowling Greenbe látogatunk, ahol a világ egyetlen olyan gyára található, ahol a semmiből 36 óra alatt kulcsrakész állapotba hoznak egy Z06-t! Sokat elárul, hogy a sportautó gyártása során felhasznált nyersanyag techológiailag még a versenyautók alapanyagánál is fejlettebbnek mondható; ha pedig mindehhez még azt is hozzávesszük, hogy minden egyes Z06-os motorját kézzel szerelik össze, és a jármű megtervezésekor az ultraalacsony tömeg elsődleges szempont volt, nem túlzás azt állítani, hogy a Corvette Z06 a sportautók világának egyik megkerülhetetlen szereplője…
Memphisboy...Csak neked
-
Az is tökeletes, nagyon sokmindenhez (pl TDU), talán csak helikopter szimnél lenne kevés , ha az oszlop mögé akarsz benézni. :D pl így -
Welcome back :) -
Nekem csak 1 ledes van, de tökéletesen működik! Igaz elég kezdetleges megoldással rukkoltam ki, de a cél az volt, hogy sikerül-e megvalósítanom! Nagyon nagy filing! -
Jakab66 #62687 Képek:
Kicentiztük.... Thx Enjoy