107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    lehet, de a nevedbe legyen benne hogy [HUN] :D
  • Gollo
    Hy csak pár kép ^^

• Higany
    Köszi a gratulához! Még nem tudom, hogy mi legyen a Nick nevem, de asszem Mercury001 lesz. Majd késő du. vagy este feltelepítem a játékot. Mert tegnap nem sok időm volt ilyenre. Utána majd még tuti fogok tőletek kérdezni dolgokat. Multiban még nem játszottam vele. Multiban lehet irogatni egymásnak, esetleg beszélni is? Köszi!
  • Szabi1991
    nincs
  • Rainbow15
    helló
    van a játékhoz valami carpack, amiben van bmw?
  • gagyenkov
    Nagyon jó volt!! Én is köszönöm mindenkinek!!
  • bulba
    Köszi a játékot mindenkinek aki ott volt tegnap este, és bocsi a szarakodásért (nem mindig volt autóm, kilépegetett stb).
    Remélem lesz még lehetőség a jövőben hogy együtt toljuk!

Üdv: shotgun
  • pxxl
    hehe rádvertem pár mp-et

ez a zsír

• Kexmesterhun
    sorry hogy nem mentem a mercihez, vártam ott össz 20 percet de nem jött senki, de ha gondolod ma randizhatunk valahol
  • gagyenkov
    Gratulálok! Üdv a szigeten Nick neved?
  • Higany
    Juhhé! Meghozták az eredeti játékomat! Majd lehet kérek ám segítséget tőletek a netes játékhoz, mert csak offline játszottam még a játékkal! Szevasztok és jó hétvégét mindenkinek!
  • pxxl

• pxxl
    start...merci szalon elé :)
  • pxxl
    fél óra kb és megyek majd írok ide a indulok...
  • Kexmesterhun
    nincs valaki fent éppen? merci bolthoz jöjjön már el... vissza kellene vennem a friend listbe az embereket, mert mint mondottam elveszett az összes mentésem és újrakezdtem
  • pxxl
    naggyonzsír
  • Pepsi Twist
    nah ha ez kész lesz asszem elmegyek vele pár körre :D
  • Szabi1991
    0.o

• pxxl
    ezen már nem kell sírni. :) éljen a megapack

• SiteDisagner
    gondolom....
  • pxxl
    jah szegény fű...
  • pxxl
    de majd lesz a TDU2 godnolom
  • HUNMemphis
    Pedig ha elvonatkoztatsz a kocsi színétől akkor hangulatos kép.Élénk színes és éles.Nekem akkor is tetszik. 5-ös!
    Ma HC-s krúzt valaki szervez? Mondjuk mennék én a simára is.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Nem lesz új patch a játékhoz?
    Mert eddig egyet dobtak ki oszt azóta szevasz.
  • Kexmesterhun
    derossz, ezen sírtam:
  • gagyenkov
    Moci az isten
  • Kexmesterhun
    elveszett az összes mentésem :( újra fogom kezdeni az egészet majd aki t ismertem találkozóhelyet mondjon hogy meglegyen friend listen
  • Roger6
    Akkor nem lesz Hello Kiity Club vaze? Najóvan...
  • Dante73
    Oh de rendes! Köszönöm szépfiú!!!

Most már én is...
  • jofer
    Gyere vissza játszani! Fent várlak!
  • gagyenkov
    Abba hagytam Mert tényleg csúnyák!!!!
  • gagyenkov
    A melegek színe nem a szivárvány Egyébként nem ez a kedvenc színem ezért csak a számonra kevésbé kedvelt kocsikat festem erre a színre Dante miatt
  • Dante73
    Nem kell a porhintés.... Valld csak be nyugodtan, minden verdád pink, esetleg rózsaszín, csak szégyellsz vele talikra járni, ezért átfested előtte, de nem érzed benne jól magad.
    Én, csak megmutattam, hogy ha már pink, akkor legyen pink.... Direkt a Te kedvedért, lásd, mennyire jó arc vagyok....

Egyébként, szerintem ezt a témát vagy hagyjuk abba, vagy nevezzük át a topikot Barbie-Hallo Kitty-TDU klubra...
  • jofer
    Én mondtam neki, hogy ne csinálja... Elhatárolódom tőle!
  • [HUN]FaTaL
    Buzik e vagytok?
  • gagyenkov
    Vettem egy Lexust és Ferkével el gurultunk tuningolni és persze Dante kedvenc színére festeni
  • gagyenkov
    No tehát! Este 19.00 találkozás most már tanulva a múlthetiből!!! Az ÉSZAK-KELETI EUROPIAN CLASSIC autó szalonnál!! Ott legfeljebb 10percet várunk és indulunk a DIVIDE TO RULE versenyre! Ami az északi golfpályához vezető útnak az elején van! Ott már nincs várakozás! Belépek és csinálok egy JELSZAVAS versenyt! A jelszó:phhu!!! Aztán odabent már tudunk dumálni és látjuk is egymást :D Mert múlthéten a ducati szalon előtt a fele csapat nem látta a másikat! Kezdés "G" kategóriás kocsikkal!!
  • gagyenkov
    Ne haragudj, de én csak itt a boltban játszom otthon nem! Ezért csak kb:09.00-tól 18.00-ig vagyok fenn Kivéve a péntek estét!! De olyankor versenyt szervezek De ezeket a képeket már büntetni kéne
  • gabi89
    Ez jó
  • HUNMemphis
    Ez igaz!
    Különben kafa képek Dante! Playmate nyuszi űl a fűben fűbe.......mindenki eldönti mit csinál