107666
-
Ugye volt benned annyi tisztelet hogy végig olvastad?Ha mér leírta megfogalmazta akkor szánhatnál rá 2 percet.
Dante amm én asszem csatlakoznék.Tudod jól hogy HC-ben vezetek már vagy ezer éve.A versenyzés is jó ötlet főleg mert HC-s.
Szóval asszem én szívesen csatlakoznék.Ott tudnék lenni a talikon mert be tudom osztani az időmet.
Kérdés az hogy megfelelek-e.
-
Najó most újra lesz rakva az egész winfos, remélem a TDU mentésem sikerül visszamásolni majd, szurkoljatok xD -
Hát sikerült, dejó xD -
Csinál egy klubbot, és azt magyarázta el nah xD OFF: Hogy a picsába lehet a nevem alá írni hogy mivan a gépembe? xD -
-
T. Hölgyeim! (és uraim...!)
A Kamehameha (HUN) klub ajtajait örökre bezárom.
Köszönöm minden aktív, és kevésbé aktív klubtagnak a részvételt, a versenyeket, és a krúzokat. Eljárt a klub felett az idő.
Ugyanakkor, nyítok egy új klubot, ahová mindenki jelentkezését szeretettel várom, aki;
-Kizárólag HC módban közlekedik.
-Képes, hajlandó, és AKAR minden héten versenyezni, online. (részletek alább.)
-Rendelkezik mikrofonnal, és hajlandó is használni.
-LEHETŐLEG rendelkezzen Megapack-al
-Elfogadja a klub szabályzatát. (szintén lejjebb.)
A klub neve Sg-Ph HardCore club lesz.
Talik heti 1-2 alkalommal, mindig más vezetésével. Nem fogunk az észak-nyugati világítótoronynál találkozni, az fix....
Célja az, hogy olyan helyekre vigyük egymást, ami valamiért különleges. Pl, én nem tudom, hol vannak azok a házak, amik bugosak, és beléjük lehet hajtani, vagy érdekesnek tartanám a hét közben meglelt hibák, bugok, esetleges húsvéti tojások egymásnak való megmutatását, vagy egyszerűen egy olyan helyét, ami valamiért nekünk szép, vagy kedves a kis lelkünknek.
Tempónk maximum 200 körüli, szabályok betartása esetenként változó.
A Versenyek minden héten azonos időpontban lesznek megrendezve. Megjelenés kötelező. 2 egymást követő verseny kihagyása, előzetes bejelentés nélkül, azonnali kirúgással jár.
Kocsik mindig azonosak, minden versenyen. A verseny után döntjük el a jövő héten használt járgány típusát. (Ajánlott egész héten azzal nyomni, hogy a versenyen már jól tudd kezelni a verdát. [jópofa ötletnek tartanám, ha egész héten, azonos típusú és színű verdával jeleznénk hovatartozásunk])
Versenyek mindig HC módban, minden segítség off beállításokkal lesznek megtartva. Versenyek száma változó, össztáv kb 200-250Km lesz, minden alkalommal.
Egyéb szabály, ötlet egyelőre nincsen. Részletek nem vitaképesek, ötletek jöhetnek,
(gyengébbek kedvéért, az azonos színű, típusú verdák használata csak mint ötlet merült fel, a majdani tagság majd eldönti a sorsát. Ha a többség úgy dönt, akkor viszont kötelező is lehet....)
Aki a fent leírt dolgokkal nem ért egyet, egyrészt tartsa meg magának, másrészt ne jelentkezzen klubtagnak. Úgyis hamar ki lesz rúgva... Nekem elég az, ha jelentkezik 2-3 fő rajtam kívül, aki kissé komolyabban nyomja az átlagnál.
Első verseny előtt aktiválom a klubot, klubépület kiválasztásához a majdani tagok szavazataira számítok! De még a héten jó volna elkezdeni a dolgot! -
Szabi1991 #62842 bezzeg mi :p
csak mi meg lusták vagyunk befejezni -.-" -
Hát akkor majd este visszapakolom az eredeti fájlt és reménykedek, hogy patch-elés után is elindul a játék.
-
-
Hogy magyarosítottad? Egy csipetnyi paprikával, gulyással, esetleg pulival? 
A magyarítások portálon található honosítás csak az 1.45-ös verzióval kompitibilis! Ha te online akarsz lenni, akkor 1.66-os tapasz kell, de akkor ugrott a magyarítás! Aki készítette a fordítást, valószínüleg egy fillért sem adott az eredeti játékért... -
ezek szerint egyszerű a megoldás :D
vagy játszol offline magyarul, vagy felpatcheled, és online játszol angolul...
am sztem abszolút nem hiányzik a magyar szöveg. amennyit olvasni kell a játékban. :) -
Akkor vegyem ki a magyarítást? Vagyis cserél jem vissza az eredeti fájlt? Tegnap éjjel újratelepítettem az egészet, magyarosítottam, nem tettem fel a patch-et és hiba nélkül megy a játék. A patch-et meg azért lenne jó feltennem, mert a játék alatt a bal oldali hangszóróim sokkal jobban szólnak és hát eléggé zavaró. Akkor a felpatchelt verzió nem szereti a magyarítást vagy mi? Köszi! -
Szabi1991 #62836 a (kiadott) magyarosítás a sima verzióra van, azért már kifagyhat ;)) -
...kuss én így parkolok... 

-
Szevasztok! Olyan hatalmas problémám, lenne, hogy feltettem a legújabb patch-et és megpróbálom elindítani a játékot és szabálytalan művelettel kilép a játékból. Természetesen eredeti a játékom. Szerintetek van a kilépéshez köze annak, hogy felraktam rá a magyarítást vagy, hogy korábban a warez verzió volt fenn? Köszi! -
áhh innen gubbantottam a hummerem is 
-
Szabi1991 #62832 link -
jajjj nem a képekét lol az autókat 

-
Szabi1991 #62830 jobbklikk-> kép címének másolása
-
a fájlokat is linkeleted 

-

-
Szabi1991 #62827 [center]
-
valami olyasmi 

-
Értem köszi. Télleg nem dob ki utána. -
akarod volt mondani bulldózerezzék :D -
szólni kell atariéknak, hogy dulldózerezzék el
-
Földrengés volt :D -
ez akkor van ha valami nem jó a játékban. pl carpackos autót akarsz használni pedig nem vetted meg, kikapcsolod a forgalmat, vagy valami más turpisság van :S -
fura terepviszonyok... 

-
Hát akkor ez van, maradnak a gyári autók :) Ilyen félkész cuccokat én nem rakok be. Nem kell skyline belsős BMW stb. :D -
1 szóval: Leszarja -
Olyan nem lesz.... A "főmodder" srác bejelentette néhány hete, hogy nem tudja folytatni a projektjeit, mert más elfoglaltságai vannak! Tehát nem igazán várható, hogy valaki valamikor befejezi! -
mellesleg sry de a ma esti veterán krúz elmarad -
De vmikor csak simán kidob figyelmeztetés nélkül
-
vedd meg a játékot -
Játék simán megy. De amikor megyek a MAP-ra akkor ez jön be és kidob asztra :(
-
Túl félkészek sajna, egyelőre nem éri meg a gyári autókat cserélgetni. Majd ha készen lesznek :) -
Szabi1991 #62811 van ám ilyen is... V12-es BMW motorral :)
-
Mathiasse #62810 az szép. -
msn :)