107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Ugye volt benned annyi tisztelet hogy végig olvastad?Ha mér leírta megfogalmazta akkor szánhatnál rá 2 percet.
    Dante amm én asszem csatlakoznék.Tudod jól hogy HC-ben vezetek már vagy ezer éve.A versenyzés is jó ötlet főleg mert HC-s.
    Szóval asszem én szívesen csatlakoznék.Ott tudnék lenni a talikon mert be tudom osztani az időmet.
    Kérdés az hogy megfelelek-e.
  • somdav95
    Najó most újra lesz rakva az egész winfos, remélem a TDU mentésem sikerül visszamásolni majd, szurkoljatok xD
  • somdav95
    Hát sikerült, dejó xD
  • somdav95
    Csinál egy klubbot, és azt magyarázta el nah xD OFF: Hogy a picsába lehet a nevem alá írni hogy mivan a gépembe? xD
  • Higany
  • Dante73
    T. Hölgyeim! (és uraim...!)

A Kamehameha (HUN) klub ajtajait örökre bezárom.
    Köszönöm minden aktív, és kevésbé aktív klubtagnak a részvételt, a versenyeket, és a krúzokat. Eljárt a klub felett az idő.
    Ugyanakkor, nyítok egy új klubot, ahová mindenki jelentkezését szeretettel várom, aki;
    -Kizárólag HC módban közlekedik.
    -Képes, hajlandó, és AKAR minden héten versenyezni, online. (részletek alább.)
    -Rendelkezik mikrofonnal, és hajlandó is használni.
    -LEHETŐLEG rendelkezzen Megapack-al
    -Elfogadja a klub szabályzatát. (szintén lejjebb.)

A klub neve Sg-Ph HardCore club lesz.

Talik heti 1-2 alkalommal, mindig más vezetésével. Nem fogunk az észak-nyugati világítótoronynál találkozni, az fix....
    Célja az, hogy olyan helyekre vigyük egymást, ami valamiért különleges. Pl, én nem tudom, hol vannak azok a házak, amik bugosak, és beléjük lehet hajtani, vagy érdekesnek tartanám a hét közben meglelt hibák, bugok, esetleges húsvéti tojások egymásnak való megmutatását, vagy egyszerűen egy olyan helyét, ami valamiért nekünk szép, vagy kedves a kis lelkünknek.
    Tempónk maximum 200 körüli, szabályok betartása esetenként változó.

A Versenyek minden héten azonos időpontban lesznek megrendezve. Megjelenés kötelező. 2 egymást követő verseny kihagyása, előzetes bejelentés nélkül, azonnali kirúgással jár.
    Kocsik mindig azonosak, minden versenyen. A verseny után döntjük el a jövő héten használt járgány típusát. (Ajánlott egész héten azzal nyomni, hogy a versenyen már jól tudd kezelni a verdát. [jópofa ötletnek tartanám, ha egész héten, azonos típusú és színű verdával jeleznénk hovatartozásunk])
    Versenyek mindig HC módban, minden segítség off beállításokkal lesznek megtartva. Versenyek száma változó, össztáv kb 200-250Km lesz, minden alkalommal.

Egyéb szabály, ötlet egyelőre nincsen. Részletek nem vitaképesek, ötletek jöhetnek,
    (gyengébbek kedvéért, az azonos színű, típusú verdák használata csak mint ötlet merült fel, a majdani tagság majd eldönti a sorsát. Ha a többség úgy dönt, akkor viszont kötelező is lehet....)

Aki a fent leírt dolgokkal nem ért egyet, egyrészt tartsa meg magának, másrészt ne jelentkezzen klubtagnak. Úgyis hamar ki lesz rúgva... Nekem elég az, ha jelentkezik 2-3 fő rajtam kívül, aki kissé komolyabban nyomja az átlagnál.

Első verseny előtt aktiválom a klubot, klubépület kiválasztásához a majdani tagok szavazataira számítok! De még a héten jó volna elkezdeni a dolgot!
  • Szabi1991
    bezzeg mi :p

csak mi meg lusták vagyunk befejezni -.-"
  • Higany
    Hát akkor majd este visszapakolom az eredeti fájlt és reménykedek, hogy patch-elés után is elindul a játék.
  • Nathan66
  • jofer
    Hogy magyarosítottad? Egy csipetnyi paprikával, gulyással, esetleg pulival?

A magyarítások portálon található honosítás csak az 1.45-ös verzióval kompitibilis! Ha te online akarsz lenni, akkor 1.66-os tapasz kell, de akkor ugrott a magyarítás! Aki készítette a fordítást, valószínüleg egy fillért sem adott az eredeti játékért...
  • pxxl
    ezek szerint egyszerű a megoldás :D

vagy játszol offline magyarul, vagy felpatcheled, és online játszol angolul...
    am sztem abszolút nem hiányzik a magyar szöveg. amennyit olvasni kell a játékban. :)
  • Higany
    Akkor vegyem ki a magyarítást? Vagyis cserél jem vissza az eredeti fájlt? Tegnap éjjel újratelepítettem az egészet, magyarosítottam, nem tettem fel a patch-et és hiba nélkül megy a játék. A patch-et meg azért lenne jó feltennem, mert a játék alatt a bal oldali hangszóróim sokkal jobban szólnak és hát eléggé zavaró. Akkor a felpatchelt verzió nem szereti a magyarítást vagy mi? Köszi!
  • Szabi1991
    a (kiadott) magyarosítás a sima verzióra van, azért már kifagyhat ;))
  • pxxl
    ...kuss én így parkolok...

• Higany
    Szevasztok! Olyan hatalmas problémám, lenne, hogy feltettem a legújabb patch-et és megpróbálom elindítani a játékot és szabálytalan művelettel kilép a játékból. Természetesen eredeti a játékom. Szerintetek van a kilépéshez köze annak, hogy felraktam rá a magyarítást vagy, hogy korábban a warez verzió volt fenn? Köszi!
  • pxxl
    áhh innen gubbantottam a hummerem is
  • Szabi1991
    link
  • pxxl
    jajjj nem a képekét lol az autókat
  • Szabi1991
    jobbklikk-> kép címének másolása
  • pxxl
    a fájlokat is linkeleted
  • Smicy2
  • Szabi1991
    [center]

• pxxl
    valami olyasmi
  • ffxi
    Értem köszi. Télleg nem dob ki utána.
  • [HUN]FaTaL
    akarod volt mondani bulldózerezzék :D
  • pxxl
    szólni kell atariéknak, hogy dulldózerezzék el
  • [HUN]FaTaL
    Földrengés volt :D
  • pxxl
    ez akkor van ha valami nem jó a játékban. pl carpackos autót akarsz használni pedig nem vetted meg, kikapcsolod a forgalmat, vagy valami más turpisság van :S
  • pxxl
    fura terepviszonyok...

• [HUN]FaTaL
    Hát akkor ez van, maradnak a gyári autók :) Ilyen félkész cuccokat én nem rakok be. Nem kell skyline belsős BMW stb. :D
  • Pepsi Twist
    1 szóval: Leszarja
  • jofer
    Olyan nem lesz.... A "főmodder" srác bejelentette néhány hete, hogy nem tudja folytatni a projektjeit, mert más elfoglaltságai vannak! Tehát nem igazán várható, hogy valaki valamikor befejezi!
  • milk41

mellesleg sry de a ma esti veterán krúz elmarad
  • ffxi
    De vmikor csak simán kidob figyelmeztetés nélkül
  • Pepsi Twist
    vedd meg a játékot
  • ffxi
    Játék simán megy. De amikor megyek a MAP-ra akkor ez jön be és kidob asztra :(
  • [HUN]FaTaL
    Túl félkészek sajna, egyelőre nem éri meg a gyári autókat cserélgetni. Majd ha készen lesznek :)
  • Szabi1991
    van ám ilyen is... V12-es BMW motorral :)
  • Mathiasse
    az szép.
  • Smicy2
    msn :)