107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Higany
    A Nissan kereskedésre gondoltok? Amúgy leszedtem valami Test Drive Unlimited Bonus Pack-ot(191 megás). Érdemes ezt feltelepítenem? Mik vannak benne? Torrentről szedtem, de valami hivatalos cuccnak tűnik. Köszi minden segítséget!
  • T Lee Bronx
    Hali!
    Van már free car-pack pc verzióhoz?Új patch vagy bármi extra?Már vagy 1 éve nem nyomtam vele:S
    TY
  • Mathiasse
    szabi. én kifagyok a tt-től...dejó....
    nem lehet ezt vhogy megcsinálni??
    nagyon szép a tt...
  • pxxl
    egyértelműen a Skyline a legjobb. elötte meg a 350Z volt
  • gagyenkov
    Elég sok helyen! De szerintem a Nissan skyline a legjobb! Azt pedig gondolom, tudod hol lehet venni
  • Higany
    Sziasztok! Hol tudok venni "E" kategóriájú autót? Még a játék elején tartok. Köszi!
  • pxxl
    off

WOW nézzétek!

/off
  • tdu Toyota
    ha időm engedi ott leszek :)
  • pxxl
    nem jön vki karikázni egyet? csak nyomjuk lazán mint a kazán...
  • pxxl
    L I N K
  • norbi56
    és van olyan oldal ahonnan tudok autókat tölteni hozzá leginkább BMW-t:D
  • Misi az ezredes
    G25 úton van már egy hete meg van rendelve de semmi vagy bocs több mint egy hete!
  • bigbigle
    mien menü alatt találom?és mennyi olcsó autó kell ahoz?meg ilyenek
  • somdav95
    ezt már mod-olva csinálták..
  • Fr3nky21
    Boldog szülinapot!! Mivan a G25el?? Jólenne már összefutni valamikor a szigeten.
  • [HUN]FaTaL
    HBD :)
  • norbi56
    Ez az EU patch-ben van?Vagy már modolják?Most lett meg az uj gépem és most tettem fel.
  • somdav95
    Boldog születésnapot xD
  • Misi az ezredes
    Boldog születésnapot magamnak :)
  • gagyenkov
    Pálinkás szép, jó reggelt minden játékosnak :D Két rendezvényt szeretnék bejelenteni Gagyi bácsi szervezésében :P Az első a péntek esti verseny ami természetesen a "DIVIDE TO RULE" versennyel kezdődik! Csak most a találkozás egy kicsit messzebb lesz! Pontosan a déli MClaren szalon mellett a tengerparton! Azért itt mert talán nem lesz sok külföldi és mindenki befér majd! Meglátjuk! 19.00-kór találkozunk és körül-belül 10percet várunk! Aztán egy közös fotó és indulás! A verseny jelszavas! Jelszó(aki még nem tudná) PHHU! A másik rendezvény a MAGNUM túra! Ezt szombat 14.30 ra tervezem! Csak Ferrari 308GTS piros verdákkal és Hawai-mintás ingben :D Találkozás annál a szalonnál ahol a 308-ast kapni lehet! Itt is kb: 10 percet várunk! Aztán fotó és indulás! Útvonal: Magnum háza onnan Forza tuning majd gyémántfejben egy kör és le a strandra! Persze mindenhól egy fotó! És ha lehet ne rohanjunk! Még egy meg jegyzés, mivel én a boltból játszom és nyitva vagyok lehet, hogy időnket meg kell állnom ha vevő jön! Ezért elöre is elnézéseteket kérem! És TOYOTA!!!! TESSÉK OTT LENNI!!!!
  • Szabi1991
    nálam kifagy tőle a játék :/
  • LeWyTy

• pxxl
  • pxxl
    muhahaaa

és vééégre...
  • ChuckyHUN
    LEjárt a bannom:)
  • drot
    aha értem:P
  • tdu Toyota
    az volt a gond bejött a car pack és a offline profilt nyitotam és nem volt pénzem car pack kocsikhoz és trailert töltötem le és ez a szar az online profilomhoz is oda adta :S
  • drot
    azért jó sok pénzed van tán nem csaltál?
  • gilbert93
    Hello!
    Köszi a segítséget!
    Hogyan lehet bejutni?
    Esetleg nem lenne nagy kérés, hogy bookmarksba bemásolnátok.
    Előre is köszi!!
  • tdu Toyota

ha így jobban segít :)
  • tdu Toyota
    tényleg a bmwét milyen kocsira cseréli le és honnan lehet leszedni?
  • HUNMemphis
    Szerinte mígy nem igazán sikerült nek isegítened.Gabó hallod most Warozok de utána ha fentleszel még rádugrok.
  • tdu Toyota
    valaki egy kis kocsikázást???
  • tdu Toyota

délen lent
  • gilbert93
    Hello!
    Lenne egy kédésem!
    Hol van a versenypálya?
    Valaki be tudna szúrni egy képet?
    Előre is köszi!!
  • HUNMemphis
    PH-t intézem.Azt viszont nem tom hogy ha egyszer már megadtam egy ímélcímet és nem jó a név akkor hogyan tudnám ugyanarra a ímélcmre regelni?
    Ha kitörlöm amit küldtek akkor az megoldhatja?
    Vagy megszívtam és azzal az ímélcímmel már nem lehet más néven bejelentkezni?
    Ventri?
    Klánom kitalálta hogy TS-t használjunk valami miatt.De ha kell akkor Ventrit is szedek.
    MSN-t meg akkor hagyjad majd elérlek itt
  • Dante73
    Azóta is az MSN címem keresem. Legutóbb fel sem tettem, és a felhnév, jelszó eltűnt. Reggelni meg lusta vagyok. Ráadásul nagyanyám megjött Kanadából, (és mennyit tud beszélni!) stb.
    Szerintem maradjunk a ventrinél dumáláshoz, átküldöm a szoba adatait. (remélem még megvan a szoba)
    Tudom melyik Klubépületre gondolsz, még a héten megalapítom a klubot.
    Szombaton du 18:00 kor pedig megtartjuk az alakuló versenyt. Addig várjuk a jelentkezőket!

ui; PH-n mi a helyzet? Intézed, vagy intézzem?
  • HUNMemphis
    Dante hogy áll a klubszervezés? Megtaláltad azt a klubházat amit ajánlottam? Mert ha nem linkelhetek be képet.
    Én ma olyan 17:25-töl aktív leszek itt is és MSN-en is asszem.Ha alakul valami kérlek szólj.
  • Szabi1991
    tessék...

2 autót ír felül... CLK 55-ben jó a belsőnézet, viszont lomha a kocsi :D
    F1GT-ben középen van a belsőnézet.. hisz eredetileg is ott van... viszont 450-et megy... és 400nál is jól irányítható HC-ben, driftre is tökéletes ;)
  • pxxl
    ezaz sztem
    (eredeti fájlokról mentés kötelező!)