107666
-
A Nissan kereskedésre gondoltok? Amúgy leszedtem valami Test Drive Unlimited Bonus Pack-ot(191 megás). Érdemes ezt feltelepítenem? Mik vannak benne? Torrentről szedtem, de valami hivatalos cuccnak tűnik. Köszi minden segítséget! -
T Lee Bronx #62970 Hali!
Van már free car-pack pc verzióhoz?Új patch vagy bármi extra?Már vagy 1 éve nem nyomtam vele:S
TY -
Mathiasse #62969 szabi. én kifagyok a tt-től...dejó....
nem lehet ezt vhogy megcsinálni??
nagyon szép a tt... -
egyértelműen a Skyline a legjobb. elötte meg a 350Z volt
-
gagyenkov #62967 Elég sok helyen! De szerintem a Nissan skyline a legjobb! Azt pedig gondolom, tudod hol lehet venni
-
Sziasztok! Hol tudok venni "E" kategóriájú autót? Még a játék elején tartok. Köszi! -
off
WOW nézzétek!

/off -
ha időm engedi ott leszek :) -
nem jön vki karikázni egyet? csak nyomjuk lazán mint a kazán... 
-
L I N K -
és van olyan oldal ahonnan tudok autókat tölteni hozzá leginkább BMW-t:D -
G25 úton van már egy hete meg van rendelve de semmi vagy bocs több mint egy hete! -
bigbigle #62959 mien menü alatt találom?és mennyi olcsó autó kell ahoz?meg ilyenek -
ezt már mod-olva csinálták.. -
Boldog szülinapot!! Mivan a G25el?? Jólenne már összefutni valamikor a szigeten. -
HBD :) -
Ez az EU patch-ben van?Vagy már modolják?Most lett meg az uj gépem és most tettem fel. -
Boldog születésnapot xD -
Boldog születésnapot magamnak :) -
gagyenkov #62952 Pálinkás szép, jó reggelt minden játékosnak :D Két rendezvényt szeretnék bejelenteni Gagyi bácsi szervezésében :P Az első a péntek esti verseny ami természetesen a "DIVIDE TO RULE" versennyel kezdődik! Csak most a találkozás egy kicsit messzebb lesz! Pontosan a déli MClaren szalon mellett a tengerparton! Azért itt mert talán nem lesz sok külföldi és mindenki befér majd! Meglátjuk! 19.00-kór találkozunk és körül-belül 10percet várunk! Aztán egy közös fotó és indulás! A verseny jelszavas! Jelszó(aki még nem tudná) PHHU! A másik rendezvény a MAGNUM túra! Ezt szombat 14.30 ra tervezem! Csak Ferrari 308GTS piros verdákkal és Hawai-mintás ingben :D Találkozás annál a szalonnál ahol a 308-ast kapni lehet! Itt is kb: 10 percet várunk! Aztán fotó és indulás! Útvonal: Magnum háza onnan Forza tuning majd gyémántfejben egy kör és le a strandra! Persze mindenhól egy fotó! És ha lehet ne rohanjunk! Még egy meg jegyzés, mivel én a boltból játszom és nyitva vagyok lehet, hogy időnket meg kell állnom ha vevő jön! Ezért elöre is elnézéseteket kérem! És TOYOTA!!!! TESSÉK OTT LENNI!!!! -
Szabi1991 #62951 nálam kifagy tőle a játék :/ -

-
#62933 -
muhahaaa 

és vééégre...

-
LEjárt a bannom:) -
aha értem:P -
az volt a gond bejött a car pack és a offline profilt nyitotam és nem volt pénzem car pack kocsikhoz és trailert töltötem le és ez a szar az online profilomhoz is oda adta :S -
azért jó sok pénzed van tán nem csaltál? -
gilbert93 #62943 Hello!
Köszi a segítséget!
Hogyan lehet bejutni?
Esetleg nem lenne nagy kérés, hogy bookmarksba bemásolnátok.
Előre is köszi!! -
ha így jobban segít :) -
tényleg a bmwét milyen kocsira cseréli le és honnan lehet leszedni? -
Szerinte mígy nem igazán sikerült nek isegítened.Gabó hallod most Warozok de utána ha fentleszel még rádugrok.
-
valaki egy kis kocsikázást??? -
délen lent -
gilbert93 #62937 Hello!
Lenne egy kédésem!
Hol van a versenypálya?
Valaki be tudna szúrni egy képet?
Előre is köszi!! -
PH-t intézem.Azt viszont nem tom hogy ha egyszer már megadtam egy ímélcímet és nem jó a név akkor hogyan tudnám ugyanarra a ímélcmre regelni?
Ha kitörlöm amit küldtek akkor az megoldhatja?
Vagy megszívtam és azzal az ímélcímmel már nem lehet más néven bejelentkezni?
Ventri?
Klánom kitalálta hogy TS-t használjunk valami miatt.De ha kell akkor Ventrit is szedek.
MSN-t meg akkor hagyjad majd elérlek itt
-
Azóta is az MSN címem keresem. Legutóbb fel sem tettem, és a felhnév, jelszó eltűnt. Reggelni meg lusta vagyok. Ráadásul nagyanyám megjött Kanadából, (és mennyit tud beszélni!) stb.
Szerintem maradjunk a ventrinél dumáláshoz, átküldöm a szoba adatait. (remélem még megvan a szoba)
Tudom melyik Klubépületre gondolsz, még a héten megalapítom a klubot.
Szombaton du 18:00 kor pedig megtartjuk az alakuló versenyt. Addig várjuk a jelentkezőket!
ui; PH-n mi a helyzet? Intézed, vagy intézzem? -
Dante hogy áll a klubszervezés? Megtaláltad azt a klubházat amit ajánlottam? Mert ha nem linkelhetek be képet.
Én ma olyan 17:25-töl aktív leszek itt is és MSN-en is asszem.Ha alakul valami kérlek szólj. -
Szabi1991 #62933 tessék...
2 autót ír felül... CLK 55-ben jó a belsőnézet, viszont lomha a kocsi :D
F1GT-ben középen van a belsőnézet.. hisz eredetileg is ott van... viszont 450-et megy... és 400nál is jól irányítható HC-ben, driftre is tökéletes ;) -
ezaz sztem 
(eredeti fájlokról mentés kötelező!)