107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • w77d
    nna megvagyok CS-on XD
  • Bandey
    weedbagoly? lol
  • w77d
    azé ez a 140 paci is húz erősen :D

felszereltségben pedig minden fullos, bőr ülés, nyomógombos indítás, stb...
    nagyon élvezem a kocsit :)
  • Bandey
    Ááááhááá... Gondolkoztam én is ilyenen, de vagy 1.9 cdti, vagy 2.0 turbo benyással tunnám elviselni max És ahhó má nem kicsi összeg kellett vóna... de azé a 2.0 tdci mondimmal is meg vagyok elégedve Bár már 1 chip ráférne...
  • w77d
    azért a garázsban már bízok, oda csak nem törnek be hogy szétcsesszék. Ha igen azt meg simán hallja rengeteg ember..
  • Bandey
    hát, ami történt veled, nem hinném, hogy belevágnál magad önerőből... legalábbis én nem tenném. Bár ahogy mondod, tehát van garázs... De az se nyújt teljes védelmet... se semmi, ez a baj... :S Nekem annó még mikor az astrám volt, unokabátyám szerelőműhelyében volt felemelve emelőre, és betörtek iccaka... és felmásztak, kipakolták a hifim belőle, gyááá Az volt a "szerencsém", hogy nem volt bezárva, így nem okoztak nagyobb kárt...
  • w77d
    sokan szerintem már tudják, de ez van most:

• w77d
    nna az ütne XD
  • pxxl
    Corsa + 1500W mélyláda
  • pxxl
    nahm mehetek haza végre vége a melónak, ééésss jeh rakhatom újra az xp-t deutálom...

TDU nem fut linux alatt?
  • w77d
    nem XD
  • Bandey
    1600? Akkor már nem corsad van?
  • Falkon
    Sok buzi nem tudja a kreszt
  • w77d
    a zebra kérdést sosem értettem. Megállok, hogy átengedem a gyalogost erre a mögöttem lévő kielőz és majdnem átmegy a gyalogosokon.....
  • somdav95
    Nem a magyar norma, hanem a bunkóság. Elírtam xD
  • somdav95
    Ez egy garázskapunál volt, villogó, nemtudom hogy volt-e nemfigyeltem, az autó hangja nemhallatszott a forgalom miatt. Nemvolt semmi, elismerte hogy hibázott ő is, énis. De a zebrán ha zöldön megyek, és nekem van elsőbb ségem, ha el is üt, akkor legalább segítene felálni, biciklimet kiszedni vagy valami. De neeem.... Megfogta és szépen továbbált. Ez a magyar norma....
  • w77d
    azért vannak hülye gyalogosok. Kb 1 hete állok ki a mélygarázsból erre elémtolnak egy babakocsit. Épphogy lefulladva meg tudtam fogni,, de majdnem föllökte. Elég meredek a felhajtó ahhoz, hogy sajnos nem lehet szépen lassan kikúszni hacsak nem akarod szarrá égetni a kuplungot. Éppen ezért szereltettünk fel villogó Vigyázz autó feliratot és eléggé visszhangzik a garázs ahhoz hogy lehet hallani még a túloldalról is, hogy jön fel egy kocsi. De van aki ezt szarja le. Gyalogosnak és biciklisnek könnyebb korrigálni és észlelni mint egy 1600kilós fémtömegnek.....
  • HUNMemphis
    Igazatok van!
    Én majd 18 éves koromba fogom letenni a jogsit önerőből.Azért aki megdolgozi ka jogsiáért az nem baromkodik mert tudja min van túl és mibe fáj ha elveszik.
    A kocsiról meg annyit hogy vannakemberek akik vigyáznak rá mert szeretik.Óvják féltik akár egy jó barátnőt.
    Szóval ha lesz Calibrám akkor ő lesz a második csajszi a mostani mellett akire figyelni kell.
    Hamarosan kitalálják hogy hétvégéken ne csak a mocisok mehessenek Hugaroringre vadulni hanem a verdások is.
    Én nem azt mondom hogy ott fogom kezdeni a vezetést(baromság lenne) de ha már van tapasztalat akkor lehet próbálgatni feszíteni a húrt.Határon autózni stb.
    Ne a gyorsforgalmin huzassuk ki a 70 éves papa mellett.Ma nagyot néztünk apával.110-el ment elöttünk Skodával (1980) egy papus.Rángatta a kormányt így békén hagytuk...
    18 évesnek HA értelemes és látszik rajta hogy komoly oda lehet adni a jogsit a 70-es veterántól meg el kéne venni.Úgy is ingyenes a BKV nekik.
  • somdav95
    Én hozzátenném hogy a gyalogosokra is jólenne figyelni! Egyszer akkor ütöttek el mikor a járdán mentem, és a kapukijáratbol hirtelen egy kocsi motorháztetején találtam magam. Másodjára pedig mentem a zebrán biciklivel, a bamba söfőr nemfigyelt, én borultam, de a biciklim és énis megúsztam.... Még volt egy mikor jött vagy 70-el én meg mentem át a zöldlámpán, és fél méterrel elöttem elszálguldott, de ezekhez már kezdek hozzászokni... Csak ne csapjanak el azért !!!
  • Szabi1991
    nekem a Corolla kéne, ott hátul, a parkoló végében
  • Falkon
    Hello Kittis nincs?
  • pxxl
    brit nem kínai
  • w77d
    ezt a tömegcuccot XD
  • pxxl
    Stip-stop a zöld tvr

• tdu Toyota
    valaki linkelje már be a magyarosítást lécci. mert újra raktam a gépet és a patchet is és a 1.66 patch lengyel volt így lengyel lett a játék :S
  • Falkon
    Mi ez a két kinai fos???
    Biztos gondolja.......
  • pxxl
    gengszteresen álltak be a tvr-ek le fogja késni a hajót a ruf.
  • pxxl
    baleset után nekem is be akarták vonni a jogsim 3 hónapra. (plusz 75e ft, + nemtom mennyi büntetőpont, meg visszavágtak 2 fokozatot kötelezőben), de írattam egy papírt az akkori főnökömmel, hogy nekem a munkához kell a vezetés
  • w77d
    egyáltalán mik ezek? XD
  • pxxl
    vagy csodálkozva kérdi kikerekedett szemekkel, hogy Ezek meg fi a f@szért álltak elém?
  • w77d
    én most várom a papírt mert kb 3 hete az autópályán szinte biztos hogy lelőttek 220-al. Vastag lesz a csekk az tuti, de a jogsibevonást megkerülhetem a jól megszokott dumával, hogy a családból vezette valaki.... Az objektív felelősség alapján az üzembentartót csak bírsággal sújthatják, a jogsi marad...
  • Falkon
    Két tűz között!!!!
  • pxxl
    engem 112-vel löttek le a lágymányosi hídon 70 táblánál... versenyeztem egy másik hondával
    aztán jött a papír, hogy hát gyorshajtás, én meg visszaírtam, hogy a családbn mindenki használja az autót, nemtom hogy ki volt akkor, stb stb. akkro még lehetett ilyet csinálni
  • pxxl
    szegény "RUF" mien bambán néz a mérges TVR-ek mellett
  • w77d
    mondjuk ilyen mértékű kihágást én is szoktam menni, de hallani olyanokat, hogy 50-es vagy 80-as táblánál 160, na az már a komplett hülye, azonnali vezetéstől eltiltásra büntetném örökre.....
  • gagyenkov
    Én inkább azokat sajnálom akik nem tehetnek róla, hogy van egy pár BAROM aki össze töri őket!!! Amikor normálisan közlekednek! Mondván "Én tudok vezetni" És most nem Pepsire gondoltam! Mert nem tom, hogy vezet! De utálom amikor mögöttem erősködik valami "egyszerű ember", hogy a 40-es táblánál miért csak 50-el megyek?? És nem fogja fől, hogy az ő kedvéért nem kockáztatom sem a családom testi épségét se a jogsimat
  • totti10
    nem az pl csak ugy megyek és belemegyek a láthatatlan vmibe...
  • Pepsi Twist
    persze de 90es táblánál nyugodtan lehet menni 130al... amúgy meg ha fánakszálsz tökmindeggy hogy 90el vagy 130al 50-60km/h felett igazából már nem számít a sebesség
  • w77d
    De most tényleg gondolkozz már ember módjára Pepsi... Bizonyos sebesség felett még ha megfeszülsz is csak a fizikán múlik, hogy meg tudsz e álni. Lehet mögötted akármekkora tapasztalat, a fizika törvényei keresztbe szarják ezt le....
  • Pepsi Twist
    hát rámszáll 1 repülő azt azé nem :D de elég sok balesetet úsztam meg amiatt hogy nem észnélkül a fékbe tapostam...