107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    EZT NÉZEGEZSD
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is volt ilyen, időnként menteni kell.
  • jofer
    Ilyen problémáról még nem is hallottam... Esetleg valami regisztrációs bejegyzés sérülés? Az ugye nem törlődik uninstall után sem...
  • Falkon
    Újat , jobbat, szebbet, dúsabbat
  • bigbigle
    mit lehet azon még csinálni?
  • csoli31
    Szevasz Ferke!
    De van és be is töltötem de akkor is megmaradt a probléma, még a játékot is újra raktam de HIÁBBA!
  • Falkon
    Me csinálják
  • bigbigle
    mért nincs faq?
  • bigbigle
    én nem nagyon találok ferrari szalont.
  • jofer
    Nincs biztonsági mentésed? Ha nincs, akkor részvétem!
  • drot
    ohh de megható neked a barátaid a legfontosabbak XD
  • csoli31
    Szevaszok!
    Retentően mérges vagyok,és egyben sírok is mert nem engedi hogy folytasam a játékot a gém. Csak azt engedi hogy más nikkel újat kezdjek. Probáltam már mindent de hiábba! Most kezdhetek mindent elölről. Ami a legfontosabb kereshetem újra a barátokat!
  • IJIazz
    Igen, télleg jó volt. Bocsi, h eltűntem köszönés nélkül, de véletlen nyomtam egy M-et, utána meg nem tudtam rádcsatlakozni, h elköszönjek.
    Majd mehetünk máskor is, csak addigra próbálok kicsit vissazrázódni
  • Misi az ezredes
    OKs :D
  • Pepsi Twist
    LADA POWER :D
  • HUNMemphis
    Lehet a szerényebb lovas lesz.Még nem tudom elöszőr legyen jogsi meg pénz elég és utána majd meglátjuk mire futtja...
    Hát Nevano szerintem nem kéne lecsukogatni a gémet kicsibe.X-miatt csukod gondolom le.Szerintem nem tesz jót neki ha állandó an kiugrálsz repülőablakkal.Mondjuk nálam nem mindig ugrik ki.Ilyenkor jön a jól bevált Ctrl+Alt+Del.Kiugrik és bezárom a feladatkezelőt.Onnantól kezdve azt csinálok amit szeretnék.

• Misi az ezredes
    Esetleg a gépemmel van a gond vagy esetleg a TDU-mmal?
  • Misi az ezredes
    Uh hát nekem mostanában elég nagy bajom van, ha lecsukom kicsibe a játékot akkor valamiért fekete lessz a kép kiírja a sebességmérőt meg mindent h hol van a többi játékos de nem látom a képet fekete az egész majd lefotózom egyszer.
  • [HUN]FaTaL
    A ferrari-maserati szalonban, az egyik városban van a másik is nem messze tőle.

#63627 Fájlként telepíti.

#63629 Talán a radial hibát javítja bár nekem ugyanúgy hízik a fájl de nem fagy tőle.
  • DJ RX7
    FAQ-ban van egy térkép csak most nem tölti be az oldalt.
  • Pepsi Twist
    hallod mi van a calibraval? :D vannak 116LE-s calibrák azok is bőven jók...
  • HUNMemphis
    Szia!
    Igen valóban mennem kellett.[J]azz-el driftelgettünk jó volt.Eszméletlen ez a Porsche.Kajakra mondom vadállat.
    Tegnap amúgy nem csak száguldoztam.Kellemes 120-180-as tempó a városban és az autópályán.Amit sajnálok az az hogy nincs benne GPS.Igaz hogy ismerem a szigetet de azért jóvolt nézni mikor jön a kanyar.
    És örömmel jelentem be hogy megvan az 5000. kilóméter is!
  • bigbigle
    hali! Maserati-t hol és mennyi ért tudok venni (térképen he valaki tudja szemléltetni)???mert sehol nem találok. help.
  • gabi89
    Telepíti őket.Meg mintha lett volna olyan hír is régen,hogy javít ezt azt ?
    Bár rég nem jártam erre múltkor írtam,hogy visszatérek hát néha néha fent vagyok ,de még ritkán éppen ezért magyarokkal is ritkán futok össze.Most itt a szünet szóval gőzerővel tolom majd :D
  • Smicy2
    bocs, csak közbe jött egy kis dolgom és amikor mentem a pályához, már nem voltál ott.
  • DJ RX7
    Ez a megapack, csak engedélyezi, hogy az autókat vagy file-ként telepíti bele?
  • [HUN]FaTaL
    45 autót és 1 motort, 15 euróba kerül
  • BB7
    A megapack az mennyibe fáj? És mit tartalmaz?
    Am. köszi a többi választ! ;)
  • [HUN]FaTaL
    Kösz a maserati krúzt srácok :)

1. Összesen egy patch meg egy megapack van de nagyon ritkán dob ki
    2. Sajnos lehet :/ Van pénz trainer meg sebességnövelő meg minden szar
    3. Ritkán versenyzünk, általában krúzolunk
    4. A pénz nem igazán gond úgyhogy lényegében birtokolhatod az összes autót :)
  • BB7
    Sziasztok!

Régebben TDUztam (warez, mind1)
    Most megvenném eredetibe! [Leginkább Online miatt! :P]
    De lenne pár kérdésem!

1. Tényleg igaz még a mai patchek után is, h. gyakran ledob a játék?
    2. A játékban (leginkább online) lehet vhogy csalni? (Akár save Game) vagy bárhogy? Csak mert az NAGYOn rontaná a játékélményt!
    3. Nem lesz az vacak, h. megveszem, berakom, felrakom, elkezdek játszani! És egyszerűen nem tudok érvényesülni mert mindenki 1000* PRObb nálam (nem feltétlen ügyességben hanem autóban pl! ) Vagy ez hogyan van kiküszöbölve?
    4. Autó téren milyen az egyensúly? Van pár nagyon jó autó és az aláz mindent? Vagy minden fajta másban jó? És hogyan éri meg? Gyűjteni egy JÓ autóra vagy megvenni mindig éppen ami!?

Bocsánat ha túl sok a kérdés! Ha vki nem is mindre de bármire ha tud válaszolni megköszönném! :)
  • DJ RX7
    Ha jól tudom akkor most Pro szinten vagyok.
    Akkor nekem a tali lefújva? :S
  • [HUN]FaTaL
    Expert szinttől elérhető és nincs már meg a képem :/ Valaki linkelje már be :D
  • DJ RX7
    Szóval hol is a van az a Ford Island?
  • drot
    én az előbb ott voltam tattixal de mostmár megint nem sikerül rátok kapcsolni kurva jó ötlet volt vw szalonhoz csinálni a krúzt:S
  • DJ RX7
    Na jóvan. Vettem egyet. Már csak tuningolni kell.
  • HUNMemphis
    Mi már ott vagyunk Tattixal a VW szalon elött.Akinek van kedve csatlakozni az hozzon Aston Martint és HC-t is.
  • [HUN]FaTaL
    szoktam néha csinálni vegyes talit is de most maserati tali van sry:/
  • DJ RX7
    Izé, most először kötelező lenne a Maserati? Tegnap kezdtem el játszani és nem igen van pénz.
  • DJ RX7
    Mennék énis ha lehet csak nézzétek el nekem, ha valami balgaságot csinálok most megyek először.
  • Misi az ezredes
    én megapackot kértem a forumozóktól de senki nem lepett meg vele