107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    mert megtehetem jó duma, tetszik. mintha valami 30e ft-os játékról lenne szó

am csak tippeltem, mert nekem is volt ilyen bajom, mikor még nem vettem meg a carpackot. (kb 1 héttel eredeti után :) )
  • Pepsi Twist
    én viperrel megyek :D
  • pxxl
    én RS4-el megyek :) meg sztem a többség is
  • IJIazz
    carpackhoz nincs véletlen?
  • Roger6
    Ha egy A3-al tolnám oda a képem, az gáz lenne? Gondolom nem sok F kat-os Audi fog jönni, csak azért...
  • V43 1105
    Nekem van egy fölös serialom
  • csoli31
    Szevasz pixxel!
    Eredeti játékokkal játszok mert megtehetem,és szinte azonnal megvettem a carpacot.Elötte nem csináltam semi etikátlant, én az a fajta ember vagyok aki próbál tiszteséges lenni.Ha rajtam mulna nem lenne gondjuk a játék készítöknek, nem kellene csödöt jelenteniük.
  • gabi89
    Na elvileg ott leszek én is :)
    Bár Real meccs pont kilenctől van :D
  • Lancer EVO fan
    ok mindjárt ottvagyok
  • pxxl
    audi szalon? :) az kátszik alapból is.
  • Lancer EVO fan
    nem lehetne valami egyszerűbb mivel még eléggé kezdő vagyok?:D
  • pxxl
    :( sajnálatos a dolog.
  • HTS s3rg1nh00
    én sem csináltam semmi rosszat,csak egyik napról a másikra nem töltötte be a mentést...atari.
  • pxxl
    fél6 északon a mclaren?
  • Lancer EVO fan
    én megyek
  • pxxl
    9ig nem jön vki körözni bemelegítésnek? :)
  • pxxl
    eredeti kód kell sztem meg warezzal is
  • pxxl
    nem csináltál semmi "rosszat"? csak azért kérdem, mert mikor még nemvolt meg a carpackom, attól sok autót próbáltam (véletlen is) vétel elött és ledobált a szerver, Kex-nek egy csalás után veszett a játéka. csak találgatok, hogy nem lehet hogy ban-ként könyvelhetőek el ezek a történések? tehát tettél valamit ami nem etikus a játék szempontjából, és hiába van mentésed, nem az sérült, a szerver nem enged fel. vagy valami ilyesmi...
  • HUNMemphis
    Hát ez durva.Viperrbe annyit beletenni ez szép.Hát így mér maximélisan átérze ma dühödet és a szomorúságodat...
    Somdav:Anno ne mhiába ajánlottam a TVR-t.Gyönyörű eredmény gratulálok.Örülök hogy megfelelt a kocsi.
  • Pepsi Twist
    lehet ottan leszek
  • TaRka0107
    Szevasztok!!! Muszály az online gamehez az eredeti játék ugye?:D
  • pxxl
    Ford Islandon Audi találkozó megpróbálok ott lenni :)
  • HTS s3rg1nh00
    respect,sajnállak-velem is megtörtént h.hiába raktam vissza a biztonsági mentést,repült is a játék a gépről,a dvd meg a polcra...
  • Norbi1990
    A gép és ajánlatos Biztonsági Másolatot csinálni róla ;)
  • DJ RX7
    A játékmenetemet a gépem menti el vagy a szerver? Kell biztonsági másolatot készíteni?
  • [HUN]FaTaL
    Ma 21:00 AUDI tali.

Helyszín: Ford Island

Szabályokat betartva próbálunk menni (piros lámpa, stop tábla, balról előzés).
  • csoli31
    Szevasz Memphis!
    Van biztonsági mentésem.Úgylátszik nem értitek hogy nem a mentéssel van gond.Valami más gondom lehet de sajna nem tudom hogy mi!Attol hogy csináltál bizt.mentést még veled is, de akárki mással is megtörténhet, mert az sajnos rajtam sem segített! Amúgy az új nevem maniac75.Remélem még fogok az új nevemmel is régiekkel talizni, ha megtalállak beneteket
    Amúgy gondolhatod milyen érzés elvesziteni a 10.000km-es Viperemet!!!
  • somdav95
    Nem. Nekem tökéletesen megfelel. Elvagyok vele
  • drot
    nekem a legtöbb egy kocsimban 2000 km mert én kb 6ot szoktam használni:)
  • drot
    nem unod má a tvrt?:D
  • B2man
    13.000 km? Nem semmi.
  • somdav95
    Üdv mindenkinek!
  • [HUN]FaTaL
    Minden Maserati alap autó, egyik sem packos.
  • bigbigle
    Maserati alapból benne van?ha nincs akkor valami gyorsat és kezelhetőt de nem ilyen 8 milliósat.hanem olcsóbbakat
  • dragon11
    Köszi:D már lassan összejön a zsé, csak gép + g25 + tdu..:D drága lesz:D de megéri..:)
  • ChuckyHUN
    át bizony:P
  • IJIazz
    átlehet :)
  • dragon11
    Lehet egy kérdésem? Át lehet állítani az mph-t km/h-ra? nem kell megmondani hogy, úgy sincs meg.. csak érdekel, mert ez túl jó gém..:)
  • HUNMemphis
    Hát Csoli én is sajnállak.Hibádból adódóan csináltam is 1 biztonsági mentést mert nekem sem volt eddig.
    Aztán meg ha eltünne az 5100km-es Porschém asszem felfordulnék.

[J]azz!Jah én is kerestelek hátha ledobott de nem emngedett vissza.Utána meg anyám kiabált egy sort hogy huzzak már fel.
  • DJ RX7
    nekem régebben 6600GT-vel csinált ilyet.