107666
-
Hát igen ha gyorsan mész és kanyarodsz akkor valószínű hogy kicsúszik 
-
Ha A kategóriás szörnyeteget szeretnél ami igazán jól tapad és fordulékony is továbbá 400 felett is tud szárnyalni akkor ajánlom neked az F1 McLarent.Viszont ha durvább autót szeretnél és nem a legjobb kormányod van akkor jó lesz sztem egy Fi McLaren GTR vagy LM.
Ha Carpackod is van akkor mindenképp egy F1 McLaren GT-t vegyél.
De most szólok hogy az A kathoz már érdemes jó kormánnyal rendelkezned és ésszel vezetni.Azért mégis csak ezek a leggyorsabb autók TDU-ba.
Srácok sorry hogy nem voltam az Audi találkozón.Ennek oka egy War volt.De legalább nyertünk.Majd a legközelebbin. -
B2man #63810 Ha már meki, akkor irányít6óság szempontjából McLaren F1 LM (carpack-os) -
nem az úton hanem inkább a kocsin xd -
nah azt kétlem hogy stabil :D HC ben ha gyorsan mész és kanyarodsz kicsuszik :D -
mekláren efegy gétéer... gyors és stabil -
mert én rossz szervező vagyok.. -
hallod pepsi? :D Asus Strike Extreme az jó alaplap? éss a Q6600 os proci 3,25 Ghz-n? :D 

-
Miért nem szervezel TE egyet? :P -
Ma Krúz? :D valaki? Szervezzenmá eggyet :D kb. pm.2-4kor :D -
Enzo alapból ocsmány ahogy kinéz, inkább egy F50. A porscheból sem sok maradna a a pesti utakon, az imprezat támogatom :) Vagy egy jó kis Aston DB9 :)) -
Tudom mindenki másra esküszik! 
De mivel járnék jól ha én vhogy A kateg környékén a top autókból vmi olyasmit szeretnék amit a legjobban lehet irányítani? [Ferrari Enzo-nak 100as a handling-ja! Ellenben a McLaren a 425öt is bírja de papíron rosszabb a handling! Amit én nem vettem észre játék közben!]
Tehát melyik a legirányíthatóbb kocsi felső Kategben?
-
sztem inkább 1 Vento :D -
Utána megértettem
-
sajnos. gyanítom hogy gy fog járni, mint pl a Honda CRX-ek, nem lehet majd kapni egyet sem, mert az összeset összetörik a suttyók :(
mellesleg az a maserati már csak azért sem kéne, mert autómata váltós...pfejj -
Olvasd el az ő mondatát és rájössz miért így írtam:)) -
Amúgymeg szépen elgyalogolsz a legközelebbi 576-ba, szólsz a nagymellű szőke cicababának, vagy a pocakos harmincas körüli gépfüggő eladónak, hogy kérnél egy Test Drive Unlimited-et, ő oda adja neked 4 ezer forintért, és lesz kódod és játszhatsz neten ! -
Jól írtad csak a végére felkiátó jelet kellett volna írnod :) -
Húzz el a fa*zba? -
pudvapappa #63793 Heló!
Valaki lécci adjon Kódot?
Előre is kössz -
Én is rögtön erre gondoltam
-
Pesten azok a köves emblémák nem lennének sokáig az autón -
Nah nem küldesz kép? :D direkt arra várok :) -
Subaru már olyan hétköznapi autó mint régen a kocka lada és a trabant minden sarkon látok egyet szal nekem nem kéne mert az már nem túl egyedi... -
Akkor inkább már Maserati Gran Turismo S, designbe si üti a Ferrari Enzo-t (Y) -
és még marad egy csomó pénzünk is 

-
de inkább egy subaru impreza wrx, tekerünk rá egy nagyobb csigát, aztán nyelheted a port a maseratival 

-
-
11 milláért ezt? :D hanyas vagy. ezért már porschet is lehet kapni :P
-
majd megnézem én is azt a maseratit hogy mit mutat ha már ennyire oda vagytok érte :D -
Egy kis off:
Nem akarja valaki megvenni nekem?
-
Jaja 300km krúz;p Már 620km van a maseratimban:D Tegnapelőtt vettem, nem is rossz xD -

-
jahm zsír volt :) ma levezettem 500 km-t :D 300 a krúzon volt :P :) -
Jó csak itt nem szokott tömeg lenni. Mire legközelebb krúz lesz érd el az expert szintet hamar megvan az :) -
Ha legközelebb rendezel kruzt akkor pls az ne a Ford Islandon kezdődjön hanem más, elérhető helyen a kezdőknek is és ha lehet akkor vegyes. THX -
Csinálj egyet maserati gransporttal plz;)
Köszönöm a krúzt mindenkinek, ha jól láttam még egy layernyi ember volt rajtunk kívül :) -
Már én egy ideje g25+gépre gyűjtögetek aztán TDU.. -
carloelsa #63774 hy!valaki tudja azt ha multizni akarok a profilommal amit regisztráltam normálisan a kodot is beirom, kipipálja, minden rendben de kiirja azt, hogy invalid key, mit tehetek ez ellen???pls valaki segitsen -
Készítettem néhány bélyeget csak nektek csak ide és csak most :)
Remélem tetszenek bár nem nagy cucc