107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Hát igen ha gyorsan mész és kanyarodsz akkor valószínű hogy kicsúszik
  • HUNMemphis
    Ha A kategóriás szörnyeteget szeretnél ami igazán jól tapad és fordulékony is továbbá 400 felett is tud szárnyalni akkor ajánlom neked az F1 McLarent.Viszont ha durvább autót szeretnél és nem a legjobb kormányod van akkor jó lesz sztem egy Fi McLaren GTR vagy LM.
    Ha Carpackod is van akkor mindenképp egy F1 McLaren GT-t vegyél.
    De most szólok hogy az A kathoz már érdemes jó kormánnyal rendelkezned és ésszel vezetni.Azért mégis csak ezek a leggyorsabb autók TDU-ba.

Srácok sorry hogy nem voltam az Audi találkozón.Ennek oka egy War volt.De legalább nyertünk.Majd a legközelebbin.
  • B2man
    Ha már meki, akkor irányít6óság szempontjából McLaren F1 LM (carpack-os)
  • drot
    nem az úton hanem inkább a kocsin xd
  • CopyKing92
    nah azt kétlem hogy stabil :D HC ben ha gyorsan mész és kanyarodsz kicsuszik :D
  • Pepsi Twist
    mekláren efegy gétéer... gyors és stabil
  • CopyKing92
    mert én rossz szervező vagyok..
  • CopyKing92
    hallod pepsi? :D Asus Strike Extreme az jó alaplap? éss a Q6600 os proci 3,25 Ghz-n? :D
  • BB7
    Miért nem szervezel TE egyet? :P
  • CopyKing92
    Ma Krúz? :D valaki? Szervezzenmá eggyet :D kb. pm.2-4kor :D
  • [HUN]FaTaL
    Enzo alapból ocsmány ahogy kinéz, inkább egy F50. A porscheból sem sok maradna a a pesti utakon, az imprezat támogatom :) Vagy egy jó kis Aston DB9 :))
  • BB7
    Tudom mindenki másra esküszik!
    De mivel járnék jól ha én vhogy A kateg környékén a top autókból vmi olyasmit szeretnék amit a legjobban lehet irányítani? [Ferrari Enzo-nak 100as a handling-ja! Ellenben a McLaren a 425öt is bírja de papíron rosszabb a handling! Amit én nem vettem észre játék közben!]
    Tehát melyik a legirányíthatóbb kocsi felső Kategben?
  • Pepsi Twist
    sztem inkább 1 Vento :D
  • somdav95
    Utána megértettem
  • pxxl
    sajnos. gyanítom hogy gy fog járni, mint pl a Honda CRX-ek, nem lehet majd kapni egyet sem, mert az összeset összetörik a suttyók :(

mellesleg az a maserati már csak azért sem kéne, mert autómata váltós...pfejj
  • ChuckyHUN
    Olvasd el az ő mondatát és rájössz miért így írtam:))
  • somdav95
    Amúgymeg szépen elgyalogolsz a legközelebbi 576-ba, szólsz a nagymellű szőke cicababának, vagy a pocakos harmincas körüli gépfüggő eladónak, hogy kérnél egy Test Drive Unlimited-et, ő oda adja neked 4 ezer forintért, és lesz kódod és játszhatsz neten !
  • somdav95
    Jól írtad csak a végére felkiátó jelet kellett volna írnod :)
  • ChuckyHUN
    Húzz el a fa*zba?
  • pudvapappa
    Heló!

Valaki lécci adjon Kódot?

Előre is kössz
  • somdav95
    Én is rögtön erre gondoltam
  • Falkon
    Pesten azok a köves emblémák nem lennének sokáig az autón
  • Misi az ezredes
    Nah nem küldesz kép? :D direkt arra várok :)
  • Misi az ezredes
    Subaru már olyan hétköznapi autó mint régen a kocka lada és a trabant minden sarkon látok egyet szal nekem nem kéne mert az már nem túl egyedi...
  • dragon11
    Akkor inkább már Maserati Gran Turismo S, designbe si üti a Ferrari Enzo-t (Y)
  • pxxl
    és még marad egy csomó pénzünk is
  • pxxl
    de inkább egy subaru impreza wrx, tekerünk rá egy nagyobb csigát, aztán nyelheted a port a maseratival
  • [HUN]FaTaL
  • pxxl
    11 milláért ezt? :D hanyas vagy. ezért már porschet is lehet kapni :P
  • pxxl
    majd megnézem én is azt a maseratit hogy mit mutat ha már ennyire oda vagytok érte :D
  • [HUN]FaTaL
    Egy kis off:

Nem akarja valaki megvenni nekem?

• [HUN]FaTaL
    Jaja 300km krúz;p Már 620km van a maseratimban:D Tegnapelőtt vettem, nem is rossz xD
  • pxxl

• pxxl
    jahm zsír volt :) ma levezettem 500 km-t :D 300 a krúzon volt :P :)
  • [HUN]FaTaL
    Jó csak itt nem szokott tömeg lenni. Mire legközelebb krúz lesz érd el az expert szintet hamar megvan az :)
  • DJ RX7
    Ha legközelebb rendezel kruzt akkor pls az ne a Ford Islandon kezdődjön hanem más, elérhető helyen a kezdőknek is és ha lehet akkor vegyes. THX
  • [HUN]FaTaL
    Csinálj egyet maserati gransporttal plz;)

Köszönöm a krúzt mindenkinek, ha jól láttam még egy layernyi ember volt rajtunk kívül :)
  • dragon11
    Már én egy ideje g25+gépre gyűjtögetek aztán TDU..
  • carloelsa
    hy!valaki tudja azt ha multizni akarok a profilommal amit regisztráltam normálisan a kodot is beirom, kipipálja, minden rendben de kiirja azt, hogy invalid key, mit tehetek ez ellen???pls valaki segitsen
  • Misi az ezredes
    Készítettem néhány bélyeget csak nektek csak ide és csak most :)

Remélem tetszenek bár nem nagy cucc