107666
-
bigbigle #63897 tdu-z -
bigbigle #63896 az jó thx -
Jobban tapadsz, kanyarba megfog, jobban gyorsulsz. Ennyi -
Találtam egy képet a telómon ( off lesz, dehátmost kibírjátok, legalább pörög a fórum 
)
Nahátmost ez tök olyan mintha kitüremkedne a kezem xD
( unatkozom elnézést
)
-
bigbigle #63893 és annak mi az értelme? -
Driving Aid. -
bigbigle #63891 és saturn sky-vel vagy ford mustang gt-vel lehet hogy beállítanák egyszer -
Hát akkor annyit lehet ne csinálni, hogy a Skyline csapat 9kor csatlakozik a Ford Islandhoz. De ez csak javaslat. :) -
bigbigle #63889 még egy baromság mi az a DA? -
Nem-nem, dehogy kell. A szövegben felette írtam, hogy ajánlott, de ha anélkül érzed magad jól, akkor gyere HC nélkül! Ez nem kizáró ok, emiatt nyugodtan ülj csak be a verdába, aztán indítsd be a motort! -
Itt olyan személyt tutira nem találsz! -
Most látom Skyline talinál kell HC akkor oda sajnos nem mehetek. -
Ezekszerint :) -
Tudna valaki autót modellezni a játékhoz? -
Legfeljebb a Skyline tali célja Ford Island lesz.
-
bigbigle #63882 ok kösz -
A HC az az , hogy realisztikusabbá teszi a vezetést a játékba :) -
Akkor lesz Skyline tali meg a Tiéd is? -
bigbigle #63879 egyébként ha be van kapcsolva a HC akkor ha áthajtok a piroson akkor megbüntetnek vagy mire jó? -
Már megvan az Expert szint :D:DD -
Mivel nem kaptam ötletet ezért ma
21:00 Ford Island tali verda mindegy, HC nem kötelező. -
Melyik estétöl?
Két év mulva ilyenkor?
-
bigbigle #63875 megint 1. a tdu -
estétől kezdem :D -
Öh hát jah, persze, természetesen :) -
bigbigle #63872 köszönöm.utsó.az is ottvan hogy mennyi pontom van de akár versennyel is tok szerezni? -
Bocs, csak anyámnak telefonos eligazítás volt, nyomtató driver letöltéséhez 
Pepsi: Az a FAQ + Banner, mióta is készül?xD -
Hogy milyen szintű vagy az a házba az Info/game progress-nél találod meg. Hogy milyen kocsik kellenek azis az info/game progress, és ott van egy ilyen kis pénz ikon melynek a "purchases" a neve ott tudod megnézni. Küldetéseket, szállítást pedig úgy csinálhatsz hogy odamész a küldihez azzal a kategóriáju kocsival amivel a küldit végre kell hajtani, enter, és viheted is. -
bejelentem :D
valamikor a közlejövőben lesz új F.A.Q + Banner :) -
bigbigle #63868 ezekre nem találom.somdav,te mondtad hogy írjam -
B2man #63867 FAQ, A játékról - esetleg?
Vagy a házadban - game progress? -
pontosan, ez szép volt :)
de mostmár télleg elég az offból :D -
bigbigle #63865 valaki?a sok kérdésemre? -
Semmi... De Pepsi a házigazda, ezért bemerem másolni, 
Pepsi: Ja volt csak azokat inkább nem másolom, ez az egy is elég...
-
Nyalja a seggét az összesnek az állam , most volt a híradóba hogy 400 milliárd megy el rájuk évente, csak ezekre, mi fizetjük nekik a segélyt, és még ilyeneket írnak!!! Lopnak,számláznak mint az állat, nem kapnak semmilyen büntetést, házakat kapnak a MI pénzünkböl. Vissza küldeném az összeset afganisztánba
Ennyi az off-bol....
-
Ennek mi köze van a TDU-hoz? -
én skinhead vagyok :D lazán összecsomagolnám ezeket ha jönnének :D (ezt én is láttam volt alatta még kép is :D) -
Az egyik fórumon találtam itt az sg-n. Naszóval mivan a rasszizmussal?? Csak a magyarok a hibásak?? Ráuszítanám az összesre a volt kgb-s ismerőst 
-
bigbigle #63859 mostmár csak 2. a tdu -
bigbigle #63858 hogy a szállítást hol tom elvállalni?hol van az hogy mien kocsik kellenének mint amit írtatok.?és a szinteket valaki leírná?és hol találom hogy mien szintű vagyok?és nagyon sokat kell küzdeni hogy megkepjam a HC módot?