107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • w77d
    az miért van, hogy a játék fotó opciójával készített és aztán elmentett képek nagyon laposak és ezáltal torzak lesznek???
  • drot
    azért jól fellendült a fórum me pár hete nagyon nem volt élet most meg 4 óránként 1 oldal a termelés a sok offtól XD de legalább van élet:D
  • 0blueman
    nekem akkor csinálja, ha nem 60hz-re van állítva a képfrissítés
  • somdav95
    *felbontás
  • somdav95
    Látom ez max felpontás Nekem valamiért ha beteszem max-ba széthúzza a picsába a képet. A monitorom pedig jó hozzá. Nemértem mi kínja lehet. Valami ötlet?
  • holecsko10
    Ma 13:03-kor.

• somdav95
    Elindultam szigetkörre, és közbe csatlakozott hozzám B2man, majd mikor ő elment Fittivel folytattam a krúzt, és miután ő is elment, meglett a szigetkör Itt egy kép B2val :
  • carloelsa
    oks :D (ez még remélem belefér)
  • somdav95
    -ment
  • somdav95
    Jah memph, me pü vissza !
  • somdav95
    Szüleidtöl kérsz egy tdu-t mikulásra... Vagy karácsonyra...
  • HUNMemphis
    Bakker ez komoly?Hát ez dühítő.Pedig mi már azthittük hogy tele vagytok a layeren...
  • carloelsa
    hát tudod onnan ,hogy kb 4 éve gyűjtök egy uj gépre .és mott azé nincs lovém, meg én még nem dolgozhatok XD
  • somdav95
    Nemvolt egy külföldi sem. Csak négyen voltunk. Falkon is kapcs hibás volt, de ő mindig vissza tudott jönni..
    Kár hogy nemtudtatok jönni :(
  • DJ RX7
    Odatettem az öcsémet nyerjen nekem pár versenyt míg nem leszek gép előtt :D
  • HUNMemphis
    De bakker mi meg ott voltunk még 3-an.Próbáltunk csatlakozni rátok mert mind a négyőtöket láttunk de nem engedett.
    Fogadjunk valami tahó külföldi buzult veletek.
  • 0blueman
    Ez jónak számít? Kár hogy a kép a kanyar után készült, mert 350ig sikerült hajtanom
  • Pepsi Twist
  • DJ RX7
    Na jó mind1 törölöm az accountot majd nekiállok megint, de előtte újratelepítem winfost.
  • somdav95
    Bug-os mint az állat. Ez van. Sprite... xD
  • somdav95
    Jólvagymár teis TVR Sagaris a király és kész
  • DJ RX7

• gagyenkov
    Lambo countach az isten!! A kört svédeltük! A tekerd viasza c filmből! És a "SOSE KAPTOK EL ROHADTAK" is abból van!
  • DJ RX7
    Pillanat beszúrok képeket. Beszarás :D
  • dragon11
    Pepsi törölte a hsz eket pedig a VGA az a játékhoz tartozik..haha.
  • Pepsi Twist
    nézz be e newsba :D mit látsZ? XD
  • somdav95
    Lassúak? Te beszélsz?? Mit svédeltetek?xD
  • somdav95
    Nekem se volt még ilyen soha. Mentésem meg a telómon van, egy régebbi mert újralett rakva a winfos xD
  • DJ RX7
    Fingom nincs mitől lett, de most is csak az 1 házam maradt meg csak. Az autó szalonok nincsenek felfedezve, de azért van egy motorom. :D Örülök annak, hogy legalább ennyit sikerült visszahozni a játékból. A karakter külseje is megváltozott, de fingom nincs, hogy miért.
  • gagyenkov
    Nem a Pávkó ugrott be!! Csak a szövegét vettem át! Én voltam végigNagyon frankó volt!! Csak lassúak vagytok Jól meg "SVÉDELTÜK" Péntek este MUSTANG GT-R Túra!!
  • Pepsi Twist
    nekem sem volt ilyen... :D és bizti mentésem is van :D
  • Roger6
    Hát rohadjak meg, nem tudom mit csináltok ti. Már nem az első eset, hogy ez történik, de nekem az elmúlt 1 évben soha semmi ilyen gondom nem volt. Mitől függ ez? Én mondjuk minden héten vasárnap csinálok biztonsági másolatot a mentésekről, hogy kisebb legyen a kár, de eddig nem kellett hozzányúlnom.
  • DJ RX7
    Befosok sikerült megcsinálni.
  • 0blueman
    az imént végeztünk, megtettük a kört
    Köszönöm gagyenkovnak hogy végig ott volt meg a többieknek is akik út közben csatlakoztak hozzánk!
    Én jól éreztem magam, remélem más is, bár egyszer még idegrohamot fogok kapni a sok rohadt autópálya elágazástól!
  • DJ RX7
    Na ennyit erről a szarról kilépek a játékból és a mentésemnek annyi. Törölöm is lefele, mert ennek nincs sok értelme, mert bármikor megismételheti a dolgot. Majd egyszer talán újra visszatelepítem.
  • somdav95
    Nemtom, nekem jóvolt, négyen voltunk. Falkon, X1650, gagyi ( aki helyett a munkatársa beugrott....) meg én. Jó krúz volt , de még reggel van, és nembírtam koncentrálni :)
  • CopyKing92
    bakker mé nem töltbe senkitse ez a szar tdu?...
  • bigbigle
    csinálj valaki mással
  • Pepsi Twist
    ott van mellette 1 Suzuki Esikszét!

• Pepsi Twist
    egyenlőre sehogy -.-'

mivel milka barátunk (ugye tudjuk kiaz) baszik válaszolni MSNen mert vele karöltve csinálnám meg a bannert és a F.A.Q-t