107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Higany
    Próbáltam, de az a Pause menübe visz.
  • Pepsi Twist
    p betű
  • Higany
    Hali! Lenne egy alap kérdésem. Ne nevessetek ki! A játékban hogyan lehet előhozni, hogy fényképeket készítsek? Köszi!
  • solo
    Pontosan:)
    Még úgy volt, hogy megcsinálok 3 versenyt, és akkor ad még 30 pötyikéét, de közbe jött a levél, hogy megvan a 400 mérföld, és megvan a champion:)
  • solo
    Ahamm:)
  • Roger6
    A kurva! Az kemény! Gratulálok! Azért aludtál is valamennyit?
  • Pepsi Twist
    bőven elég :D én is 46%on vagyok... nem is kell több... én csak a HC-ra mentem
  • solo
    Nah, újrakezdtem a gammát, és Így 4 nap alatt 46%:|
  • Misi az ezredes
    olyan embernek sem adhatod el akinek van packja? lol
  • Pepsi Twist
    és én hun vagyok? :D ja látom csak elbújtam XD
  • gagyenkov
    Jó volt a mai GT-R túra is!!
  • HTS s3rg1nh00
    packos autót nem lehet eladni,singleben viszont meg tudod venni
  • Fr3nky21
    Szevasztok! A VW szalonban láttam a packos verdát, amit nem lehet csak úgy megvenni. Sajnos nincs sok időm játszani, de kipróbálnám a verdát. Valaki nemtudna venni egyet, és eladni nekem jelképes összegért?
  • HawaiiForty
    Sziasztok, megvettem még megjelenésekor eredetiben a játékot offline ki is pörgettem, most online szertnék játszani, meg is van a gamespy accom és van a gépemen gamespy arcade, amikor indítom a játékot akkor felmegy a gamespy serverre viszont a tdu serverhez már nem csatlakozik Nem tudjátok mitől lehet ilyesmi? tűzfal offolva van.
  • gagyenkov
    Autók elszállításáért! Kapod!
  • 0blueman
    az engem is érdekelne
  • Versace21
    Ilyen msutanot melyik kűldetések után kapom meg?
  • Atti12
    sportolj valamit és menni fog az alvás :) Tapasztalat.
  • Pepsi Twist
    lehet azt használni :) amúgy van 1 bugos alagút ami egész hosszú és végig szélárnyék van benne :D
  • Sordoran
    hát az igaz, csak az nem túl jó, mert elég lassú tempójúak és cikázva lehet csak használni
  • Pepsi Twist
    AI nak is van szélernyéka... (Traffic-ra értem az AI-t)
  • Sordoran
    Nekem ennyi lett a max seb:

Már nem is emlékszem, szélárnyékoztam-e vele, biztos többre képes. (ez a kép offlineból van, szóval no szélárnyék)
  • Higany
    Én is fél 4-kor feküdtem le az éjjel és már fél 9-kor fent voltam. De szerintem a nagy napsütés miatt!
  • 0blueman
    én sosem tudok elaludni ha aznap sokat ültem a gép előtt
  • w77d
    én is 4-kor feküdtem és 9-kor keltem... nem tudom. fölösleges a sok alvás :D
  • Misi az ezredes
    Valaki adjon magyarázatot pls... tegnap drifteltem egy pár sráccal kb 4-ig már 10:00 10:10 között fent voltam hmm.. mitől van hogy akármikor akármilyen későn fekszek felkelek ilyen korán? (visszaalvás nem megy :S )
  • Higany
    Köszi Mindenkinek a tippeket! További jó hétvégét és szép napot! Esetleg, ha valaki tervez a7végére valami krúzt, írjon! Csákó!
  • Pepsi Twist
    szélárnyékban olyan 390 a vége :D
  • Pepsi Twist
    nekem 575M a favorit C katba mert 350 felett van a vége... és gyorsulni is gyorsul és az irányítása is jó az a legjobb C katos verda
  • [HUN]FaTaL
    Gallardo Spyder
  • gagyenkov
    pálinkás szép, jó reggelt kívánok mindenkinek!!!!! :DD Imádom a G25-öt!!! Ma délelőtt tervezek egy laza gurulást! Cadillack XLR-V vel! Találkozás a dél-nyugati világító toronynál 10.00-kór!!
  • gagyenkov
    Szerintem próbáld ki minden kép a TVR 440-est!! Én tegnap este avval versenyeztem és mondjuk még A kategóriában is negálja a helyét!! Az egy állat! De azért irányítható!
  • Higany
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne! Melyik a leggyorsabb és a legjobban irányítható autó a "C" kategóriában? Mert a mostani Ferrrari 575M Maranello-val nem boldogulok. Vagyis árban valami hasonló, de jobban irányítható és ilyen gyors, mint ez. Köszi előre is!
  • Pepsi Twist

most vagy hazudik vagy valamit nagyon elkúrt :D
  • [HUN]FaTaL
    lol offlineba ha nem írsz be kulcsot a packnak, illetve törlöd az addon.txt-t akkor simán megy a pack nem kell semmit mahinálni:D
  • gagyenkov
    Már megint nem voltál a versenyen!!!!Pedig frankó volt!
  • Falkon
    Akkor maradok csöndben mert a nagytestvér mindent lát
  • tdu Toyota
    jah basszus így már más akkor csak azthittem én vagyok béna hogy nem sikerül
  • Pepsi Twist
    jaaaaaaaaa.... offlineba megy a pack kulcs nélkül...
  • Toyo
    nem eredeti, csak ötletként mondtam ezt a dolgot, solo módban nekem működött... a netes részét meg se próbáltam.