107666
-
Ott vagyok a parkoloban. -
Benne vagyok! =:) -
Szabi1991 #64655 Ferrari tali a Ford szigeten ? :D -
Ezzel vitatkoznék... amúgy csak írtam, én se vagyok egy nagy sofőr 
Versace: Énis jobban szeretek lassabban menni, száguldozni autópályán szoktam csak :)
Off: Nembírom annyira Massát de most sajnálom
-
Nah majd este megveszem most indul rF liga nemsoká azt még lenyomok pár kört bemelegítés ként :) -
Ha felteszel egy cart akor megveszem legdrágábban de gyorsba mert nem érek rá írd le mit tettél fel hány km-el thx... -
Mennék én de küldiket csinálok! Kell a ZS! -
Pontosan! Én monyuk szoktam száguldozni is de mértékkel szal autópályán csak.
Én mindig HC modban megyek ezért nem is szeretem a gyors krúzokat.... -
Igen...Hát itt mindenki tud vezetni,csak ki hogy..Én a gyors cruiseokat nem kedvelem sokszor,mert olyan nem volt még hogy ne menjenek nekedViszont lassabb autoval ez nem szokott megtőrténni,és élvezhetőbb is,mint száguldozni,ls kisodrodni,meg neki menni az allnak..De te tudod,mindenki másként gondolja szerintem. -
billentyűvel is -
G25-tel nem nehéz jól menni -
Kivéve akik tudnak vezetni
-
Van kedve valakinek egy kis lazuláshoz?Lassu kocsival,nem jo a gyors,mert abbol mindig koccanás szokott lenni.. -
HTML? 6eeeeZuS ....
CTRL+U

-
-
"save page as"? -

megakarom de sland barátunk nem adja ide a HTML-t és új komplett FAQ-ot nem akarok írni... majd még meglátom -
Legalább a FAQ-t csináld meg xD Csak vicceltem
-
uff buzikkal vagyok körbevéve asszem lemondok a posztomról... -
Mivan akkor?? Énis szeretem a rózsaszínt, és a kedvenc műsorvezetőm Steiner Kristóf
És nem vagyok homi, barátnőm is volt 2, 
-
A jogok! A jogok!
... Jó! Remélem tudod h. viccnek szántam! De remélem te is! Mert pont erről a +különböztetésről papolok!
-
homi
-
Tegnapi HSZre válaszolva! [Bocsi csak ma van a szülinapom és tegnap szerveztek nekem meglepetésbulit! XD Ezért nem látogattam SGt! De már bántom! Bocsi! XD] na szal! Attól, h. vkinek ien meg ien színű a kocsija az nem NEM függő! Nekem a kedvenc színem a rózsaszín! Fiú vagyok! Fü**i van a lábam között van egy bnőm és a [szép] lányokat szeretem! Sokan ezt nem értik meg! De így van! Szal nem megítélni vkit a kocsija színéből! -
Budapest nem fejlődik! Mert 20-30 8álltalános van egy kerületben és nincs pénz fentartani azokat! Falukban van 2 vagy jobb esetben 3 és azokra tudnak kicsit többet külteni jah meg nem árt tudni hogy az elöbbi sulinak kb 20 támagója van legyel o ból IBM-től meg minden kis német cégektől és onnan vannak ezek a gépek... -
Földrajz tanárommal má nem tom meik faluban voltunk és olyan felszereltsége volt amiről csak álmodni lehet! ig-nek az volt a baja h monitor túl sok helyet foglal az asztalon... meg hogy a csillagászati eszközöket nem tudják használni és nincs aki pestről oda menne oktatni! Aktív táblájuk van majdnem minden teremben stb... -
Az tuti :) -
hát a jövőhéten biztos nem lesz ilyen :D -
Hát figyelj, meglehetne csinálni. Végül is puskázni könnyű lenne.
Nem is rossz ötlet, csak az a baj hogy ilyen soha nem lesz. De laptop már több amerikai iskolába is van. Lehet azok fogják átvenni a szerepet egyszer.
-
ez -
kormány vásárlásnál mit jelent az hogy " Analóg gáz- és fékpedál" milyen az az analóg? -
ha belegondolsz nem... mert a tablet pécén tárolhatod a tankönyveidetis és annyi füzeted lesz amennyit akarsz... ha most kiszámoljuk hogy (középiskola) mennyi tankönyvet veszel 4 év alatt és füzetet meg íróeszközt és egyéb finomság akkor sztem ott van az ára 1 tablet pc nél amúgy itt az a baj hogy a könyveket nem kapod meg digitálisan :D meg akkor a tanár leadhatná az anyagot pendriven és nem kéne írni lehetne rendesen figyelni az órán... sőt a tablet pécénél még táskát sem kéne hordanod az iskolába csak a gépet 1 kistáskába... esetleg a töltőt mert 1 ilyen 6 órát bír ki -
csak 1 pöttyet :D -
És drágább is mint egy füzet kicsivel.
-
Tablet PC is jó... olyan ökörségeket lehet vele rajzolni :D sőt számolni is lehet rajta és még javítani is lehet jobb mint 1 füzet vagy bármi :D -
szép! nekem nincs digitalizáló táblám de valszeg ha lesz LCD monitorom akkor kapok rá érintő képernyős felületet és akkor rajzolok én is ilyeneket:) Rajzpad nem áll a kezemre. valahogy nem tudok azzal szépen rajzolni -
nah bazzeg miért kelek mindig 10 órakkor? -
Ez tetszik, jó lett! -
ez a kép nem esik jól most :( mélyponton van a kapcsolatom jelenleg 

-
lehet nem kocsiról készült rajzot is feltenni? 

(PSben rajzoltam digitalizűló táblával :D)
-
az gáz. de utálom a német nyelvet, meg a németeket is :D csak azért nem buktam meg év végén németből 12es koromban, mert elmentem másik suliba :D