107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Van 1 fájl amit ha bemászolsz nincs fájlméret korlát, szerintem egyszerűbb :D
  • Falkon
    És ezt lekell tölteni?
    ha igen akkor honnan
  • Szabi1991
  • bigbigle
    naon él a topik
  • Falkon
    Mit?
  • Szabi1991
    béta.. szal kitalálhatod -.-
  • Pepsi Twist
    képt hogy néz ki kívül belül
  • Szabi1991
    MB_E500_BETA_v_1_0_zip
  • somdav95
    Basszus megakartam nézni a Mercit amit belehet rakni a tdu-ba de teljesen eltévedtem az oldalon, valaki segítene?:)
  • Szabi1991
    a map tool-t töltsd újra ;)
  • Falkon
    Kidob exe hibával
  • Szabi1991
    én meg az új szuprát :)
  • Falkon
    Letölthető a Mercedes Benz w124 E500
    Már rakom is be kiprobálni
  • [HUN]FaTaL
    Jó a belső nézet néha szoktam használni, de hosszútávon képtelen vagyok megszokni. A motorháztető nézettel meg nem lehet rendes oldalranézni stop táblánál :( G25-tel persze lehet hogy belsőből nyomnám én is, de csak egy formula vibrationom van :D
  • Szabi1991
    foglalkoznak... lásd a régi citrom.. daytona.. meg a kis rőnó turbo....
  • jofer
    Belsőnézet az ász! Ezért is sajnálom, hogy a modokban nem foglalkoznak a belsőnézettel...
  • Misi az ezredes
    én is majd ha végre meg lesz a g25 akkor belsőből fogom nyomni jah meg bebúrom hufom 17'-os monitorját és akkor nem lesz pixeles a kép
  • Roger6
    Nálam is csak a belső nézet játszik, külsőt utoljára kb. 1 éve használtam, amikor még nem volt kormányom.
  • Dante73
    Teljesen korrekt, amit mondasz. Ez sajna kompromisszum, de inkább megkötöm, hogy oldalra alig látok, csak akkor, ha körülnézek.... Nekem írtó furcsa egy kormánnyal a külső nézet. Nem vagyok képes megszokni. Inkább 1-2 ütközést, koccanást bevállalok.
    Mondjuk, mióta a G25-öt használom, alig van ilyen gond. Azon van körbenézésre alkalmas gomb, és mivel a jobb kezem majdnem folyamatosan a váltón van, meg a körülnézés gomb is, így szabályos vezetésnél csak egy pillanat körülnézni, vagy akár hátra.
    Most már ott tartok, hogy meg se veszem azt a játékot, amiben nincsen belső nézet.
    De hát, különbözők vagyunk, így szép az élet....))
  • [HUN]FaTaL
    Nem értettelek félre tudom hogy miért nem teszed fel. Délelőtt cska lusta voltam képet csináni mondom de ne legyek már olyan lusta:D Én kormánnyal is külsőből vezetek mert nem tudom belső valahogy monitoron nem jön be. Kicsi a látószög azért az életben jóval nagyobb, meg nem látni a lámpát a játékban ilyesmi :D Ha meg sietni kell akkor motorháztatő vagy lökhárító :)
  • Dante73
    Nagyon köszi!
    De most nézem, eléggé könnyen félreértelmezhető amit írtam! Szóval azért nem teszem fel, mert MONDOD hogy nagyon low poly, nem mert nem tettél képet!
    Viszont, ezzel még akad munka, ahogy nézem.... Így élvezhetetlen sajna, viszont aki nem kizárólag belsőből vezet, (mint én pl,) annak jól jöhet a link.
    Én meg ilyen megszállott vagyok, valamikor régen külsőből vezettem, (kontroller) viszont, mióta használok kormányt, azóta egyszerűen nagyon nem passzol a külső nézet a vezetéshez. Kontrollerrel terelgeted a kocsit, (akár belsőből is) kormánnyal vezeted...
  • Pepsi Twist
    jesszusom :D legalább nézdd a jó oldalát :D akinek gyenge gépe van annak nem húzza annyira a gépét :D
  • somdav95
    Tényleg elég rusnya :(
  • [HUN]FaTaL
    Ha belsőből vezetsz nem érdemes feltenni, tessék a képek:

1280x1024 High 4xAA 16xAF HDR
  • Dante73
    Akkor nem is teszem fel....
    Azért kértem képet, mert amit belinkeltél, ott nincsen belsős kép. Vagy nálam nem töltődött be....
  • [HUN]FaTaL
    Mármint nem töröltem, hanem visszaraktam már az RS4et. De a fórumon amit linkeltem van kép, legalábbis pepsi ott nézte.
  • [HUN]FaTaL
    Már töröltem :/ Írtó low poly még az NFS1SEnél is lowpolybb :D
  • Dante73
    Dobnál egy képet a belső nézetről? Telepítés előtt jól jönne, ha nem gond...
  • bpeti72
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Végre ki lehet oldani a fájlméret korlátot TDUban így bármilyen hangot be lehetne tenni, nem kellene figyelni a méretre. Most már csak az érdekelne hogy az UG2ből vagy a Carbon nevű fosokból ki lehet e szedni a hangot valahogy :D
  • [HUN]FaTaL
    bemásolod a két fájlt a helyére (euro/bnk/vehicules)
  • bpeti72
    Segítene valaki hogy működik ez. köszi
  • Pepsi Twist
    jaja láttam olvastam a fórumt :D
  • [HUN]FaTaL
    Hát belső nézet van de full lowpoly, meg az első lámpa ronda, de egyébként fasza :)
  • Pepsi Twist
  • [HUN]FaTaL
    BMW M3 E92 v1.0 (belső nézet is van), most fogom tesztelni, RS4-et cseréli:

• atomboy
    Annyi volt a kikotes, hogy Ferrarival legyek. Es Dino a kedvencem. :)
  • sovatalevi
    miert nincs belulnezet nekem?
  • hunLeslieG
    Az F40 nem gyors? És amgyis..minek száguldozni?Balesetveszélyes!=:PPP
    De amúgy jó volt..thx! =:)
  • Szabi1991
    gyorsan megkerestem a ferkás kabátom, azt indultam is a szigetre...

gondoltam biztos gyors ferkákkal jöttök majd..