107666
-
Na tehát felraktad a játékot beregeltél gamespyra, felpatchelted 1.66-tal. Ha ezekután FAILED TO CONNECT akkor bemész a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
mappába és kitörlöd onnan az Addon.txt nevű fájlt és már menni is fog:) -
ocras #64736 Segítséget kérnék emberek!
Eredeti játékom van, és nem tudok online játszani. Vagy azt írja, hogy van újabb verziója a játéknak, vagy ha felrakom a patchet, akkor meg hogy "failed to connect to internet", holott van internetkapcsolatom. A multipacket felraktam, aktiváltam, de ugyanezt produkálja. Valakinek valami szájbarágós módszere esetleg?
Előre is köszönöm
(bocsi de az eddig kapott válasz nem használt) -
oké megyek mond meg hol mikor tali?:D
-
gyertek játszani -
Valaki jön 1et kocsikázni?:) -
ok, csak beköszönni mentem amúgy is
-
x1650pro: Egy haverom játszik most a gépemen, épp írni akartam mikor a játék kifagyott valamitöl. Nemtudom mitöl fagyott ki de rohadt idegesítő
-
de lol... ezek multiregesek? ilyen hullám szerűen jönnek azok az emberek akiknek nem megy :D -
felrakod a pakkot és nem írsz be kódot de fáradj át ilyen kérdésekkel az offtopicba:) -
stupido #64728 Szevasztok! Nekem is eredeti játékom van. Patch is fent van, de nem csatlakozik a szerverre. Kb 3 hónapja játszottam utoljára, gondoltam felnézek, de nem jött össze... volt már reinstall is. Nem fogja a tűzfal.
pls help! -
ocras #64727 Sziasztok, egy kis segítséget kérnék!
Most vettem a játékot, legújabb patch fennvan, mégsem enged fel online arra hivatkozva, hogy nem a legfrissebb a patch-em. Multipackom nincs, csak a gyári.
Valakinek ötlet?
-
mert ezekszerint nem vetted meg a pack-ot... -
gagyenkov #64725 Pálinkás szép, jó reggelt kívánok mindenkinek! Szerda estére szervezek egy LAMBORGHINI COUNTACH túrát!! Találkozás a DÉL-NYUGATI világító toronynál 19.00-kór! Mindenkit szeretettel várok! Egy kicsit zúzós lesz ezért inkább NORMÁL módba gyertek! De mindenkire rá bízom a választást :D -
Mér lenne má' offtopik? Eredeti a játékom.
-
Igen de ez off topick -
Azt meg lehet oldani, hogy lássam azok emberek autóit akik carpack-ot aktiválták? Megoldható az, hogy beteszem a modelleket és nem default autót látom? -
Itt lehet letölteni -
Renault 11 Turbo '83 1.0
egész kellemes kis autó és elég jól meg lett csinálva -
milyen vga-d van? -
Időpont és helyszín: November 5. Alfa Romeo szalon parkolója
A versennyel kezdenénk, utána meglátjuk merre menjünk, de autópálya felejtős. Szóval kanyargós utazás lesz :D -
Vkinek nincs kedve egy HC krúzhoz egy laza versenyzéssel egybekötve?
Tetszőleges az autó(verseny miatt érdemes vmi gyorsabbat) és DA is ahogy tetszik. Viszont egy elég nehéz útvonalat néztem ki: Tantalus
Ha vkinek nem mond sokat ez a név annak itt egy térkép, h miről is van szó(meg ez után remélem a résztvevők se kérdik majd merre kell menni)
-
Huhh nem toom lécci msn-en duáljunk nagyon meg köszöném msn-em: [email protected] -
SM2es VGA megvan? -
Helló egy kis help kéne elinditom a játékot és be jön egy ablak ki írja a nevét hogy Test Drive Unlimited és az ablakon belül feketeség aztán be se tölti a játékot hanem ki lép és újra tálcán vok valaki lécci help nagyon meg kösszöném !!! ELÖRE is THX -
Mikor van 1 óra szabadidőm :D -
rendben! -
Lancer EVO fan #64711 nemtudom valami gubanc van szerintem halasszuk el -
na hova tűntél? -
Lancer EVO fan #64709 énis -
szalon előtt vagyok murcélagoval(kék) és te? -
Lancer EVO fan #64707 Merci CLK DTM AMG -
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek egy kedves ismerősöm által készített jármű listát. Leszedtem neki valahonnan egyet ő meg átalakította és kibővítette, többek között a MEGA Pack járműivel is.
Érdemes leszedni nagyon szép munkát végzett!
http://data.hu/get/811850/Expanded_Vehicle_List.xls.html -
ok milyen kocsival jössz? -
Lancer EVO fan #64704 akkor alfa szalon -
odamég nem mehetek be :S -
Lancer EVO fan #64702 ford island? -
északi világító? -
oké hol találkozzunk és milyen autóval(én még alig kezdtem 1 hete én szerintem lamborgini murcélagóval mennék) -
Lancer EVO fan #64699 én megyek ha még akkarsz -
Valaki jön 1et kocsikázni egy 15perc múlva?