107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • niiil
    Sziasztok, bocsi de már nem tudom, hogy hol kérdezzem, valaki tudja esetleg a módját, hogy hogy lehet lekódolni a mappát? Úgy hogy jelszóval védve legyen. Akár programmal, akár az xp-ben valahogy. Légyszi válaszoljatok, köszönöm
  • Falkon
    Köszi
  • Falkon
    Jó csak már ideges vagyok
  • Pepsi Twist
    negatív gyorsulás.... www.google.com
  • ChuckyHUN
    v1= 144km/h = 40m/s
    v0=0 m/s
    s= 160 m
    s=v0+v1/2 * t => t= erre kell átalakítzani a képletet, most rohanok , nem tom leirni de az kiadja a végeredményt
  • Falkon
    Egy kis off:
    Egy autó 144 km/h sebességről egyenletesen fékezve 160 m úton áll meg.
    MEkkora a lassúlás?
    Pls valaki segitsen mert megőrülök
  • solo
    Már ott tartok, hogy hozzávágom az első csöveshez a környéken ezt a szar VGA-t:@
  • [HUN]FaTaL
    Ezt nekem a 2600XTvel csinálta, ált. játék vagy windows reboot megoldotta.
  • Higany
    Köszi! Majd este lecsekkolom. Ugye csak be kell másolni oda, ahol a hasonló fájlok vannak?
  • solo
    Vegyé vÍálypÍ-t 12hónap 960 ft:)
  • drot
    hol van itt szerkesztés gomb?
  • solo
    Hi all.
    Az mi a jó édes cicafarkátólvan, hogy a HDR nekem iszonyatosan meghülyül?
    egyik indÍtásnál hót normális, márkor meg iszonyat erősen vakÍt:S
  • [HUN]FaTaL
    Próba cseresznye. :) Mondjuk nekem nem sötét a játék met felhúzttam a gammát az optionsben és az elégnek bizonyult, egyedül az zavar hogy néha nem látom a mutatókat rendesen, de mint már pár nappal ezelőtt említettem olyan sokat nem vezetek belső nézetben, sőt, szint semmit.
  • Dante73
    ja, amúgy, ha nem lenne jó, nem ajánlgatnám, csak szokni kell egy kicsit.
    (ez lemaradt)
  • Dante73
    Elment priviben!

Fatal!
    Először mikor felraktam, nem tetszett. Visszaraktam a régi fájlokat, és nem láttam semmit.... Halál sötétnek tűnt, holott addig semmi bajom nem volt, csak kipróbáltam...
  • [HUN]FaTaL
    Köszi :) Otthon megnézem, ha nagyon zavaró lesz úgyis megy vissza az eredeti :)
  • Higany
    Várom! Köszi Az egyik mailom: [email protected]
  • Dante73
    Ne legyél már ennyire zöld!
    Rejtett fájlokat kapcsold be, akkor lesz addon.txt, mellette serial.txt. Ha volt a gépen virágbolti, akkor mindkettőt töröld.

Jó, hogy van szerkesztés gomb ezen a fórumon.... 2 betű lemaradt, úgyhogy újra....
  • ocras
    Hát,még mindig nem megy online a játék...:( Eredeti játék, install után gamespyid.com-on reg, patch felrak, és "failed to connect" szöveg, pack felrakása után dettó. A lentebb írt tanács nem használt, mert nincs addon.txt fájlom amit kitörölhetnék.
    Utoljára valakinek valami ötlete esetleg?

És bocs hogy nem az off-ba írok, de oda nem tudok belépni, azonkívül itt vannak a guruk:-)

Szóval légyszíves help akárki!!!
    Köszi
  • Sanyix
    Nekem nem szokott túl sötét lenni, csak annyira amennyire kell. Ne minimum kontraszton használjátok a monitort sztem.
  • Dante73
    Arra készülj fel, hogy 1-2 nap, mire megszokod, és lesz fényszórós kocsi, amit a napsütéstől nem látsz majd, csak későn!
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is átküldhetnéd mert néha napján amikor belső nézetből vezetek, az árnyékos részeken nem látni a kilóméterórát :D
  • Dante73
    A videókártyád tud egyszerre HDR-t, és AA-t?
    Ha igen, nekem van valahol egy hdr "erősítőm" a TDU-hoz, én azt használom, mert nekem is setét volt. Pár kb, ha kell, átküldöm. (ha megtalálom....)
  • Higany
    Köszi mindenkinek a tippeket!
  • pxxl
    tood ati catalyst control center
  • pxxl
    akkor állítsd a ccc-ben a vga kontrasztját. asszem lehet. vagy esetleg a színhőmérsékletet.
  • w77d
    a kép igen, de az árnyékok és sötét helyek meg egyre inkább beláthatatlanok lesznek...
  • pxxl
    a gamma értéket kell álíltani. akkro világosodik.
  • gagyenkov
    Tudjátok ma este 19.00 LAMBORGHINI COUNTACH túra!!! dél-nyugati világító toronynál!
  • w77d
    a játékban a kontraszt van nagyon elbaszva és tudtommal nem lehet állítani...
  • Higany
    Sziasztok! Nincs valami mód(mod), hogy ne legyen ilyen nagyon sötét a játék? Köszi!
  • orszagtom
    bakker, reggel így is úgy keltem, hogy "wááá, hol vagyok?". Meg ugye laptopon billentyűzettel....ááááá télleg veszek egy párezer forintos kormányt az albiba :)
    Hajrá hajrá, hétvégén csapassunk egy jóóóóóóót!!!
  • Gaben17
    nekem meg Win7 van fent aztán van pár dolog amit nem akar felismerni úgyhogy délután vista+tdu install (:
  • Roger6
    Kár, hogy olyan korán elmentél aludni! Marha jól éreztem magam, szarrá röhögtem az agyam (főleg azon, mekkora balfék vagyok)! Utána váltottunk ám verdát, én Maranello-val zúztam, 398-ig ment (tudom, van aki 400-at is kihozott már belőle). Gyorsulgattunk a reptérnél valami orosz csávóval, de a Dodge-al bele sem szólhatott az eredménybe! :))) Remélem hétvégén is tudunk valami értelmes krúzt összehozni, ahol a hangulat a lényeg, nem a megtett km-ek, meg a sebesség.

Misi üdvözöl, meg ő is köszöni a krúzt.
  • orszagtom
    Tegnap esti krúz képei. Köszi Fitti, Grabowszki, Misa!

• drot
    Kösz:DXD De ezen a héten nemis nagyon fogok TDUzni me elég sok TZ meg faszomtuggya mi vááááde szar hét ez a hét
  • Falkon
    Nekem hiányoztál
  • drot
    na ujra itt vok XD hogyha vkinek hiányoztam volna bár sztem nem nagyon de mind1 XD szóval beszart a videókártyámnak a hűtése és olyan ventit ami rajta volt nem lehetett kapni az egész új hűtés meg 10000 volt annyit a kártya nem ér ugyhogy vettem rá ezresé egy sima ventit amin felragasztottam meg fúrtam neki új lyukat csavarnak és most ez va beállítvaXD elég bizarrul néz ki de 10x olyan jól hűt na csak ennyi:D
  • Pepsi Twist
    töltsd le :D
  • Szasza20
    Óóóó gyerekek, mennék krúzolni csak elromlott a dvd íróm és így nem tudom felrakni a gémet :D