107666
-
jaja, megelőzte a modellautó totyikot a fallout :( -
SG Fórum főoldal
Bal alsó sarok: Népszerű témák -
meg vagy felvagy véve am hol nézed meg hogy hanyadik atopic?? -
Válaszoltam!
Nem! Azért se mondom h. hanyadik a TDU topic! -
ez teljesen logikus, utána meg bevárnak ennyi :D
somdav: gcwről igen -
privátra válaszoljatok:D -
válaszoljatok gyerekek -
hehe ez véletlen vagy még se :D hehe -
De én azt a gondolkodás menetet vittem, h.: Mész 300al az autópályán, spanok melletted Photo mód.. fotózol, mire kilépsz belőle ők már mindenen túl vannak! ... Szal... ezért gondoltam! -
silkroad ide * -
köszi hogy segitetek léccy a kapcsolatot vegyétek fel velem msn-en en az jobb lenne
[email protected] előre is kösz -
Hát igen, logikus hogy mikor photo-zol és épp egy pillanatot akarsz elkapni, akkor a többiek nemmennek tovább a képröl. Azért először gondolkozzunk szerintem 
-
Nem fagy! Rosszul fogalmaztam! Hanem teljesen megáll! Tehát a többiek kocsija is megáll! Hiába ha ők már máshol vannak a Photo módban ez nem látszik! De PS szerintem a legegyszerűbb! -
Látom jó paszba vagy
Amúgy honnan lehet letölteni a cd image-t, gamecopyworld-röl? Csak hogy segítsünk is bbb007-nek.
-
Ezért kell egy cd image, be daemon-ba és megvan oldva
-
Leszarom hanyadik a topic de ne fosd már össze pls, thx -
Hogy fagy le neked a játék száguldás közbe ha nyomsz egy "p"-t? Nekem semmi baja, nemfagy, megcsinálom a képet és megyek tovább
-
Szinte látom az örömöt ahogy felcsillant a szemedben! ... -
-.-' -
Feltornásztuk 9.helyre a Tápikot! GOGOGO GYEREKEK! :D -
Neméér! XD *dedó*
Amúgy annyira furcsa!
bbb007
az én nevem is a 007ből jött! ...
Mindketten Skorpió-k vagyunk mindketten 14-18 között vagyunk!
Sőt! Én is fijjú vok! XD
Tovább megyek! Hobby: "gta ets zenélni BMX autoversenyzés"
Nekem is a Hobbym a BMX és a nevem is BMX bandita+007=BB7
És nem mellesleg imádom a GTA-t! XD
Véletlen? -
miniimage + daemon tools kombo + esetleg yasu? SAKK! -
Ha offline profil van kiválasztva nem ellenőrzi a serialt! Elméletileg lehet két gépen is játszani, ha egy időben csak az egyik online! Én pl. az egyik cimbimnek adtam meg a carpackos serialom, mert tudom, hogy csak offline nyomja! -
[Dualpost]Használtál már te képlopót? Hidd el! Nagyon praktikus és gyors![Dualpost/] -
a-a! Ugye az eredeti az kéri a CD-t! .. Indításnál! Itt akad meg a gyerek!
-
vagy fraps... amit az emberek 99%-a használ... Gondoltam neked egy gyors módszer kell... Szívesen!
-
Ha jól értem nincs meg az eredeti DVD-d, de van serialod, meg a megapack is megvan?
Leszedsz valahonnan egy játékot >> feltelepít >> beírod a kódod >> feltelepíted a megapackod >> beírod annak a kódját is >> létrehozol egy profilt >> irány a sziget! -
PS és beilleszt Paintbe! Jézus! Tudod te hány jó képlopó szoftver van ma kint a neten? :O És a 80%a INGYENES! :D [Bááár! Ez nem mindig akadáály! XD] -
Vezetés közben vagy print screen aztán beilleszt paintbe, vagy fraps! -
Na ma még nem kérdeztem semmi baromságot! Ezt pótolni kéne XD: Tehát, rengeteg helyen láttam, h. vezetés közben csinált vki képet. Azt . a rákba? Mert ugye ha megy akk. még mire Photo módba kapcsolsz! ... Igaz akk., lefagy a kép... De.. ez a módszer vagy lehet vhogy máshogy?
[OFF]kekeke! Leteltek a büntipontjaim! Felszabadultnak érzem magam! XD[OFF/]
U.i: Élesszük fel a Tápikot! És tornázzunk fel a 10.helyről! -
Köszi a krúzt én csak a végén csináltam képeket amikor ketten maradtunk Fittivel
-
megvettem a játékot és azt szeretném kérdezni hogy 2 gépen lehet ugy játszani hogy az egyiken multiba a másikon meg singleplayerbe?(egy seriallal)
vagy ha singleplayerba játszok ugyanazzal a seriallal akkor a multi nem csesződik el? -
nincs meg a cd-m:( -
Szabi1991 #65105 ne krekkeld fel... -
hellosztok
valaki tudna segiteni netes ügybe eredeti a játékom de nincs cd-m viszont meg van a mega pack az is meg van de nem eredeti segitsetek mindig updateot akar egy barátom segitett de nem jutottunk dűlőre segitsetek köszi!!!!!
msn:[email protected] remélem lesznek itt megértő emberek és segitenek:D -
segitetek val?? msn-em: bruncabrumivhotmail.com léccy segitsetek -
látlak titeket (mapon) de nem tudunk belépni falkonnal :S -
5percet várunk és megyünk el Falkonnal audi szalon elől. -
most howa lett mindenki szalon elől? -
én má ott vok