107666
-
muhahahaha -
vki most jön 1et menni? -
Elég messze volt a lakás h bicajjal menyek haza :D meg elég hűvös szél van a sulim fele :S XVI ker dombtető -
Megvettem én is ezt a játékot Norby69 néven vagyok bent a játékban, szeretnék segítséget kérni tőletek hogy hogyan is működik ez az egész. Mivel most kezdtem még csak F-es autóm van, régebben már végigvittem a játékot singeleben ameddig csak lehetett, úgyhogy a játékot ismerem. -
de működik, én sem szoktam berakni a dvd-t a meghajtóba:) ha megvan az origi cd key-ed simán tudsz gamelni lemeznélkül online!! csak mdf/mds-be legyen felklonozva a gépedre az origi lemez -
én 10-re, közelebb nem is lakhatnék hozzá -
de ez a modszer nem mükszik esetleg be teggyem a mappájába tdunak a képfájlt?? -
Bicaj? :) -
gagyenkov #65210 Szerbusztok! Péntek este kezdetét veszi a második MAGNUM túra! Találkozás: annál a szalonnál ahol a Ferrari 308 GTS-t lehet kapni! Megjelenés kizárólag FERRARI 308 GTS piros színű kocsival! És az uraknak Hawai mintás ingben!!Időpont:19.00 óra! Várakozás:10perc! Mindenkit szeretettel várok! -
fent van az eredeti
-
gamecopyworld.com --> DVD image letölt, YASU (vagy új daemon), ISO bemountol, és play the game
Persze csak ha fent van az eredeti... -
oh nyald meg a hógolyóim... Nekem kocsival 10-15 percre van a suli :) gyalog 1-2 óra busszal 1-2 óra -
Én 100 méterre lakok a sulitól, csak egy úton kell átmenni és ott vagyok. Örülök is hogy reggel nemkel sietni :) -
Péntek 7-kor, belevéstem a bibliámba! :) Én menek! -
Bazzeg 12:45-kor volt vége a sulimnak és 2:24-kor jött az a busz amivel haza tudok jönni -.- Jó kis nap -
bárcsak ott leehtnék a cruzon:( szaarba nincs meg a ccd-m fasssszom aston kruz kedvencem az aston -
Kívánok!
Aston VS TVR krúz pénteken, 7órakor. Tessenek jönni minél többen! HC-ben! :)
Péntekig még emlékeztetlek majd benneteket!
-
meg még a serialt se tudtam beirni szoval nem hiszem hogy van profilom -
Végig zongorásztam az összes mappát a dokumentumokba de nem találom -
valahol a dokumentumokban -
És hol van a profil ha megkérdezhetem ?? bocsána t a sok hülye kérdésért -
a meglévő profilt kell törölni, és újnál újra megkérdezi, aztán már a beállított képfrissítésre vergődik induláskor. -
Hellosztok a gépigényem meg van meg minden de amikro belépek a játékba befeketedik a képernyő és csak a hang megy hogyna lehet beeálitani a játékot hogy 60 mhz en menjen ???
elöre is köszönöm a válaszod ! -
gagyenkov #65195 Pálinkás szép, jó reggelt kívánok mindenkinek :D FIGYELEM!!! Szerda este 19.00 órai kezdettel CATERHAM találkozó lesz! Helyszín: OAHU szigetén a dél-nyugati világítótorony melletti parkoló! Útvonal: a hegyen át a "DIVIDE TO RULE" versenyre! A verseny jelszavas lesz! A jelszó: phhu! -
Nem de ezt nem lehetett kihagyni :D Én nem wowozok, rühellem, mint a szart, tőlem aztán szidhatod :D -
Szabi1991 #65193 az ismerd fel képről a helyszínt topik-ba új kép van:
sztem elég ismert kereskedés.. :DD -
Téged még meglepnek Pepsi viselkedésformái?
-
átmentél pszichológusba? helytelen viselkedés, nem engedhetjük meg magunknak.. jesszusom... ki vagy te és mit csináltál Pepsivel? XD -
gyerekek... kérem nyugodjatok le, ez helytelen viselkedés, ezt nem engedhetitek meg magatoknak...
-
mert most mintha csak én basznám össze a topikot, állandóan mindenki minden hülyeséget ír ide ha nem tűnt volna fel.A wowosok meg egy szóval KOCKÁK és az már nem játék amit csinálnak szóval wow nélkül is tudni kellene élni.
-
xD -
ők játszanak, és nem topicot basznak össze 
-
feladták... a modellautós topic legyőzhetetlen már hónapok óta az élen van XD -
egybkent csodálkozom azon h a wow topik hogyhogy ennyire hátul van pedig a kockák sosem alszanak:D -
ááááááááááááááááááááááá
-
pedig nemrég tízóraiztam XD -
egybkent tudhatnád hogy este 6 után nem eszünk
-
bocs elfelejtettem mondani hogy érzékenyebb idegzetű nézőink takarják el a szemüket mert bizarr képsorok következnek!+18 XD 

-
felébredt??? szedem fölfelé a vacsorám éppen... -
ez a régi szép idők... mostmár nem vagyok ilyen nyugott... mióta ma reggel majdnem rámcsomagolta magát a mammer a suzukijával :D