107666
-
Minthogy inkább megelőznéd
BB7 még nem tanulta meg hogy rólad rosszat vagy semmit
A "jó" házigazda témáról meg beszélhetnénk 

-
Hohó! Senki nem istenített! SŐT! Azt se mondtam h. JÓ Házigazda vagy! Én csak azt mondtam, h.: "nehéz jó Házigazdákat találni!" 

-
ezt mindig csinálom... autópályán a legjobb :D mondjuk városba is király, am engem nem kell isteníteni :D tudom hogy jó házigazdag vagyok de azért nem kell hangoztatni :D -
persze tudom hogy idegesítő vagyok :D ezzel szoktam szopatni a tanulókat :D 50el megy rámászok 2 cmre aztán lemaradok 1 métert aztán padló rá megint 2cmre :D -

-
Nemfog ez eltűnni, Pepsi tudja hogy csak jó indulat van bennem, és semmi bajom vele 
Ferke: Én jobbról balra a második, fehér inges. farmer gatyás, szemüvegesre gondoltam
-
Ezt a HSZt kérlek tárold el vhova! Mert "tökvéletlen" egyszer csak el fog tűnni! -
A kép előterében látható 6 úriember közül melyik a jövendőbelid? Remélem, hogy nem a szakállas bácsi, annak még a szeme sem áll jól! [Ugye tudod, hogy csak baromkodik?]
-
carloelsa #65250 már terveztem hétvégén csak el kellett menem
-
carloelsa #65249 oks -
Majd gyere el krúzokra ! -
+be, na jó elnézést a sok szemétért :)
Jah megtaláltam a jövendőbelim, íme:
-
carloelsa #65246 már 2 órája játszom online a tdu-ban de egy magyart se találtam. valaki tud mondani olyan embert aki fenn szokott lenni? -
mármint tdu-ba, mikor a seggem vagy xD -
De azért tudod ugye, hogy idegesítő vagy?
-
Úgyse tudjuk meg soha
-
Vajon mennyit fizettek h az legyen legfelül? :D -
De van! Csak épp nem fogsz megállni olyan hirtelen, és nem fogsz bevenni kanyart 250-el
-
Phúú lehet megyek! Nemsokára megvan a Sagarisba a 14000 km, csak sajnos mostanság nem tudok sokat játszani, vagy nincs erőm
-
Akkor én nem megyek :) Szerintem a HC fos, nincs fék:/ -
Na bassza meg. Megvan a 64 bit, de lusta vagyok felrakni, amíg nem lesz minimum a két giga ram a játékok gépigénye ,( vagy be nem szarik a winfos) akkor addig szarok a dologra...
De úgyérzem a vista behalás hamarabb lesz mint a minimum 2 giga ram a játékoknál xD
-
de szerencsére HC és maradjon is így 
no offense
-
Most találtam a képet, úgy látszik, épp unatkoztam akkor mikor csináltam xD
-
Az NFS egy fos..
32biten az összes megcímezhető memória 4gigabájt amibe beleszámít a videoram, a proci cache de még a vinyócache is, úgyhogy 32biten tuti nem lesz 4gigabájt memóriád. -
Vagy jöhetne a tdu 2, és venne mindenki azt :) -
Ha nem kéne HC akkor mennék :) -
Húz a név! NFS! Ma már minden taknyos kölyök tudja mi az a TDU! -.-
EA már hanyadik bőrt húzza le róla? SZÁNALOM! -
Nyugi az csak doboz. Az 576-ba is már kivan téve vagy 20 doboz hogy Need for Speed: Undercover, és rávan írva az első kettőre hogy előrendelhető :) Elbírom képzelni a nyolc évesek arcát mikor meglátják hogy még nem lehet megvenni
Személyszerint amennyit láttam abból a játékbol, még azt se érdemli meg hogy letöltsem...
Inkább beruházok egy Far Cry 2-re, az online miatt...
weed: A Vista 32 bit ugye támogatja a négy giga ramot?
-
Én is észrevettem!
Más! Mostanság pedig azon gondolkodom, hogy az új NfS-nél olyan dolgokra vágynak, ami nekünk itt a TDU-ban már megvan... Miért nem vesz mindenki TDU-t???
-
pontosan így volt... itt várta mindenki hogy végre tolhassuk ezeknél már a fiókba volt dugva XD -
Én már láttam, tényleg érdekes, ha jól tudom mikor a film megjelent még a játék ki se jött, de ebbe nem vagyok biztos :) -
Én is láttam már párszor de nagyot néztem
-
Huhh! 4× láttam ezt a filmet na de ezt nem vettem észre! XD Am. mennyit fizettek vajon? 
-
LOL
Most néztem meg psp a TAXI 4-et
Amikor a rendőrségen van a két gyerek meg Daniel,és Daniel megkérdezi hogy tudják e hol vannak a játékok erre kihuzzák a fiókót és ez kukucskál ki:

-
link14 #65224 És aki csaj????????? Az mibe jöjjön gagyi?
Én veszélyesen vezetek :D
Mikor láttál vezetni?
Amúgy nem tagadom csak kérdezem.
Ez van én tudtam magamról hogy béna vagyok de még azt a kicsi önbizalmam is elveszed most végleg padlóra küldtél

-
Jah persze! XD Azért kérlek ne próbáld ki! Mert manapság nehéz jó Házigazdákat találni!
-
ja de az a buzi lagg miatt van :D a valóságban simán bejön :D -
Pepsi tényleg összevissza megy. Volt olyan mikor azt játszotta hogy 20 centire a lökhárítómtól, de megelőzni nem előzött, csak követett. Persze mikor satuztam belém jött
-
-
Ehemm, most jut eszembe, hogy bejöttem, és láttam pepsit: D
Szal, pepsi, és speedlimit.
Ahogy ti vezettek tdu-ba én örök életre elvenném a jogsitokat: D