107666
-
délen -
Alfától, Auditól nem messze
-
Hát igen-igen, azért 2-300 km-eket levezetni HC-ben elég izzasztó tud lenni, nem sétagalopp! Még fékezni is kell a kanyar ELŐTT. :) -
bigbigle #65295 hol van a a Ford szalon? -
ma 16:30-kor a Ford szalon előtt lesz egy kis krúz!
KIZÁRÓLAG FORD TULAJDONOSOKAT VÁRUNK!
(csajokat hozzatok)

-
bigbigle #65293 jó az új logód -
Látnák non HC-s barátaink, hogy mit küldünk HC-ben, igaz Grabowszki pajti?
-
A pibe, hogy nemrakja be arról az oldalról xD -
Vili?? Ittvan, tessék:
-
Ne nyissunk vitát, kinek így, kinek úgy
-
azt az "én" szót az elején hagyjátok figyelmen kívül, wili?
-
Sztem én is piszkosul unalmas HC nélkül nincs semmi kihívás és egyáltalán nem realisztikus.
Roger: hát igen, kíváncsi vagyok mit szólnának az LFS-hez, pedig az ám a jó
-
non hc olyan mintha távirányitós autókat terelgetnék...hc sokkal jobb,nem tökéletes,de közelebb áll a valósághoz:)) -
NonHC! -
HC a király!!! -
Látom jólvagy teis 
Amúgy énis csak hc-be megyek. A nonhc-t utálom :)
-
Pedig a HC ezerszer jobb....
Azok sírnak, akiknek nem megy, pedig 200-al nyugodtan be lehet venni egy kanyart, akár HC-ben is.... Csak gyakorolni kellene. Menjetek NFS-ezni.... puncik....
Akinek esetleg nem világos, és megbántódna, ne tegye. humornak szántam -
Ja, tiszta gáz, hogy nem lehet bevenni a kanyarokat 280-al, mi? Vagy csak neked nem megy?!
(Ajánlom figyelmedbe a Live for Speed nevű autószimulátort - fizika szintjén a legreálisabb játék -, aztán utána gyere vissza a csúszós utakkal kapcsolatban...)
-
a hc mod télleg egy fos főleg motorral(szerintem) -
akkora baromság ez a HC mód! nem realisztikusabb semivel, csak az utak lettek csúszósabbak.... -
gyúrjál, gyúrjál HC-ra :) G25-tel nekem is menne, majd ha sokat keresek veszek egyet :) -
Hogy indítod, használod a zenét?
Javaslom, indíts egy külső lejátszót, ne a játék rádióját használd. Nekem is fagyasztotta a játékot, mi több, miután kivettem a zenéket, a fagyás maradt. Én a KMP-t használom. Elindítom, aztán a TDU-t, és semmi gond. igaz, míg a megfelelő hangerőpáros kialakult, az belekerült pár játékindításba, és a TDU saját zenéi olyankor nem hallgatnak el, (menü, kocsivásárlás, ház) és az zavaró, de nem töltök ott sok időt.... Ahogy tudom, winamp is jó a célra.... -
Megpróbálom megtanulni a HC-t a db9hez de nem hiszem hogy sikerülni fog, hihetetlen béna vagyok :D Inkább NONHC kikapcsolt DA-val. G25-tel lehet hogy menne a HC :D -
Hogy el ne felejtsétek! :)
-
ne kötekedj Roger-rel hejj!
6ATA9! Ha nagy zenét szeretnél betenni, javaslom h playlist-et tegyél be a könyvtárba! Az kisebb, és azt is tudja kezelni a TDU!
-
Nagyon szeretek viccelődni hidd el! De.. legalább a kommented végére egy kicsi segitséget írhattál vna vagy legalább annyit h. nem tudsz segíteni! Semmi! Én se tudok jelen pillanatban! De téged se akartalak +sérteni 
Gondolkodnék én! Csak beteg vagyok és itthon fetrengek! Ja és h. +legyen a boldogságod én is teszek egy ":D"-t a komi végére! [:D] -
Huhh! Nekem semmi 5letem! Talán ha tört lenne! De nem tört gondolom mert akk. nehezen írnád az aláírásodba a TDU nick-ed
!
És csak zene berakásnál csinálja? Vagy csinálja másszor is? -
Így van, tipikusan vicceltem, mert nem tudok segíteni. Te viszont kicsit komolyan veszed az életet, nem? Nem ám depi, meg öngyi leszel kiscsillag!
(Látod 6ATA9 értette amit mondtam, ott a smiley a mondandója végén, neked meg el kéne gondolkodnod kicsit...)
-
Én raktam be 80 megás mixet egyben és semmi baja. -
a szokásos windowsos hibajelentés megjelenik és ennyi. már a profilbetöltésig sem jutok oda.
valószínűleg lehet hogy túl nagy a mérete?van ilyen korlát?
( tuti jó zenéket raknék be :D) -
Tipikus! Ahelyett, h. segítenél! 
Fájlméret-re gyanakszom! De ha leírnád a hibaüzi szövegét... Többen tudnánk/és többet segíteni!
-
Mer' biztos valami buta zenét akarsz berakni!
-
mér van az hogy bármikor zenét akarok berakni mindig kilép hibaüzenettel??? 

-
hát itt is lehet :D -
Most vtam GólyaAvatáson! Amit ott csináltak velem! Nem kéne eröltetni! XD De egy jó krúznak nehéz ellenállni! :D -
én meg majd jövök az ujonnan vett ford gt-mel :D -
motorral haggyámá :D gyüvök valami rakétával :D -
Majd valamikor összefuthatnánk, mert régen krúzoltunk egy jót! Hétvégén majd valamikor, akkor úgyis van idő :) -
Majd eljön velünk krúzolni, te jössze motorral, azt úgyse tudod vezetni, mert minden második percbe nekem jöttél a múltkor is
-
igen szegény még új... át kéne esnie valami beavatási szertartáson :D