107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Hoffi
    délen
  • somdav95
    Alfától, Auditól nem messze
  • Roger6
    Hát igen-igen, azért 2-300 km-eket levezetni HC-ben elég izzasztó tud lenni, nem sétagalopp! Még fékezni is kell a kanyar ELŐTT. :)
  • bigbigle
    hol van a a Ford szalon?
  • Hoffi
    ma 16:30-kor a Ford szalon előtt lesz egy kis krúz!
    KIZÁRÓLAG FORD TULAJDONOSOKAT VÁRUNK!
    (csajokat hozzatok)
  • bigbigle
    jó az új logód
  • orszagtom
    Látnák non HC-s barátaink, hogy mit küldünk HC-ben, igaz Grabowszki pajti?
  • somdav95
    A pibe, hogy nemrakja be arról az oldalról xD
  • somdav95
    Vili?? Ittvan, tessék:
  • somdav95
    Ne nyissunk vitát, kinek így, kinek úgy
  • IJIazz
    azt az "én" szót az elején hagyjátok figyelmen kívül, wili?
  • IJIazz
    Sztem én is piszkosul unalmas HC nélkül nincs semmi kihívás és egyáltalán nem realisztikus.
    Roger: hát igen, kíváncsi vagyok mit szólnának az LFS-hez, pedig az ám a jó
  • Gaben17
    non hc olyan mintha távirányitós autókat terelgetnék...hc sokkal jobb,nem tökéletes,de közelebb áll a valósághoz:))
  • jofer
    NonHC!
  • drot
    HC a király!!!
  • somdav95
    Látom jólvagy teis Amúgy énis csak hc-be megyek. A nonhc-t utálom :)
  • Dante73
    Pedig a HC ezerszer jobb....
    Azok sírnak, akiknek nem megy, pedig 200-al nyugodtan be lehet venni egy kanyart, akár HC-ben is.... Csak gyakorolni kellene. Menjetek NFS-ezni.... puncik....
    Akinek esetleg nem világos, és megbántódna, ne tegye. humornak szántam
  • Roger6
    Ja, tiszta gáz, hogy nem lehet bevenni a kanyarokat 280-al, mi? Vagy csak neked nem megy?! (Ajánlom figyelmedbe a Live for Speed nevű autószimulátort - fizika szintjén a legreálisabb játék -, aztán utána gyere vissza a csúszós utakkal kapcsolatban...)
  • Hoffi
    a hc mod télleg egy fos főleg motorral(szerintem)
  • w77d
    akkora baromság ez a HC mód! nem realisztikusabb semivel, csak az utak lettek csúszósabbak....
  • orszagtom
    gyúrjál, gyúrjál HC-ra :) G25-tel nekem is menne, majd ha sokat keresek veszek egyet :)
  • Dante73
    Hogy indítod, használod a zenét?
    Javaslom, indíts egy külső lejátszót, ne a játék rádióját használd. Nekem is fagyasztotta a játékot, mi több, miután kivettem a zenéket, a fagyás maradt. Én a KMP-t használom. Elindítom, aztán a TDU-t, és semmi gond. igaz, míg a megfelelő hangerőpáros kialakult, az belekerült pár játékindításba, és a TDU saját zenéi olyankor nem hallgatnak el, (menü, kocsivásárlás, ház) és az zavaró, de nem töltök ott sok időt.... Ahogy tudom, winamp is jó a célra....
  • [HUN]FaTaL
    Megpróbálom megtanulni a HC-t a db9hez de nem hiszem hogy sikerülni fog, hihetetlen béna vagyok :D Inkább NONHC kikapcsolt DA-val. G25-tel lehet hogy menne a HC :D
  • orszagtom
    Hogy el ne felejtsétek! :)

• orszagtom
    ne kötekedj Roger-rel hejj!

6ATA9! Ha nagy zenét szeretnél betenni, javaslom h playlist-et tegyél be a könyvtárba! Az kisebb, és azt is tudja kezelni a TDU!
  • BB7
    Nagyon szeretek viccelődni hidd el! De.. legalább a kommented végére egy kicsi segitséget írhattál vna vagy legalább annyit h. nem tudsz segíteni! Semmi! Én se tudok jelen pillanatban! De téged se akartalak +sérteni
    Gondolkodnék én! Csak beteg vagyok és itthon fetrengek! Ja és h. +legyen a boldogságod én is teszek egy ":D"-t a komi végére! [:D]
  • BB7
    Huhh! Nekem semmi 5letem! Talán ha tört lenne! De nem tört gondolom mert akk. nehezen írnád az aláírásodba a TDU nick-ed!
    És csak zene berakásnál csinálja? Vagy csinálja másszor is?
  • Roger6
    Így van, tipikusan vicceltem, mert nem tudok segíteni. Te viszont kicsit komolyan veszed az életet, nem? Nem ám depi, meg öngyi leszel kiscsillag! (Látod 6ATA9 értette amit mondtam, ott a smiley a mondandója végén, neked meg el kéne gondolkodnod kicsit...)
  • [HUN]FaTaL
    Én raktam be 80 megás mixet egyben és semmi baja.
  • 6ATA9
    a szokásos windowsos hibajelentés megjelenik és ennyi. már a profilbetöltésig sem jutok oda.valószínűleg lehet hogy túl nagy a mérete?van ilyen korlát?
    ( tuti jó zenéket raknék be :D)
  • BB7
    Tipikus! Ahelyett, h. segítenél!

Fájlméret-re gyanakszom! De ha leírnád a hibaüzi szövegét... Többen tudnánk/és többet segíteni!
  • Roger6
    Mer' biztos valami buta zenét akarsz berakni!
  • 6ATA9
    mér van az hogy bármikor zenét akarok berakni mindig kilép hibaüzenettel???
  • Pepsi Twist
    hát itt is lehet :D
  • BB7
    Most vtam GólyaAvatáson! Amit ott csináltak velem! Nem kéne eröltetni! XD De egy jó krúznak nehéz ellenállni! :D
  • Hoffi
    én meg majd jövök az ujonnan vett ford gt-mel :D
  • Pepsi Twist
    motorral haggyámá :D gyüvök valami rakétával :D
  • somdav95
    Majd valamikor összefuthatnánk, mert régen krúzoltunk egy jót! Hétvégén majd valamikor, akkor úgyis van idő :)
  • somdav95
    Majd eljön velünk krúzolni, te jössze motorral, azt úgyse tudod vezetni, mert minden második percbe nekem jöttél a múltkor is
  • Pepsi Twist
    igen szegény még új... át kéne esnie valami beavatási szertartáson :D