107666
-
394-395 km/h-t megy a Mercedes McLaren Szélárnyék Nékűű:D 
-
Gagyi! Nem férek be a layerre? Vagy mi?
-
-
plz vki képet :) -
am hogy tökéletes legyek álktalába bőr kesztyűbe nyomom hogy ne csusszon a kezem meg ez percizség--
meg egy lábbal nyomom fék gáz hozá vok szokva az auto mata váltohoz ---sok automata kocsim volt -
link14 #65333 Hol vagy most?
Gyere mondjuk a Caterham szalonhoz 2 percet várok ott utána indulok onnan és akkor ide jövünk na most catarhamhez -
őna mek tolomk egy kicsi driftet meg előzgetést bárcsak joh lenne a multim meg lenne a cd-m:( -
vki mondja már meg hol van a dél-nyugati világitó torony melleti parkolo(a mai caterham cruise helyszíne) plz -
Énis ugyanezt írtam le, csak rövidebben
-
hehe am a HC-ba johl lehet adni a driftet főleg a lexus ls600h-val nagyon pörög meg vanquish is mondjuk a RUF-okal is adom a driftet kicsit még kezdő vagyok de szépen adon eléggé csak a forgalom :@ -
én nem tok venni hawai mintásat meg semilyet mert nincs cuponom de caterhamom van -
link14 #65327 A városba a Ben Sherman üzletközpont mellett lévő kis boltba kapsz én is ott vettem a csajmora a rongyot -
hawai mintás inget hol vehetek? a mai caterhamm kruz (déli nyugati) világitó az az a hely ahova földes út vezet be nem? -
Ez a beszéd már tetszik!
-
misiizsai #65324 és a YASU-t is elinditotam
-
misiizsai #65323 ezt probáltam de sajnos nem működött össze férhetetlen hibát irt ki egy mottoló progralamal vagyis a Deamon Tollsal
-
gamecopyworld.com --> mini ISO letölt, bemountol, YASU elindít, és láss csodát.... TDU-ba ne bánts semmit -
misiizsai #65321 valaki segotsen pls
-
izé...sorry...szal Fitti is tolja ám rendesen HC-ban :D
én sem mondtam, h valaki "felsőbbrendű" a hc miatt, vagy vki láma, ha nem abban játszik, csak van benne egy kis kihívás. Tudjátok "azokon a napokon" nekem is tököm tele van a HC-vel...
Fitti, ha tudod már mikor lesz a viper krúz kiírhatnád ide! -
jaja XD -
carloelsa #65318 ok kösz -
Egészségedre, fincsi volt?
-
Ha lock-olod a másik embert akkor nem. A lock-olás pedig abból áll hogy nyom egy f betűt, utána meg a num paddal nevigálsz a nevek között :) -
köcc már vacsiztam rántott pockot XD -
Igen, 8 ember fél max egy layer-be, mehetsz egeret vadászni
-
carloelsa #65313 köszi de a krúzoknál ez bezavar? -
amugy tényleg hol lehet hawai mintás inget kapni? és a déli-nyugati világító az ugye az ahova nem normális út vezet hanem ilyen földes út nem? -
Há errő' meg ménem tudok-e? -
azt, hogy a TDU különböző rétegekre rakja a játékosokat, hisz óriási erőforrást igényelne azt a rengeteg játékot egyszerre összeengedni,a kik a szigeten vannak.. egy rétegre ha jól tudom max 8 ember fér, ha a réteg megtelt, a következő ember egy másikra kerül... te csak a veled egy rétegen lévő játékosokat látod játék közben... -
carloelsa #65309 az mit takar? -
misiizsai #65308 hogy nézz ki a hawai mintás ing éa hol lehet kapni? -
nem egy layer-en vagytok.... -
carloelsa #65306 hy! valaki megtudná mondani mi lehet a gond akkor ha a térképen jelöli az embereket ( ott voltak folyton de megmoccantak) de amikor odamegyek senki sehol ? pls -
misiizsai #65305 sziasztok
én is ott leszek a caterham crusisen
és egyűttal lenne egy kérdésem hogy tudom meg oldalni hogy DVD nélkűl menjen? -
Engem már meg sem említesz!!!
Szép! Ma akkor Dodge Vipe Cruise???
-
Én nem mondtam hogy felsőbbrendű valaki, dante meg kicsit máshogy fejezte ki magát, de ő is csak humorizált... -
Én nem gondolom azt, hogy valaki azért felsőbbrendű, mert Hc vagy azért, mert nem Hc... Számomra az a lényeg, hogy az egész napos munka után igazi felüdülés akár 20 percet is vezetgetni a szigeten! Egy dolog miatt hanyagolom a dolgot, mert utálom, hogy egy kis bukkanó után is képes 100 métereket repülni! Nem igazán érdekel sem az NfS, sem az LfS... Unalmas? És? Képzeljétek el, hogy voltb olyan eset is, amikor 2 órát töltöttem fent, és egy métert sem gurultam... Hogy mit csináltunk? Beszélgettünk!
-

-
jön valaki?:D -
bigbigle #65299 köszönöm csak nem vok annyira jártas mert tegnam csatlakozott és nem tudtam sokat fönt lenn