107666
-
Jóhogy nemkap, álmodozik
-
nem kapsz semmilyen Shelbyt. -
carloelsa #65416 hello! én mennék erre a krúzra csak még egyszer sem voltam ezért majd kérem a segítségeteket ,hogyan és miképp.thx -
lol! Én nem kaptam Shelbyt! Az hol van? Azt hova kapom? XDXD [Már rég PRO vok! ] -
bigbigle #65414 és minél mit kapok?(azt tudom hogy ha amatuer leszek akkor egy shelby-t) -
bigbigle #65413 thx
-
Noob- Half Noob- Pro
XD Viccen kívül
Rookie, Amateur, PRO, XPert, Champion, Ace -
bigbigle #65411 valaki leírná hogy hogy következnek a szintek? -
bigbigle #65410 énmászavaztam
-
király szavazzatok rám -
ja, és hogy lehet berakni őket? -
épp nézegettem ezeket a hangokat ami be volt linkelve visszább, és az lenne a kérdésem mára ( :D ) hogy ezek a játékbeli hangokat cseréli le eredetire? vagy ez hülyeség? -
Csak hogy el ne felejtsétek!
-
hali ma megvette egyik barátom is a játékot és nem megy nála az online, az írja hogy nézze meg at internet beállításait blablabla, program databa átirtuk neki az én cd kulcsomra azzal meg simán megy!
tudnátok erről valamit mondani?
-
Jelentem hogy a fas....... akarom mondani pepsi, az első eddig
-
Az a baj, hogy kevesen ismerik, mert simán a legnagyobb..... 
-
link14 #65402 Hajrá én is szavaztam rád húz bele első is lehetsz még simán -
Hajrá Pepsi! Már 2. vagy! Húzzunk bele! -
TÉK!!! -
Látom, továbbjutó helyen állsz! Gratulálok, szavaztam. (rád)
ui; A TDU-s "pályafutásom" akadályozó nagyanyám, végre Kanadában van, újra. így a HC-s klubom, amiben Memphis lesz a főnök helyettes, lassan útjára bocsátom. (jövő héten) Addig kitartás, (nem, ne éljen szálasi) az érintettektől! -
Esetleg ha szépen kéred
-
Fatal... neki van vmiféle méretkorlát-kiütő szoftja! Egyszer be is linkelte! Nézz vissza!
-
Fatal mindjárt megmondja xD -
Segítsetek nekem!
Miért van az, hogy letöltök egy modot, beteszem a játékba, aztán lefagy? Az új fájlok mérete nagyobb, mint a régieké, azt hallottam, hogy valamit még be kell másolni valahova, és nincs több fagyi!
Köszi a segítséget! -
Ment... -
Szia! Két link:
Innen
Esetleg innen -
köf :D -
szavaztam -
azonnal rám szavazni :D köszi -
kocsi hangokat honnan tudok leszedni? emlékszem volt egy ilyen veboldal de nemtom már melyik :( -
Volt tüntetés tavaly, még az alkalmazottunk ment is a térre, de mostanába nincs olyan a téren hogy "monnyon le" xD -
Én is így hasznáolm, mondjuk nem 10%-ra, de 30-ra tuti lenyomom a hangerejét.
-
Ha a Winampos megoldást használod, akk. ajánlom azt, hogy: Winamp hangerejét 10%-ra veszed le TDU elindít és akkor nagyon szépen hallod a zenét és az autó hangját! Vagyis én így csinálom és bejön!
-
gagyenkov #65385 Bocsánat Limit, hogy nem írtam semmit, de az sg-hanyagolom mostanában
ph vagy TDU.hu
-
jók legyetek gyerekek :) -
jaja ez jó ötlet, meg szóköz helyett _ érdemes... de a winamp is faca :) -
Ha jó helyre rakod még az is lehet probléma, hogy milyen könyvtárnevet adsz meg. Mert ha jól tudom ékezetes karaktereket nem lehet használni. -
faszért kell szétoffolni ilyen baromságokkal a topicot.. leszarom a wowot is meg a cigányok segélyeit is:D -
szóval válaszolva a régebbi segítségekre zeneberakás ügyében: eredeti a game, mixet raknék be(kb.70Mb) és már próbáltam playlist fájlt is berakni de mindig semmi. azt hiszem marad a winampos megoldás:) köszi a segítségeket!
további gumifüstös jó éjt :D
-
Ink. feküdj le! :D Sztem az jót tenne neked! Én megyek még párt kört O'ahu csodálatos helyein!