107666
-
Nekem is szokta! Nektek mi rá a megoldás? Mert nekem csak gépresi! -
Ami neked az utolsó képen van azt nekem is szokta csinálni akkor ha sokszor lépek ki alt+tab-bal -
Tegnapi Aston & TVR krúz képei. Köszönet (in alphabetical order) Dab2man, Fitti, Grabowszki!
A kezdet
Pihenő
Fitti Pajtival parkolunk (a háttérben Palika)
Ilyet még nem produkált, de most megosztom veletek
-
Szerintem későn fogok fent lenni! mert éjfélkor barátommal még mást játszok [Silkroad] és aztán *TALÁN*... -
elötte akor szolj rám:D -
Lehet este fent leszek! Kicsit! :P De nemigéreksemmit! XD -
speedlimitet is látom meg egy pár magyart kéne egy nagy magyar tali:D cask nekem kéne kis pénz -
valaki tud valamit turbos jármű hangokróL?:D -
halod van msn-ed dumáljuk már meg bővebben:D -
llűttalak téged garbowskival együt a térképen csak nemtok teleportálni éls oj messze vok a verseny pályán voltam -
figyu aggyá el nekem audiTT-pirosat 2km el 10 millioért meg veszem
egyszerre fel tehetsz többetis. -
Már zúzok is a szigetre! Vígetek! :) -
brhümm bárcak lenne már astonom:( -
19 órától Aston vs TVR krúz!
Koenigsegg / Spyker szalon, kizárólag HC módban! -
valaki nem jönne online?? -
valaki jön online? most kezdten el onlineon elöször aki segitene plz:[email protected] -
iPhone-t nem is akartam, van nekem egy E50-em tökéletesen meg vagyok vele elégedve. De az iTouch az nagyon megtetszett, nem tudom hogy megéri-e ennyi pénzért, ezért kérdeztem, de ha még valakinek véleménye/itoucha van akkor az privátba írjon pls, mert pepsi lefejez minket
-
Menny a .... az ilyenekkel 
-
aston*
-
meg is van atökéletes am van azton emblémám 2 meg egy bal hátsó lámpám kissé törött meg egy kipufogó vég
mind vanquishröl van fateromérol -
omnia kurva joh -
tudna valakicsinálni nekem egy kis aston martinos logot ? aston emblémával:D? -
Ha iphone, akkor 3G.
Most az Omniáért vagyok behalva, de kölcsön kellett adnom a pénzem.... Majd jövő hét végén, talán.... -
Az elöbb counter strike source-oztam és az egyik gyerek irta neki van egy eladója 25 ezerért -
off:itouch az joh a sok hülye program miatt de iphonet ne vegyetek nagyon ratyi 2megás kamera egyedül a képe joh csak az érintő én maradok inkább a nokia n95-ömnél tesóm meg az n95 8gb-nél a szomszédom meg marad a n96jánál van vagy 100 telefonja telefon buzi iphonet le fikázta mint a szart :P -
off: Itouch-ot nézegélem mostanába, esetleg ha valakinek van valami véleménye róla, vagy van is neki, az írhatna pár sort privátba, előre is köszi, és bocsi az off-ért :) -
és láss csodát bocs az off-ért de ez az öröm -
igazábol ez a gardrobal volt a sok szaros pc jétákék közt mindegyiket végig néztem egy órán kerezstül kerestem de midnez azért mert kedvem támadt pakolászni:D -
NA SZAL MOSt telepitem mit csináljak vele ha estleg el párologna a cd?? cloneozam vagy hogy segitség? nem akarom a kicsikémet mégegyszer el hagyodtatni -
Szép kis rend lehet a szobádban 
-
SIMÁBA ARANY AL BE VONTAM EGYBÖL:p UGY ÖRÜLTEM NEKI MIKOR MEG TALÁLTAM HOGY SZINTE SISKITOTTAM -
Tudtam én, hogy meglesz látode! :D Na de most veszel neki egy vitrint! És abba fogod tárolni szépen!
-
MEG VAN A TDU CD-M EZ AZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hát a kocsit nem is tudom hogy ki ajánlotta nekem
Bejött ám, jó gép :)
-
Szélp szép.Az eredmény is és maga a verda is.Éppen most készülök melóba de majd beteszek én is képet a GT-mről
-
Köszi!
-
Grat! 

-
bigbigle #65421 én pedig elértem és nem is voltam boltban és kiírta megnézem a garázst és ott van egy kék (de szerintem nem olyanjó) -
Kihagytam:
-
Azémondom! XD