107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Photoshop nem játszik !
  • somdav95
    Lehet indiai volt, nem tudom, amúgy meg ha pofázik, és elkezd ütögetni jó hogy bántom.
  • somdav95
    Pontosan, 100%-ig egyet értek
  • orszagtom
    hallod Grabowszki? Kinek van a legtöbb kilométer.... rá kellene gyúrni, nem? :)
    Esetleg photoshop-pal, mert iszonyatosan kell az a 8c...
  • solo
    Persze...CSAk az abaj, hogy nekem valamiért rendszeresen meghülyül a HDR, és minden ilyen iszonyatvilágos szar lesz-.-"
  • Gaba9
    tiltani nemfognak .. csak ha olyan autoval probálsz menni ami "nem a tiéd" akkor ledob a server .. ennyi
  • Gaba9
    hgdgdgd :D
  • Gaba9
    nem akartam senkit sem idegesíteni csak szimplán beszélgettem .. részemről is off a dolog ..
  • Pepsi Twist
    verekedni tényleg nem szép dolog... de verni annál szebb :D
  • Roger6
    Nem szép dolog verekedni!
  • 6ATA9
    Köszee!!!!
  • Higany
    És nem tiltanak ki, ha a carpack feltelepítése után belépek az online-ba játszani, persze nem eredeti carpack-al játszva, de az alap játék eredeti? Le lehet törölni a carpack-ot, úgy az eredeti játékból nem töröl semmit? Köszi még 1x!
  • Pepsi Twist
    te tróger :D
  • jofer
    Te bántod a külföldi vendégdiákokat?
  • somdav95
    Na ez most OFF lesz: Suliba elvertem egy kubait, még a tanár is látta, de nem kaptam semmit, és még volt valami jó is a mai napba xD Pepsi: Megyek lenyomatom a hajam kopaszra és megyek skinheadnek veled együtt
    On: Kinek van a legtöbb km a kocsijába/motorjába pályázatot hirdetek, képeket ide kérek, aki nyer az elvihet majd tőlem 4.000 dolcsiért egy Alfa 8c-t. Igen,igen :). És én nem játszok a versenybe mert a TVR-el szerintem nyernék :) Szóval én csak verseny rendező vagyok most December 1ig várom a képeket, remélem lesz néhány vállalkozó lelkű :)
  • orszagtom
    A HDR a High Dynamic Range (és még a Lightning sztem hiányzik a végéről) rövidítése, amit ha bekapcsolsz akkor ez lesz : Nomeg az FPS-ed csökken egy jókorát, de megéri :) Gyönyörű képe lesz, a szinek sokkal élénkebben, a napfény elvakít, mint a valóságban...... :)
  • somdav95
    Szerintem ez egyáltalán nem volt OFF. Végülis a játékról beszélgettünk, meg a modról...
  • drot
    Ja offlineban tudsz onlineban meg csak látod őket a default car helyett de ha venni akarsz le fog dobni a server.
  • Higany
    És ha felteszem a carpack-ot, akkor offlineba tudok a felrakott autókkal játszani, és az onlineba csak a most is fent lévőkkel mehetek, vagy hogy működik ez? Köszi a segítséget!
  • 6ATA9
    Hali.
    A játékopciókban a grafikai beállításoknál mit jelent a HDR? mert nem igazán tudok rájönni?
  • solo
    Igen, van porche, méghozzá RUF tuningos.De csak a carpack-ban.
  • drot
    nincs de van helyette RUF és csak carpackban van
  • Higany
    Kérdés! Van a játékban porsche? THX!
  • [HUN]FaTaL
    És akkor mi lenne? Ez nem chat hanem fórum. Spammelni menjetek a gumiba vagy az off-spam topicba.
  • drot
    mert ha CSAK a játékról beszélne mindenki lenne naponta 2 bejegyzés ha nem vetted volna észre
  • [HUN]FaTaL
    Csak már kb 250 666-szor le lett írva. Igen ÉN IS meg szerintem mindenki sajnálja hogy nincs BMW, meg ennél sokkal több mindent sajnálok a játékkal kapcsolatban (pl. hogy majdnem midnen autó bugos de ez is ki lett már tárgyalva), viszont kissé unalmas hogy teli van szarva a topic és a játékról egy büdös szó sem esik.

Részemről OFF vége.
  • bbb007
    igazad van másrészröl meg most ez idegesités nah mind1 nem is értem
  • Gaba9
    te neharahudj de miért zavar téged ha mi egymással erről beszélünk ?? leírtad már sokszor (lehet) h miért nincs .. és ?? nehari de pont leszarom h miért nincs .. csak jólett volna ha lett volna ennyi .. nem akartunk mi téged idegesíteni h márpedig miért nincs benne .. ez egy forum tdu forum ahol mi beszéltünk pár szót h kár h nincs bmw .. részemről ez történt nem pedig a te idegesítésed .. na mind1 .. nah sorry ha idegeltünk .. csá
  • Fr3nky21
    Szevasztok!! Nincs kedve valakinek egy Lightos esti kocsikázáshoz?
  • [HUN]FaTaL
    Attól még a jogai náluk vannak ezért nem lehet más játékban BMW nehéz felfogni?:D
  • bbb007
    bmw törésnuku nem azt mondom mintha a atari kitet volna érte de akkor is uhh de über szar bmw-(k) vannak a prostreet-be is
  • bbb007
    atol még hogy a jogaik náluk vannak nem lettek istenek szarok a játékjaik röhejes az ea inkább akor tdu-t az atari dobnak ki ujjat EA fos under cover is az lesz monoton az egész
  • somdav95
    Feltételes módban írtam Hány milliószor fogsz még lehurrogni ilyen hülyeségért? Csak álmodoztam
  • [HUN]FaTaL
    Hány milliószor kell még leírni hogy a BMW jogai az EA-nél vannak?
  • somdav95
    Például a Fordok helyére nyugodtan rakhattak volna bmw-t :)
  • somdav95
    Humoros gyerek vagy te is...
  • Gaba9
    csak a sötét miatt ... de a kipufogó amugy is olyan mintha "fehér" lenne .. de majd lesz tökéletesebb bmw vagy nem .. nekem tetszik elvagyok vele .. az lett volna a legjobb ha pl alapból tesznek bele bmw-t a sok kis fos helyett de elégedjünk meg azzal ami van és amit csináltak pluszba hozzá .. mint pl ezt a bmw-t .. sztem :)
  • bbb007
    xD am jah világit mint negró a szádba xD
  • somdav95
    A kipufogó úgy néz ki mintha neon lenne, az oldalsó ablakok meg mintha egybe lennének. Lehet hogy csak a kurva sötét kép miatt, nem tudom :)
  • Hoffi
    valaki nem tudja hogy lehet járművekhez hangot késziteni a játékba?