107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Meg néha vitatkozunk jókat Teljes mértékben egyet értek amúgy azzal amit írtál.
    Ferke: Végülis tökéletes nekem az angol is, csak kíváncsi voltam :)
  • drot
    na ja:D
  • Roger6
    Azért mert szar napod van, ne máson töltsd le az ideget. Asszonyt agyonütötted már? Nem. Na látod, nincs is akkora szar napod! :) Én ezzel a topikkal úgy vagyok, mintha egy nagy közösség lenne, sok ismerőssel, akikkel együtt szórakozunk. Azért vagyunk ebben a topicban, mert szeretjük ezt a játékot, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor most csak ez van az életemben. SPAM topicba meg azért nem megyek, mert utálom a sok hülye warezost. Szóval bocs a rengeteg off-ért, de ha egy ilyen miatt átmész, gyenge vagy vaze (remélem az ereidet azért nem vágod fel a hsz-em miatt - hülyültem). Tehát maradj csak a seggeden, jó ez itt neked, hidd el. Meg itt a fórumban vannak szép színes képek, nem kell linkekre kattintgatni, érted. Maradj légyszi.

Na mákoslecsó!
  • jofer
    A magyarítás tökéletesen működik! Bár, amit Szabival meg Norbival csináltunk jobb volt! Igaz Szabi? De ez sem rossz!
  • jofer
    Végigolvastam az előző két oldalt... Már a kedvem is elment attól, hogy ma a szigetre felmenjek...
  • somdav95
    Ja és ha van olyan vállalkozó szellemű emberke aki a pact-et neten kipróbálja, és működik is, azt kérem szépen szóljon !
  • somdav95
    Én meg bocs a sok off-ért, a sok új gyerek belevitt ( valahogy ki kell szednem magam xD ) Itt is egy kép ( persze sima úton áltam meg így... :) )
  • [HUN]FaTaL
    Maj' meglássuk, bocsi csak írtó szar napom volt xD
  • Pepsi Twist
    akkor most elmész?
  • somdav95
    Jól van már na, akkor most hasznosra fogom magam szóval, itt van az 1.66A patch magyarosítása !
  • [HUN]FaTaL
    Az, hogy van off-spam topic ami nem feltétlen van warez oda fossátok a sok hülyeséget :D
  • Pepsi Twist
    igazából nem tudom milyen off megy itt, mert nem olvastam el...
  • somdav95
    Hát de ha most egyszer nem játszunk folyton... Most csak krúzokról és képekről szóljon az egész topik? Legalább így több mindent megtudunk egymásról, nem értem mi bajod...
  • Pepsi Twist
    elég volt az offból... úgy tudtam hogy csak 1 kis off megengedett de az hogy 2 oldalon keresztül csak off megy az már azért kicsit durva...
  • Pepsi Twist
    Gyerekek, pofa befog, kulturáltan viselkedtek vagy különben lesújt a PEPSI MONARCHIA MUHAHAHAHA

na peace emberek
  • Pepsi Twist
    BB7 is...
  • Pepsi Twist
    hát ez a bbb007 gyerek kicsit újonc és nem tudja mi a rend...
  • [HUN]FaTaL
    Elegem volt hogy 80 új HSZ mind off teli van fosva a topic :]
  • Pepsi Twist
    vattafak? átköltözöl szétcsapom itt a bandát és téged a játékba mostantól ruszki módszerrel foglak szeretgetni
  • bigbigle
    1 ez nem az a topik tehát azért se érdekel
    2 alapból nem érdekel tehát mind1
  • Pepsi Twist
  • [HUN]FaTaL
    -fav, átköltöztem a PHra...
  • Roger6
    Nem akarok nagyon bunkónak tűnni, de most tényleg ki a francot (ide mást akartam írni) érdekel, hogy ő már ezt linkelte öcccáz millió éve egy másik topicba. Mást nemtok mondani, kérem kaccsojja ki!
  • somdav95
    Látom jó formába vagy
  • Roger6
    Hát akkor te nagyon ügyes kisfiúcska vagy, nem is tudom, mit mondjak erre. Ennek a hsz-nek ugyanannyi értelme volt, mint a tiédnek. Semmi.
  • solo
    Vótmá, raktam is be humoros topikba, még mikor beta volt a 3 mas fályörfoksz.
  • popzu
    nem nehezebb szerintem, csak élvezetesebb:) és könnyebb mint gombokkal vagy joyyal szerintem
  • BB7
    Jobb a játék fílingje kormánnyal? Illetve nehezebb? Könnyebb? [Most Joystick-kal nyomom! És megszoktam! Mert anno KonzolBuzi voltam! -.-]
  • popzu
    én a manta után pont ilyet vettem:D
  • somdav95
    Hát gőzöm nincs, én a helyedbe ezt vettem volna !
  • popzu
    :) nekem is olyan volt kb 1honapig:D szarrá rángat és kikapcsolni sem lehet belöle nyomsz 1kis gázt és ugy kiránt nem birod tartani végül megváltam tőle és vettem logitechet:)
  • bbb007
    manta twin turbo 3 mm623 fel telepitettem minden ahogy kell :D de rángat mit tegyek?
  • bbb007
    juppi mek a james bondra mert ma van muterom szülinapja mek hihi nem soká:D
  • somdav95
    Milyen kormány? Tölts le drivert...
  • bbb007
    szerintetek mi faszért van az hogy a kormányom rángat?? vagy inkább vegyek ujkormányt?
  • bbb007
    xD egyértelmá ez nemet jelent:D
  • somdav95
    Ezek a kifejező hozzászólásaid
  • somdav95
    Milyen kormány?
  • Pepsi Twist
  • somdav95
    Hát itt várhatsz rá xD Paint-el nem fogok neki állni az tuti xD Photosop-ot meg azért nem töltöm le. Legyél kitartó, kérd szépen meg Pepsi bácsit, hátha nem basz le annyira