107666
-
Meg néha vitatkozunk jókat
Teljes mértékben egyet értek amúgy azzal amit írtál.
Ferke: Végülis tökéletes nekem az angol is, csak kíváncsi voltam :) -
na ja:D -
Azért mert szar napod van, ne máson töltsd le az ideget. Asszonyt agyonütötted már? Nem. Na látod, nincs is akkora szar napod! :) Én ezzel a topikkal úgy vagyok, mintha egy nagy közösség lenne, sok ismerőssel, akikkel együtt szórakozunk. Azért vagyunk ebben a topicban, mert szeretjük ezt a játékot, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor most csak ez van az életemben. SPAM topicba meg azért nem megyek, mert utálom a sok hülye warezost. Szóval bocs a rengeteg off-ért, de ha egy ilyen miatt átmész, gyenge vagy vaze (remélem az ereidet azért nem vágod fel a hsz-em miatt - hülyültem). Tehát maradj csak a seggeden, jó ez itt neked, hidd el. Meg itt a fórumban vannak szép színes képek, nem kell linkekre kattintgatni, érted. Maradj légyszi.
Na mákoslecsó! -
A magyarítás tökéletesen működik! Bár, amit Szabival meg Norbival csináltunk jobb volt! Igaz Szabi? De ez sem rossz! -
Végigolvastam az előző két oldalt... Már a kedvem is elment attól, hogy ma a szigetre felmenjek...
-
Ja és ha van olyan vállalkozó szellemű emberke aki a pact-et neten kipróbálja, és működik is, azt kérem szépen szóljon !
-
Én meg bocs a sok off-ért, a sok új gyerek belevitt ( valahogy ki kell szednem magam xD ) Itt is egy kép ( persze sima úton áltam meg így... :) )
-
Maj' meglássuk, bocsi csak írtó szar napom volt xD -
akkor most elmész? -
Jól van már na, akkor most hasznosra fogom magam szóval, itt van az 1.66A patch magyarosítása !
-
Az, hogy van off-spam topic ami nem feltétlen van warez oda fossátok a sok hülyeséget :D -
igazából nem tudom milyen off megy itt, mert nem olvastam el... -
Hát de ha most egyszer nem játszunk folyton... Most csak krúzokról és képekről szóljon az egész topik? Legalább így több mindent megtudunk egymásról, nem értem mi bajod... -
elég volt az offból... úgy tudtam hogy csak 1 kis off megengedett de az hogy 2 oldalon keresztül csak off megy az már azért kicsit durva... -
Gyerekek, pofa befog, kulturáltan viselkedtek vagy különben lesújt a PEPSI MONARCHIA MUHAHAHAHA
na peace emberek -
BB7 is... -
hát ez a bbb007 gyerek kicsit újonc és nem tudja mi a rend... -
Elegem volt hogy 80 új HSZ mind off teli van fosva a topic :] -
vattafak? átköltözöl szétcsapom itt a bandát és téged a játékba mostantól ruszki módszerrel foglak szeretgetni -
bigbigle #65800 1 ez nem az a topik tehát azért se érdekel
2 alapból nem érdekel tehát mind1 -
-
-fav, átköltöztem a PHra... -
Nem akarok nagyon bunkónak tűnni, de most tényleg ki a francot (ide mást akartam írni) érdekel, hogy ő már ezt linkelte öcccáz millió éve egy másik topicba. Mást nemtok mondani, kérem kaccsojja ki!
-
Látom jó formába vagy 
-
Hát akkor te nagyon ügyes kisfiúcska vagy, nem is tudom, mit mondjak erre. Ennek a hsz-nek ugyanannyi értelme volt, mint a tiédnek. Semmi. -
Vótmá, raktam is be humoros topikba, még mikor beta volt a 3 mas fályörfoksz. -
nem nehezebb szerintem, csak élvezetesebb:) és könnyebb mint gombokkal vagy joyyal szerintem -
Jobb a játék fílingje kormánnyal? Illetve nehezebb? Könnyebb? [Most Joystick-kal nyomom! És megszoktam! Mert anno KonzolBuzi voltam! -.-] -
én a manta után pont ilyet vettem:D -
Hát gőzöm nincs, én a helyedbe ezt vettem volna ! -
:) nekem is olyan volt kb 1honapig:D szarrá rángat és kikapcsolni sem lehet belöle nyomsz 1kis gázt és ugy kiránt nem birod tartani végül megváltam tőle és vettem logitechet:) -
manta twin turbo 3 mm623 fel telepitettem minden ahogy kell :D de rángat mit tegyek? -
juppi mek a james bondra mert ma van muterom szülinapja mek hihi nem soká:D -
Milyen kormány? Tölts le drivert... -
szerintetek mi faszért van az hogy a kormányom rángat?? vagy inkább vegyek ujkormányt? -
xD egyértelmá ez nemet jelent:D -
Ezek a kifejező hozzászólásaid
-
Milyen kormány? -
-
Hát itt várhatsz rá xD Paint-el nem fogok neki állni az tuti xD Photosop-ot meg azért nem töltöm le.
Legyél kitartó, kérd szépen meg Pepsi bácsit, hátha nem basz le annyira