107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • BB7
    Na csak annyit fűznék hozzá a mai nap elhangzottakhoz, hogy igazatok van OFF terén! Tudom, hogy sokat offoltam! Már megpróbáltam magam "visszafogni/türtőztetni". Sajnos szerintem lehetetlen betartani a szabályokat BÁRMELY topicban! Ha tényleg nem lenne OFF, akkor nagyon nem pörögne a topic, szinte semmit se tudnánk 1másról és szerintem az tök felesleges! Nagyon jól esik 1-1elszórt vicc! De azért nekem az utóbbi 2-3napban eléggé idegsített a 70-70Új üzenet! Ami 90%a OFF volt! És nem is ez a baj! Mert becsülettel végigolvastam idáig mindent! De egyes felhasználók 1más után 3-4* szer írnak! Az a halálom! De már elég gyakori az is, hogy nem tudok elolvasni egyes HSZeket! [Akinek nem inge ne vegye magára]

Hogy egy kis ON legyen benne: Akk. most mi van a KM képversenyel? Mert a fontos dolgok mindig valahogy elfelejtődnek valahogy!
  • Misi az ezredes
    Deh :) Elég piti feladat hála istennek nem sérült semmi csak a vezetékek végeit a megfelelő helyre kell visszaforrasztani! Amm.. a mázlim h a kábelek vége ott maradt a nyáklapban xD
  • Pepsi Twist
    hát azt nem is fogod megcsináli azzal :D
  • Misi az ezredes
    attól függ HC vagy sima?
  • Misi az ezredes
    Leverte az asztalról és a kormány zsinórok a monitor alá voltak betéve h ne legyen 1-2 m fölöslegesen útba és lelökte a kormány szabadesésbe xy sebességre gyorsult és még mielőtt a földhöz ért kiszakadt a pedál kábele is és az USB-s kábel is ami a gépbe megy... és nincs itthon a forrasztópáka h megcsináljam :/
  • misiizsai
    mentem egy szigetkört egy marranelloval az időm 42:34 91 szerintitek jó idp kör?
  • Pepsi Twist
    "véletlen tönkre tette" azt meg hogy? :D
  • Misi az ezredes
    Mennék de netem rosszalkodik és a kormányom apám véletlen tönkretette :@ -.-"
  • misiizsai
    fent vagyok ha valaki feljön nyugottan ugorjon rám
  • bbb007
    nem eleve volt hozzá
  • bbb007
    jajajaaaajaaa xD
  • somdav95
    Kézifék? Honnan szedted, garázsból? xD
  • Roger6
    Hát azt megnézem, kicsi! Ütögesd csak a kis padtársaidat, aztán majd ha kinyomsz 90 kg-ot, akkor szólj. Ja, vigyázz, nehogy beleérjen a bilibe az ujjad! (Ja, egyébként szépen ragoztad a Twin Peaks-et )
  • bbb007
    xD am joh lenne az a kormány csak nincs hozzá kézifék meg válto az ugy jobb mert nekem ehhez van váltó meg kézi aztán ohaun ugy húzom a drifteket beszartok:D xD amugy fraps videót mi a gyásszal nyitom meg?
  • somdav95
    Ami levan írva a cikkbe...
  • bbb007
    na és mit mond a pali,????
  • somdav95
    Jó is lenne. De nem hiszem hogy így lesz. Olyan jövő és fele saccolom. Hiszen az Alone in the Dark kiadása utána ugrottak rá jobban a második rész készítésére... Addig elvagyunk mi ezzel is
  • Pepsi Twist
    én pl a készítők és a kiadó helyébe tuti ezt csinálnám :)
  • Pepsi Twist
    még jó hogy az asszony franciául tud :D
  • Falkon
    Az jó lenne ha karácsonyi ajándék lenne
  • Pepsi Twist
    sztem úgy csinálják a TDU-t hogy teljes titokban aztán megjelenés elött 1 héttel kidobnak 1 dátumot hogy akkor fog megjelenni és ez az 1 hét alatt elárasztanak minket csomó képpel meg videóval :D
  • somdav95
    És akkor mivan? Az életbe szűkebb, torzít az a retkes kép.. de a cipőm se rossz
    dashed: Ennyit tudunk mi is....
  • misiizsai
    ugy láttom senki nem jön gurulni
  • [HUN]FaTaL
    Meglévő hangot módosítottam csak, Goldwave meg TDU Modding Tools kell hozzá.
  • solo
    "Nyomok olyan sallert, hogy véged lesz mint a Twin Peaks-nak b@zdmeg!"
  • CopyKing92
    amugy somdav de buzi szük gatya van rajtad.. XD
  • bbb007
    mi ez a map?
  • Hoffi
    fatal hogy lehet hangokat csinálni?
    bocs az offér!
  • misiizsai
    valakinek 10 után lesz kedve gurulni?
  • dashed_
    koszi, igazabol en se talaltam tobb infot , de gondoltam hatha en vagyok a bena ,ugyhogy rakerdeztem.
    nem marad mas, varunk
  • ChuckyHUN
    Boldog szülinapot 0blueman!
  • misiizsai
    jó lenne tényleg valami info remélem az is valami szigeten fog játszodni
  • Falkon
    Ez az infó már vagy 1 éve!
    Lehetnének már új fejlemények
    Pl: Pontos autó lista , megjelenés
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem igazán off, nem tudni semmit csak annyit hogy készül és 2400km úthálózat lesz, amiből 800km off-road. Ennyi info van :/
  • dashed_
    /off

sry ha off esetleg tud vki vmi infot a masodik reszrol? jon egyaltalan vmikor?

off/
  • [HUN]FaTaL
    BNK map:

BNK.map
  • jofer
    Mindenképp próbáld ki! Megéri!
  • [HUN]FaTaL
    Asszony jelenleg nincsen, de soha nem ütnék meg Nőt. Egyébként nem feltétlen rajtatok töltöm le, hétvégén is kértem már a társaságot hogy ne fossátok össze a topicot, de mindegy végülis. [/OFF
  • [HUN]FaTaL
    SLR_Slither Aston Martin DB9 hangja alapján készítettem egy másikat, a magas tartományi hangból, mert a két hang (alacsony-magas) teljesen eltérő volt, ha valaki ki akarja próbálni innen töltheti le:

Aston Martin DB9 Audio by fatal

Ha nem működne akkor ezt a fájlt kell letölteni és bemásolni az Euro/BNK mappába:

[URL=http://users.atw.hu/gamespack/tdu/bnkmap.zip
  • misiizsai
    sziasztok
    én feltettem az 1.66hoz a magyarositást mégis a játék angol