107666
-
Na csak annyit fűznék hozzá a mai nap elhangzottakhoz, hogy igazatok van OFF terén! Tudom, hogy sokat offoltam! Már megpróbáltam magam "visszafogni/türtőztetni". Sajnos szerintem lehetetlen betartani a szabályokat BÁRMELY topicban! Ha tényleg nem lenne OFF, akkor nagyon nem pörögne a topic, szinte semmit se tudnánk 1másról és szerintem az tök felesleges! Nagyon jól esik 1-1elszórt vicc! De azért nekem az utóbbi 2-3napban eléggé idegsített a 70-70Új üzenet! Ami 90%a OFF volt! És nem is ez a baj! Mert becsülettel végigolvastam idáig mindent! De egyes felhasználók 1más után 3-4* szer írnak! Az a halálom! De már elég gyakori az is, hogy nem tudok elolvasni egyes HSZeket! [Akinek nem inge ne vegye magára]
Hogy egy kis ON legyen benne: Akk. most mi van a KM képversenyel? Mert a fontos dolgok mindig valahogy elfelejtődnek valahogy!
-
Deh :) Elég piti feladat hála istennek nem sérült semmi csak a vezetékek végeit a megfelelő helyre kell visszaforrasztani! Amm.. a mázlim h a kábelek vége ott maradt a nyáklapban xD -
hát azt nem is fogod megcsináli azzal :D -
attól függ HC vagy sima? -
Leverte az asztalról és a kormány zsinórok a monitor alá voltak betéve h ne legyen 1-2 m fölöslegesen útba és lelökte a kormány szabadesésbe xy sebességre gyorsult és még mielőtt a földhöz ért kiszakadt a pedál kábele is és az USB-s kábel is ami a gépbe megy... és nincs itthon a forrasztópáka h megcsináljam :/ -
misiizsai #65855 mentem egy szigetkört egy marranelloval az időm 42:34 91 szerintitek jó idp kör? -
"véletlen tönkre tette" azt meg hogy? :D -
Mennék de netem rosszalkodik és a kormányom apám véletlen tönkretette :@ -.-" -
misiizsai #65852 fent vagyok ha valaki feljön nyugottan ugorjon rám -
nem eleve volt hozzá -
jajajaaaajaaa xD -
Kézifék? Honnan szedted, garázsból? xD -
Hát azt megnézem, kicsi! Ütögesd csak a kis padtársaidat, aztán majd ha kinyomsz 90 kg-ot, akkor szólj. Ja, vigyázz, nehogy beleérjen a bilibe az ujjad!
(Ja, egyébként szépen ragoztad a Twin Peaks-et
)
-
xD am joh lenne az a kormány csak nincs hozzá kézifék meg válto az ugy jobb mert nekem ehhez van váltó meg kézi aztán ohaun ugy húzom a drifteket beszartok:D xD amugy fraps videót mi a gyásszal nyitom meg? -
Ami levan írva a cikkbe... 
-
na és mit mond a pali,???? -
Jó is lenne. De nem hiszem hogy így lesz. Olyan jövő és fele saccolom. Hiszen az Alone in the Dark kiadása utána ugrottak rá jobban a második rész készítésére... Addig elvagyunk mi ezzel is
-
én pl a készítők és a kiadó helyébe tuti ezt csinálnám :) -
még jó hogy az asszony franciául tud :D -
Az jó lenne ha karácsonyi ajándék lenne 
-
sztem úgy csinálják a TDU-t hogy teljes titokban aztán megjelenés elött 1 héttel kidobnak 1 dátumot hogy akkor fog megjelenni és ez az 1 hét alatt elárasztanak minket csomó képpel meg videóval :D -
És akkor mivan?
Az életbe szűkebb, torzít az a retkes kép.. de a cipőm se rossz 

dashed: Ennyit tudunk mi is.... -
misiizsai #65838 ugy láttom senki nem jön gurulni -
Meglévő hangot módosítottam csak, Goldwave meg TDU Modding Tools kell hozzá. -
"Nyomok olyan sallert, hogy véged lesz mint a Twin Peaks-nak b@zdmeg!" 

-
amugy somdav de buzi szük gatya van rajtad.. XD -
mi ez a map? -
fatal hogy lehet hangokat csinálni?
bocs az offér! -
misiizsai #65832 valakinek 10 után lesz kedve gurulni?
-
dashed_ #65831 koszi, igazabol en se talaltam tobb infot , de gondoltam hatha en vagyok a bena ,ugyhogy rakerdeztem.
nem marad mas, varunk
-
Boldog szülinapot 0blueman! -
misiizsai #65829 jó lenne tényleg valami info remélem az is valami szigeten fog játszodni -
Ez az infó már vagy 1 éve!
Lehetnének már új fejlemények
Pl: Pontos autó lista , megjelenés -
Ez nem igazán off, nem tudni semmit csak annyit hogy készül és 2400km úthálózat lesz, amiből 800km off-road. Ennyi info van :/ -
dashed_ #65826 /off
sry ha off esetleg tud vki vmi infot a masodik reszrol? jon egyaltalan vmikor?
off/ -
BNK map:
BNK.map -
Mindenképp próbáld ki! Megéri! -
Asszony jelenleg nincsen, de soha nem ütnék meg Nőt. Egyébként nem feltétlen rajtatok töltöm le, hétvégén is kértem már a társaságot hogy ne fossátok össze a topicot, de mindegy végülis. [/OFF -
SLR_Slither Aston Martin DB9 hangja alapján készítettem egy másikat, a magas tartományi hangból, mert a két hang (alacsony-magas) teljesen eltérő volt, ha valaki ki akarja próbálni innen töltheti le:
Aston Martin DB9 Audio by fatal
Ha nem működne akkor ezt a fájlt kell letölteni és bemásolni az Euro/BNK mappába:
[URL=http://users.atw.hu/gamespack/tdu/bnkmap.zip -
misiizsai #65821 sziasztok
én feltettem az 1.66hoz a magyarositást mégis a játék angol