107666
-
VALAKI ONLINE? -
te vaty a csetes blúmen?
-
thx
-
-
valki fel jön online és ki segit egy kis pénzel majd??? -
télleg köszi szépen el is felejtettem kössz!!!!! -
Na akkor jó kis őszi szüneted lehetett.... Én meg lengyelbe hógolyóztam és hegyet másztam
Persze a laptop-on nem fut a TDU ezért azt hittem megunom néha az életem
-
Nekem 4 nap volt: D XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ősziszünetbe egész végig ezt toltam: D -
Igazatok van, egyik játéknál sem így szoktam, csak nem tudtam, hogy rövid játék, és nem volt kedvem hozzá.
Egyébként köszi a segítséget, sikerült bejelentkeznem (addon.txt del)
Hát igen, az addont már nem vettem meg, nekem nem ér meg + pénzt
-
Hidd el sokkal jobb addig amíg te magad csinálod meg. Semmi élvezet nincs abba hogy rögtön a segged alatt van egy enzo. Meg kell tanulni az írányítást... -
töröld AZ ADDON.TXT-T..... OLVASS UTÁNA(KERESŐBEN LENT IRD BE HOGY ADDON.TXT ÉS HA MEGVAN AKKOR TÖRÖLD) -
nekem is ez van létszi mondjatok mér megoldást -
Most meg nem akar bejelentkezni :/
-
1 nap alatt eléred a HC szintet simán-.- -
Értem, csak én is Online akartam nyomulni, de nem egy alap TT-vel :/
más : Nektek is kicsit torzít a mély hang? -
akarom mondani carpack-os kocsikkal mennek akkor... Elnézést az egymás utáni 3 írásért :) -
Ahhoz pedig hogy meglegyen az összes kocsi, ahhoz le kell tölteni a carpack-ot. De ha nincs meg az se baj, csak akkor nem tudsz annyi kocsit venni, és default car-okat fogsz látni néha útközben, mert a többiek carpack-os mennek akkor... -
Na akkor nem kell, pedig milyen jó is lenne ha lenne benne eső :) -
Ugy tudom, nem fog elindulni a full save online modban. De nem is ertem, minek azt hasznalni, abban semmi kihivas. 2-3 het alatt elered a hardcore szintet. -
Sziasztok!
Mától én is is csatlakozok/nék a TDU-sok körébe, kemény 2 ezer ft-ért vettem a játékot :D
Ahhoz, hogy minden járgány meglegyen, ugye végig kell vinni a játékot.
Ha letöltök egy full save-t, akkor használhatom az én profilomat, vagy nekem is ki kell pörgetnem?:/
-
Som semmi fizikai következménye nincs.Csupán rá van vetítve. -
Gondolom nem csúszik a kocsi tőle vagy ilyenek... Vagy igen? Valakinek valami tapasztalat? -
ezt egy régi sg-s csinálta. -
Hó és eső a TDUba !!! :) -
Itt egy videó róla ! -
Ne privátba! Köszönöm! -
Hi all! Lécci segítsetek bejutni a repterekre! A FAQ-t megnéztem de valamiért nem hozza be e képeket. Légyszives valaki magyarázza el nekem privátba és ha lehetne képeke is küldjön:D Előre is köszönöm -
Ahj nem érti nem látod ? 
belisz: Elmászol a legközelebbi pc játék bolthoz, és kérsz szépen az eladótól egy Test Drive Unlimited-et... -
ajj én is ugy menné kaz aston krúúzra csak a fránya failed de mért:@:@ 

-
csak a kulcs a lényeg -
És amikor telepítem a játékot,akkor ahhoz nem jó ha beírom az eredeti kulcsot?? Vagy minden eredeti CD-nek más-más a kulcsa??? nagyon szeretnék játszani.Este ott szeretnék már lenni az Aston Martin Cruise-n :D -
tudsz letöltöttel is játszani online csak az a lényeg hogy legyen 1 eredeti kulcsod és akkor jó de ahhoz meg kell hogy vegyed a teszkóba :D -
Kizárólag eredetivel tudsz.
2000 a tuskóban.... -
connection** -
haljátok tugyák mi az oka hogy még mindig failed tomcinnection?? -
*letöltöttel -
Sziasztok! Én még új vagyok TDU terén,de nagyon tetszik a játék. A kérdés:Csak eredeti játékkal tudok multiplayerben játszani vagy letöttel is fogok tudni?? -
Ma 21:00 Aston Martin cruise. Helyszín: Ford Island. Szabályokat betartva (stop,tábla,piros lámpa, balról előzés) megyünk. HC/NonHC vegyesen. :) -
jó idő.. de próbáld meg HC-ben is ha valakivel mész haverral tuti jókat röhögtök 200-nál :) -
misiizsai #65861 Tour In Islandon Simába