107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bbb007
    VALAKI ONLINE?
  • Pepsi Twist
    te vaty a csetes blúmen?
  • 0blueman
    thx
  • solo
  • bbb007
    valki fel jön online és ki segit egy kis pénzel majd???
  • bbb007
    télleg köszi szépen el is felejtettem kössz!!!!!
  • somdav95
    Na akkor jó kis őszi szüneted lehetett.... Én meg lengyelbe hógolyóztam és hegyet másztam Persze a laptop-on nem fut a TDU ezért azt hittem megunom néha az életem
  • solo
    Nekem 4 nap volt: D XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ősziszünetbe egész végig ezt toltam: D
  • Prince of Máté
    Igazatok van, egyik játéknál sem így szoktam, csak nem tudtam, hogy rövid játék, és nem volt kedvem hozzá.
    Egyébként köszi a segítséget, sikerült bejelentkeznem (addon.txt del)
    Hát igen, az addont már nem vettem meg, nekem nem ér meg + pénzt
  • somdav95
    Hidd el sokkal jobb addig amíg te magad csinálod meg. Semmi élvezet nincs abba hogy rögtön a segged alatt van egy enzo. Meg kell tanulni az írányítást...
  • popzu
    töröld AZ ADDON.TXT-T..... OLVASS UTÁNA(KERESŐBEN LENT IRD BE HOGY ADDON.TXT ÉS HA MEGVAN AKKOR TÖRÖLD)
  • bbb007
    nekem is ez van létszi mondjatok mér megoldást
  • Prince of Máté
    Most meg nem akar bejelentkezni :/
  • cicai
    1 nap alatt eléred a HC szintet simán-.-
  • Prince of Máté
    Értem, csak én is Online akartam nyomulni, de nem egy alap TT-vel :/
    más : Nektek is kicsit torzít a mély hang?
  • somdav95
    akarom mondani carpack-os kocsikkal mennek akkor... Elnézést az egymás utáni 3 írásért :)
  • somdav95
    Ahhoz pedig hogy meglegyen az összes kocsi, ahhoz le kell tölteni a carpack-ot. De ha nincs meg az se baj, csak akkor nem tudsz annyi kocsit venni, és default car-okat fogsz látni néha útközben, mert a többiek carpack-os mennek akkor...
  • somdav95
    Na akkor nem kell, pedig milyen jó is lenne ha lenne benne eső :)
  • atomboy
    Ugy tudom, nem fog elindulni a full save online modban. De nem is ertem, minek azt hasznalni, abban semmi kihivas. 2-3 het alatt elered a hardcore szintet.
  • Prince of Máté
    Sziasztok!

Mától én is is csatlakozok/nék a TDU-sok körébe, kemény 2 ezer ft-ért vettem a játékot :D
    Ahhoz, hogy minden járgány meglegyen, ugye végig kell vinni a játékot.
    Ha letöltök egy full save-t, akkor használhatom az én profilomat, vagy nekem is ki kell pörgetnem?:/
  • HUNMemphis
    Som semmi fizikai következménye nincs.Csupán rá van vetítve.
  • somdav95
    Gondolom nem csúszik a kocsi tőle vagy ilyenek... Vagy igen? Valakinek valami tapasztalat?
  • Atti12
    ezt egy régi sg-s csinálta.
  • somdav95
    Hó és eső a TDUba !!! :)
  • somdav95
    Itt egy videó róla !
  • BB7
    Ne privátba! Köszönöm!
  • mazsola89
    Hi all! Lécci segítsetek bejutni a repterekre! A FAQ-t megnéztem de valamiért nem hozza be e képeket. Légyszives valaki magyarázza el nekem privátba és ha lehetne képeke is küldjön:D Előre is köszönöm
  • somdav95
    Ahj nem érti nem látod ?
    belisz: Elmászol a legközelebbi pc játék bolthoz, és kérsz szépen az eladótól egy Test Drive Unlimited-et...
  • bbb007
    ajj én is ugy menné kaz aston krúúzra csak a fránya failed de mért:@:@
  • Pepsi Twist
    csak a kulcs a lényeg
  • belisz
    És amikor telepítem a játékot,akkor ahhoz nem jó ha beírom az eredeti kulcsot?? Vagy minden eredeti CD-nek más-más a kulcsa??? nagyon szeretnék játszani.Este ott szeretnék már lenni az Aston Martin Cruise-n :D
  • Pepsi Twist
    tudsz letöltöttel is játszani online csak az a lényeg hogy legyen 1 eredeti kulcsod és akkor jó de ahhoz meg kell hogy vegyed a teszkóba :D
  • Dante73
    Kizárólag eredetivel tudsz.
    2000 a tuskóban....
  • bbb007
    connection**
  • bbb007
    haljátok tugyák mi az oka hogy még mindig failed tomcinnection??
  • belisz
    *letöltöttel
  • belisz
    Sziasztok! Én még új vagyok TDU terén,de nagyon tetszik a játék. A kérdés:Csak eredeti játékkal tudok multiplayerben játszani vagy letöttel is fogok tudni??
  • [HUN]FaTaL
    Ma 21:00 Aston Martin cruise. Helyszín: Ford Island. Szabályokat betartva (stop,tábla,piros lámpa, balról előzés) megyünk. HC/NonHC vegyesen. :)
  • Misi az ezredes
    jó idő.. de próbáld meg HC-ben is ha valakivel mész haverral tuti jókat röhögtök 200-nál :)
  • misiizsai
    Tour In Islandon Simába