107666
-
Meg alapból nincs olyan menüpont hogy Create new server! így egyszerű a válasz :D -
22 milla?? CSAK?
Ahol most lakunk, ez a lakás ér vagy 20 millát két garázzsal. Azért ez durva..
Meg a két kocsink ér összesen most vagy 5 milliót xD
-
Ja amúgy előfurdult hogy 30-40 percig én sem tudtam a saját krúzomra jövőkre csatlakozni mert le volt terhelve az a layer... -
bocsánat nem szeretnék flegma lenni. van 1 forum kereső meg 1 faq. mindenki állandóan ugyanazokkal a hibákkal jelentkezik, a faq és a kereső nem disz!!! -
hát pedig én találkoztam magyar IP címmel is! Mármint server ip címmel szóval lehet hogy én tévedek vagy az xfire? hm... lehet bezavart neki meg nekem is a game vagy nem tudom -
Tudomásom szerint összesen 2 szerver van! Egy európai és egy amerikai! Saját szerver nincs! -
fordítottan arányos :D -
PONTOSAN!
Negatív véleményedet írd le egy papírra és dobd ki! Köszönjük Emese... -
nah nem igy akartam össze tenni a mondatot hanem hogy rángat a kormány kell egy logi
-
Nagyon köszi, be tudtunk lépni, most ott akadtunk el,hogy nem tudunk szerverekhez csatlakozni.
Van vmi infótok, hogy lehet-e saját szervert létrehozni, és ott játszani, vagy hogy lehet máshova belépni?
Nagyon köszi minden segítséget, és elnézést a sok kérdésért... -
Könyörgöm az Úrhoz! Csapjon végre le a Pepsi anarchia... vagy monarchia!?! 
Csak nekem tűnt fel, hogy egyenes arányosság van a játék árának és a topik színvonalának csökkenése között?
Persze, tudom... Feri is megmondta: "Akinek nem tetszik el lehet húzni!" -
Bocsi srácok de azt hiszem nem tudok ott lenni a saját aston martin krúzomon, most értem haza a melóból és nagyon fáradt vagyok. -
nem rángat??? logitech :D -
hát a legjobb kormány 20k alatt szerintem egyértelműen a Logitech Formula Force EX. -
csumi:D kell egy kormány ami nem rángat logitech?? -
szevasz -
Csomor10 #65923 hello
-
xD én 6ért adtam el. CSAK 22MILLIÓT????
AKINEK 22MILLIÓ CSAK????
misi ami nagyon megéri és olcsó az a formula vibration akármi:D -
hamarabb jobb lenee:D -
igazság az apa nem csipi az aston őt nem izgatják az ilyenek nem mozgtaják meg ezek a kocsik ő egy hyundai accentel tökéletesen el jár imádta is msot egy vauxhall meriva a járműve:D angliába van az aaston:D -
képzeld el nicns apám se hu de nagy száám nem gazdag egyáltalán az aston is csak ugy becsöppent törötten vettük és csak 22miliót kérünk érte misi: aza baj hogy akkor mek aludni:D de lehet kicsit fen leszek:D -
misiizsai #65918 nekem is jó lenne be szerezni egy kormányt melyik a legolcsóbb?
mán egy kicsit unalmas bilenytyűvel -
misiizsai #65917 ugy láttom megint egyedűl leszek mint tegnap -
14 ezerért már lehet venni. Figyeld ha egyszer apuci Aston Martinnal jár, akkor szerintem neked van ennyi pénzed. Nehogy megsértődj, csak azért nah... :) -
hallod menyiért adtad el?? nekem manta twin turbi 3.-am van mm623........ -
jolmondod:) -
joh neked:D -
misiizsai #65913 sziasztok
22:10 körűl jön valaki kruzsolni egyet?
-
én nekem se volt megvettem mantát elment a pénzem és fogtam én felraktam expresszre és kipotoltam egy logitechre és rohadt jo aztkell mondjam igy a játék:) -
rejtett fájlokat is át kell nézni:D -
és már megy is:) -
nah akkor fogod és ezt letörlöd c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\addon.txt -
Köszi a választ, de sajnos a kereső nem talál ilyen fájlt:(
Nem tudod mi lehet a baj? -
ajj ez a kormáyn megőrit de nincs pénzem ujra :( :( -
mértnem olva senki utána soha?
ott a keresö beirod és kidobja
-
istenemm már utoljára leírom: 1 Felteszed a játékot.,regelsz gamespyra , 1.66 megpatcheled ,aztán az addon .txt törlöd (lent a keresöbe ha beiord addon.txt kidobja hogy hol található és azt töröld ki ) -
Sziasztok!
Egy barátommal megvettük a játékot, és szeretnénk vele Online játszani.
A játékot feltelepítettük, majd létrehoztunk egy acc-ot a gamespy-on. Ezek után feltelepítettük a legújabb patch-et. A játékba belépve megadtunk minden adatot jól, de nem enged kapcsolódni a TDU szerverhez.
Segítsetek, mit csináljunk, mi lehet a baj?
Köszi szépen, előre is! -
Hát mivel nincs sok pénzem, ezért én nem xD -
ajj xD tdu-ra jön valaki kisegitene pénzel?? tt-met meg veszi valaki egy nagyobb öszegért?? -
Ott vagyok, látod... most is írok ide az sg-re, de nem tduzok