107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Moodovin
    Beszarás!!!
  • PhilipMorris
    ha már a 22 milliós esetről beszélünk, nem hiszem hogy ideális az anyagiakat firtatni mikor a fél ország munkanélküli lett és semmi nem ér semmit.
    Még ha van is valakinek ilyen autója,stb akkor sem illik, legalábbis nem hiszem hogy kiváncsi erre valaki.
    Bocs de felidegesített.
  • BB7
    van* [lemaradt! De hogy hogy? ... -.-]
  • BB7
    Az újregnek igaza!
  • PhilipMorris
    Szevasztok!

Lenne egy két észrevételem:

Az egyik hogy aki már rászánja magát arra hogy egy fórumba beír, az miért nem képes értelmezhető helyes mondatot összehozni?A fórumot olvasgatva néhány hozzászólást képtelenség szinte értelmezni, kihagyott betűk,felcserélt betűk stb stb.... na most nem lehetne átnézni mielőtt elküldi? nem értem.......

A másik hogy a mai világban, a mai pénzügyi helyzetben mikor az emberek egész nap szinte a semmiért dolgoznak,güriznek majd mikor este egy kicsit kikapcsolódnának, nem hiszem hogy arra kíváncsiak hogy valaki 22 millió forintról úgy beszéljen mint ha az a fán teremne.
    Ide még írhatnék de ennyiből tudni lehet mire értem.

hát ennyi:)
  • bbb007
    meg csuma
  • Pepsi Twist
    nekem ilyen kell

ilyen
  • bbb007
    home made ez nagy xD érti a dolgát
  • drot
    ez a ferrari enzo csak az vehet ferrari enzot akinek már volt 1 ferrarija
  • bbb007
    van van van simán esetleg reventon??valaki először másodszor harmadszor??
  • Falkon
    Bizony faszán müködik
  • Gaben17
    én citrom murcit kérek ha van,lp 640
  • Misi az ezredes
    Jaja de ez van az ilyen nagy márka autóknál pl.: Lamborghini ! Láttam egy műsort róla hogy csak az veheti át a kocsit aki letett egy vizsgát mert ugye csúnyán mutat a szalag korlátra kenődve :) És valameik nem tudom sajnos meik autógyárnál csak az kaphatott náluk autót akinek már volt 1. :O
  • Pepsi Twist
    H shifter, olyan mint a corsádba van... vagy valami hétköznapi autóba.... mikor H alakba váltasz...
  • bbb007
    plz mi az a h-shifter bocs ha hülyét kérdezek
  • popzu
    elmész vmilyen bevásárloba és leakasztod a kormányt 10ezerért 2év garival ...
  • bbb007
    9500ért már lehet kapni formulat vibrit xD
  • Hoffi
    na és milyen? működik egyáltalán?
  • Falkon
    Jeee kész a H-shifter
  • Hoffi
    meg megcsinálhatod azt hogy veszel egy formula vibrationt meg egy olyan sebváltó féle joystickot vagy mit és azt meg használod váltónak vagy kéziféknek
    egyik haverom is igy csinálja
  • popzu
    hol mikor van a vizsga:)?
  • Hoffi
    az az igazság hogy énis bár 13ezerér sztem egész jó kis kormány
  • bbb007
    köbö azis fél év épp mostz olvastam rola hogy nem akár kiknek adják ki át kell menni a vizsgán ki vizsgálják ki érdemelheti meg:)
  • popzu
    hát figyelj megprobálhatod azt hogy a kormányt,ha veszel egy másikat mind2öt bedugod(nemtom ilyet lehet-e tduban) és akk lesz kéziféked váltod meg még kuplungod is...
  • Misi az ezredes
    Oh zsír akkor majd megveszem carpackot és guríthatod a garázsomba :)
  • bbb007
    hát nem tom én azért hiányolom a kéziféket meg a váltót igy nem izgis a történet:(
  • popzu
    nekem vmilyen fullos mclaren kéne az mikorra érkezne meg?
  • bbb007
    hmmm???
  • bbb007
    dede kivánságod parancs fél év és itt is van:D
  • Hoffi
    figy nekem logitech formula vibration van 13 ezeré vettem még augusztusba és eddig tökéletesen megfelelt én ezt ajánlom formula EX-t még nem probáltam
  • Misi az ezredes
    Ha neki is meg van eredetiben a játék akkor mind a ketten létrehoztok egy online profilt és felcsatlakoztok az internetre! Megbeszéltek egy találkozó helyet amit mind a 2-en ismertek és fel van fedezve persze és ott rákapcsolódsz! Ha elsőre nem látnád akkor próbáld újra és ha megvan akkor hogy nehogy megszakadjon a kapcsolat közöttetek F -et nyomj num gombokkal keresd meg a nevét ott num jobra és még egyszer a lock elfogadásáért.
  • BB7
    Heh! Mik történnek itt! Már kész dráma! tényleg! Most fog kiderülni, hogy nekem viszonyom van bbb007el? Vagy 10HSZ múlva?
    Mindenesetre amióta 2K a gamma azóta elég furcsa a topic!
  • pisztácia
    Köszi minden választ, és elnézést a kérdésekért.
    Még annyit vki el tudna mondani, hogy mégis hogy tudnék a barátommal neten játszani?

Ez érdekelne már csak, köszi előre is
  • drot
    lol XD
  • Pepsi Twist
    sztem misi az ezredes lesz a házigazda... neki átadom szívesen de írnia kell a moderator.... tudjuk hova szóval én átadom neki támogassátok ti is és leadom a lantot...
  • jofer
    Hmmm! A kérdésemet, melyet igen költőinek éreztem, nem épp neked szántam! Nagy örömmel tölt el, hogy pont te erősítesz meg abban, hogy húzzak el! Több, mint fél éve írogatok ide szinte napi szinten, többszáz hozzászólásban segítettem az embereknek!

Én még tisztán emlékszem arra az alkalomra is, mikor egy fél estén át magyaráztam neked a szigeten, hogy állítsd át a kilométer órát metrikusra, vagy hogy használd a friends szűrőt!

• Pepsi Twist
    na kéremszépen, leadom a házigazdaságom, privátban lehet nálam jelezni ki szeretne házigazda lenni én már nem bírom ezt tovább... míg nem lesz új házigazda addig lezárom a tápigot illetve valameddig lezárom lehet csak 1 órára lehet reggelig nem tudom.... de 1 kis kényszerpihenő kell...

szóval aki házigazda akar lenni privi nekem
  • Misi az ezredes
    Nekem nem tudnál csöppenteni egy Bugati Veyront? :D 1001 ló és fekete & ezüst színösszeálítással
  • popzu
    van akiknek jol megy:)
  • somdav95
    Most mi baj? Beszélgettünk kormányról, kocsikról, tduról, raktam be 2 videót ma is, szóval a hibás én nem lehetek