107666
-
Míg el jutok oda hogy meg legyen a szaros mclaren-em addig belepusztulok -
Sziasztok!!
Haverral meg akarjuk venni eredetibe a TDU-t ,és az lenne a kérdés,hogy elindul a játék a CD/DVD nélkül is??
Előre is köszönöm.!! -
én is csóri vagyok és ez a kormány annyira idegesitett hogyrángat mág a joystick is idegesit -
dertomi #66016 Ja tényleg,igaza van. -
legalább pénzem legyen meg az összes út opció -
dertomi #66014 De lehet csalással,le kell tölteni valahonan.Már elfelejtettem honnan. -
Ha meg mindened megvan akkor egy idő után megunod az egészet, jobb küzdeni hidd el! -
nem lehet olyat csinálni hogy meg legyen mindenem a játékba? úgy hogy tolhassam neten? csak mert nagyon lusta vagyok végig vinni hogy élvezzem is. a neten a játékot. Csóri alfával vagyok.
-
sziasztok. Kellene még egy kis segítség.
-
dertomi #66010 ja,ja -
Szia! Örülünk hogy visszajöttél! Hát az off-al kapcsolatban először is bemutatnám neked BB7-et ( aki mostanába visszafogja magát ) és bbb007-et.
Jó oké, én is írtam off-ot, nem keveset, de azért az arányt szerintem nem én nyerem :) Amúgy remélem rengeteget vagytok a szigeten, és gurulgattok, hiszen egy Alfa 8c a tét !
-
dertomi #66008 Kösz hogy eggyet értessz. -
Én pontosan így gondoltam hogy az orra lefele legyen
-
Maxx #66006 Sziasztok! Röviden: Költözésen túl vagyok, lett net is otthon, úgyhogy visszatérek a szigetre:) Más: Srácok nem voltam 1 hónapig, lett 3100 hozzászólás, nem voltam rest és végigolvastam. De könyörgöm a 3000 ből kb. 2500 off volt, ez azért egy kicsit beteg arány, régen nem volt itt ennyi off, mi történt 1 hónap alatt?
Maximális tisztelettel: Kisvuk -
dertomi #66005 Ja,csak nem az orrával lefelé hanem vizszintesen. -
Ilyet tudtok?
-
dertomi #66003 Bejártad már az összes utat? -
kössz! :D megyek megyek 130-as eccere csak a sötétségböl elöjön egy ijen jeep aztán ugy nekem jött hogy vagy 4 autót még vittem magammal onnantol meg már elúszott a egész de ez a második probálkozás volt az első porbálkozásba bug volt és rendör szemböl jöt belém egyböl végem volt
-
dertomi #66001 Hát igen,nem indexelnek de meglehet csinálni.Ügyesnek kell lenned! -
van helyes írás ellenőrzőm csak ez a gyerek idegesitett fel ááh fel basz ez a tdu is nem tok bevinni egy ferrárit mert vagy kijönnek elém vagy ki sem mennek az utbol egy NPC például mellék utcábol index nélkül kijön elém kicsit javithatnának a fejlesztők és remélem a tdu 2 nem lesz ilyen -
Légyszíves próbálj már meg helyesen írni, mert amit leírtál, annak a háromnegyed részét nem értem. Töltsd le a legújabb firefox-ot és az ellenőrzi a helyesírást, próbálkozz ! Nem nehéz helyesen írni! 22 milliója sok embernek van befektetve, nektek például autóba van, nekünk erdőbe, földbe. Légyszíves vegyél vissza, a rengeteg OFF-ból mert már nagyon idegesít engem, és szerintem másokat is. Én is elnézést kérek hogy ezt leírtam, de vegyétek modelárásnak! És örülnék ha visszajönnének a régi arcok! Azok a régi szép idők hiányoznak
-
#65972 erre válaszoltam csak elfelejtettem -
bocs csak szar a net aztán néha csszik frisssiteni:D -
most nem azért de ha egy kicsit visszaolvasol akkor megtalálod de azért itt van: c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\addon.txt
igen nagy valószínűséggel menni fog! -
erre az a válaszon el lehet huzni a tetves országbol amit meg is teeszeek majd és apám se itt hozta össze a 22milliós autot hanem odakinn más világ öreg magyarország joh szar szoval én el fogok innen pályázni köbö 3-4 év -
köszönöm meg van :) -
És be kell kapcsolnia a rejtett fájlokat ! -
Pedig jó lenne ha visszajönnél. Itt mostanába jött néhány olyan gyerek aki rengeteg hülyeséget beszél, és azért veled szívesen beszélgetnék. Meg a mindent alázó Lambo Countach-odról
Szerintem itt volt egy összetartó társaság, mikor már én idekerültem, de úgy érzem hogy valamennyire én is beilleszkedtem, nagyon jókat beszélgettem Ferkével, Memph-el, Pepsi motorozásain néha sírtam a röhögéstől, drottal csak néhányszor mentem, de vele is jókat dumáltam és jókat röhögtem. Néhány új gyerek magába szállhatna és a sok hülyeségét megtarthatná magának szerintem...
-
ittvane: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
Hofi, használhatnád a "válasz erre" gombot.... -
nem tudom észrevetted-e hogy mikor játszik jóval előbb vált az auto a hang alapján mint ahogy ő rakja a sebességeket a H-shifteren, de lehet hülyeséget mondok:D -
AHAM. És azt merre találom azt az addon.txt fájlt? És akkor így működni fog? A faq-ban pedig nem találtam meg. :( -
Hello!
Pont így jártunk mi is. Olvasd el a FAQ-t, abban benne van minden. Amúgy az Addon.txt fájlt-kell törölni.
-
Iiiigeeeeeeennn! :) Megyek!
Fasza lett a plakát!
-
Szervusztok!
Lesz egy ilyen szombaton, nézzetek be ha arra jártok!
Várok mindenkit!
-
Ez mire ment, Uram ? -
juppi
-fav -.-' -
Sziasztok. Segítsen valaki legyen szives. nem tudok kapcsolódni a szerverhez, tegnap vettem a játékot.
Csak én nem tudok be jelentkezni vagy a szerver baszakodik ennyit?
Please Help!!!!!!!!!!!! MIt csináljak?? -
gagyenkov #65982 Azért most már kezded sejteni, hogy miért látogatom kevesebbet ezt a fórumot
-
Remélem is :) -
Ezer köszönet mindenkinek, aki segített!
Majd lehet találkozunk a játékban is...:)
petzsolthun & speedy21hun