107666
-
misiizsai #66059 sziasztok
A következő lenne a problémám.Játszok az interneten a Test Drive Unlimited-el és egyszer csak ledob az egész netről citril+alt+del-el kilépek vissza csatlakozok a netre .Vissza lépek a TDU-ba rácsatlakozok a szervere és mindenkit szagatva látok
Válaszokotokat előre is köszönöm -
Remélem Peccs nem haragszik meg ha leírom.
Az ACE level(Game progress 100%) elérése, röviden, tömören.
Hozzávalók - 1 internet hozzáférés
- 1 router, amely minimum 4 főre oszt
- Az előzőből kifolyólag minimum 4db komplett számítógép tokkal vonóval, illetve ezek összehozása, hálózatban léte (hamachi nem jó, alacsony pingre van szükség)
- Minimum 4 db eredti TDU dvd és hozzá 1.66A javítás (carpack nem szükséges).
Nagyon hasonló egy mezei online race-hez.
A játékosok közül minimum 2-2 személynek azonos klubban kell lennie. Ha ezek megvannak nincs más hátra, mint elinditani a hálózaton lévő gépeket, a játékprogramot és go a klubház. Majd az inter club race fül-re kattintani.
Ilyenkor várakozik a gép míg a klubbon belüli emberek is az inter clubra lépnek...
Az egyik klub (host): A legelőször belépett fő hostolhat versenyt (fent a második fül, custom match), szokásos módon "create game"...ha elkészül a race, automatikusan a klubtársait is beteszi a gép, és a várakozás maradt...mégpedig az ellenfél klub csatlakozásra. Ha csatlakoztak, start game és indulhat a buli.
A másik klub (join): Innentől hasonlóan működik, mint egy sima online verseny, (hasonlóan, mint a host) az először belépett fő csatlakozhat (join). Felül custom match, megvárja (vagy frissit, refresh) mig megjelenik a másik klub által készített verseny, és join. Mehet a menet.
Háromszor kell nyerni ezeken a kreált versenyeken az ACE szintet elérni kívánó játékosnak.
Végül jön a jól megérdemelt gyors értesitő, majd üzenet.
"You've reached the ACE level." /by Pecc/ -
Hát engem nem zavarna ha megcsinálnád a FAQ-t, sőt még szépen meg is köszönném mivel nekem gőzöm nincs hogy hogyan lehet összehozni 
#66054: Tudtommal nem! Valami bibi van az egészbe. De ha hülyeséget mondok akkor szóljatok, de azért megvárnám egy régebbi tdu-s üzenetét először !
-
szintén segítek a faq probléma megoldásában beszéljük meg msnen vagy vhol és csináljuk meg hogy ne legyen 50kérdés 10perc alat!!!!!!! -
Na megint 50HSZ és csak kajálni mentem!
bbb007 kihagyott egy téket! Kérdezném: Mikor lépek ki az "Új a topicban" kategből! XD Kicsit szar! De kezdem szokni!
#66006-> ", régen nem volt itt ennyi off, mi történt 1 hónap alatt?" Kérlekszépen 2K lett a játék és boldog-boldogtalan TDUt vesz!
A topic hibája szerintem nem az OFF hanem a, hogy egyes emberek HSZei olvashatatlanok! Meg talán a dualpostok!
De ami idegesít mint mondtam, hogy újnak tekintenek ezért most ,megragadnám az alkalmat! És megpróbálnám kivenni a részemet a munkából!
Segítsek megcsinálni a FAQ-s oldalt? Megcsinálom szívesen! Vagy ha kell bővítem/módosítom[halott linkek] a most lévőt!
-
de lehet.... -
és olyat hol vagy hogyan lehet találni?
-
GYere krúzokra -
Horváth trans #66051 Hello!Tudnátok segíteni nem fogadja el a kódot a játék mit tegyek ?
Köszi hello -
Csak mert mindenkivel találkoztam már de magyarral még nem
-
Srácok hogy lehet találkozni magyarokkal?
-
Misi az ezredes a házigazda. Majd ő megcsinálja ha akarja ! :) -
amugy kéne csinálni vmilyen dokumentumot vagy faq-ba bekéne írni hogy mit tegyél ha megvetted a játékot és online nyomád mert mindenki mindig megkérdezi miért failed? és szerintem ezt igy megoldhatnánk de ez csak egy 5let -
Ööö nem xD Csak ha mentél 100 km-t akkor kapsz néhány százalékot vagy hogy van ez az egész. xD Amúgy a játékot 100%ig kijátszani nem lehet ! :) -
hát részben :) -
szova akkor ugy kell kijátszani hogy bejárod az összes utat?:D -
huhh de jó lesz én is megyek egy jaguárral:) ja és az off-al kapcsolatban én is off-oltam nem tom még emlékeztek e de ha nem nemis feszegetem tovább mert szép dolgot mutattam nektek úgy estefelé és páran majdnem rosszul lettek tőle -
Mentél néhány kilómétert, gondolom azért.. De csak tipp :) -
haljátok az hogy lehet hogy elmegyek motorozni akkor 16% ig van végigjátszva azt mikor vissza megyek a házba már 19%ot ir? pedig közbe semmiversenyt nem csináltam meg -
Majdnem -
Akkor majdnem eltaláltam 
-
45 % -
Felfedezed az összes autó kereskedést! -
szevasztok
hogy lehet feleloldani a motor kereskedéseket? -
dertomi #66035 Amúgy rajta van ezen az oldalon a TUROK? -
lehetőleg meg próbálok hozzá járulni a kezdők segitéséhez a sok off-om miatt . de amúgy is segítek szal.. :D 
csak azért mégis meg próbálok kicsit on-ossá válni
-
hardcore mod élethűbb a játék tőle jobban csúszik az autó meg ilyesmi szal élethűbb sokal élvezetesebbén offline-ba kenem egyenlőre hc-n kurva joh driftelni ohau raceway-en nagyon adja rakja a picsáját -
ok. mostmár vágom. -
dertomi #66031 50%-nál kapod meg. -
#66026-oksa ezt én is használni fogom
#66025-köszi az infot
#66024-hát vannak ijen jelek amikon iegy spyker ápra van azok a küldik amiken keresztül lehet el vinni kocsit
magyarán auto leszálitás -
és hogy tudok magyarokkal találkozni?
vag honnan tudom hogy hova valósi a krapek?
-
dertomi #66028 Arrol a szimulátorol beszélsz? -
ja tényleg. Bocsi -
Dehogynem! Letölt egy dvd image-t a gamecopyworld-ről, és azzal lehet neten nyomulni! Legalább nem karcolódik a dvd ! :) -
Ha jól tudom 43%-nál kapod meg a harcore-t. -
hogy hogy vigyek el pár kocsit?
-
elméletileg le kell clone-ozni igaz? -
Indulhat dvd nélkül de akkor nem fog neten nyomulni
-
dertomi #66021 igen -
vigyél el pár kocsit akko egy kettőre lesz pénz am én is lusta vagyok de most neki állok amugy mikor kapom meg a hardcore-t? kisvuk,somdav95és a többieknek:bocs a sokk off-ért