107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • misiizsai
    sziasztok
    A következő lenne a problémám.Játszok az interneten a Test Drive Unlimited-el és egyszer csak ledob az egész netről citril+alt+del-el kilépek vissza csatlakozok a netre .Vissza lépek a TDU-ba rácsatlakozok a szervere és mindenkit szagatva látok
    Válaszokotokat előre is köszönöm
  • drot
    Remélem Peccs nem haragszik meg ha leírom.

Az ACE level(Game progress 100%) elérése, röviden, tömören.

Hozzávalók - 1 internet hozzáférés
    - 1 router, amely minimum 4 főre oszt
    - Az előzőből kifolyólag minimum 4db komplett számítógép tokkal vonóval, illetve ezek összehozása, hálózatban léte (hamachi nem jó, alacsony pingre van szükség)
    - Minimum 4 db eredti TDU dvd és hozzá 1.66A javítás (carpack nem szükséges).
    Nagyon hasonló egy mezei online race-hez.
    A játékosok közül minimum 2-2 személynek azonos klubban kell lennie. Ha ezek megvannak nincs más hátra, mint elinditani a hálózaton lévő gépeket, a játékprogramot és go a klubház. Majd az inter club race fül-re kattintani.
    Ilyenkor várakozik a gép míg a klubbon belüli emberek is az inter clubra lépnek...
    Az egyik klub (host): A legelőször belépett fő hostolhat versenyt (fent a második fül, custom match), szokásos módon "create game"...ha elkészül a race, automatikusan a klubtársait is beteszi a gép, és a várakozás maradt...mégpedig az ellenfél klub csatlakozásra. Ha csatlakoztak, start game és indulhat a buli.
    A másik klub (join): Innentől hasonlóan működik, mint egy sima online verseny, (hasonlóan, mint a host) az először belépett fő csatlakozhat (join). Felül custom match, megvárja (vagy frissit, refresh) mig megjelenik a másik klub által készített verseny, és join. Mehet a menet.
    Háromszor kell nyerni ezeken a kreált versenyeken az ACE szintet elérni kívánó játékosnak.
    Végül jön a jól megérdemelt gyors értesitő, majd üzenet.
    "You've reached the ACE level." /by Pecc/
  • somdav95
    Hát engem nem zavarna ha megcsinálnád a FAQ-t, sőt még szépen meg is köszönném mivel nekem gőzöm nincs hogy hogyan lehet összehozni
    #66054: Tudtommal nem! Valami bibi van az egészbe. De ha hülyeséget mondok akkor szóljatok, de azért megvárnám egy régebbi tdu-s üzenetét először !
  • popzu
    szintén segítek a faq probléma megoldásában beszéljük meg msnen vagy vhol és csináljuk meg hogy ne legyen 50kérdés 10perc alat!!!!!!!
  • BB7
    Na megint 50HSZ és csak kajálni mentem!
    bbb007 kihagyott egy téket! Kérdezném: Mikor lépek ki az "Új a topicban" kategből! XD Kicsit szar! De kezdem szokni!
    #66006-> ", régen nem volt itt ennyi off, mi történt 1 hónap alatt?" Kérlekszépen 2K lett a játék és boldog-boldogtalan TDUt vesz!
    A topic hibája szerintem nem az OFF hanem a, hogy egyes emberek HSZei olvashatatlanok! Meg talán a dualpostok!

De ami idegesít mint mondtam, hogy újnak tekintenek ezért most ,megragadnám az alkalmat! És megpróbálnám kivenni a részemet a munkából!
    Segítsek megcsinálni a FAQ-s oldalt? Megcsinálom szívesen! Vagy ha kell bővítem/módosítom[halott linkek] a most lévőt!
  • drot
    de lehet....
  • Johnny 19
    és olyat hol vagy hogyan lehet találni?
  • Falkon
    GYere krúzokra
  • Horváth trans
    Hello!Tudnátok segíteni nem fogadja el a kódot a játék mit tegyek ?
    Köszi hello
  • Johnny 19
    Csak mert mindenkivel találkoztam már de magyarral még nem
  • Johnny 19
    Srácok hogy lehet találkozni magyarokkal?
  • somdav95
    Misi az ezredes a házigazda. Majd ő megcsinálja ha akarja ! :)
  • popzu
    amugy kéne csinálni vmilyen dokumentumot vagy faq-ba bekéne írni hogy mit tegyél ha megvetted a játékot és online nyomád mert mindenki mindig megkérdezi miért failed? és szerintem ezt igy megoldhatnánk de ez csak egy 5let
  • somdav95
    Ööö nem xD Csak ha mentél 100 km-t akkor kapsz néhány százalékot vagy hogy van ez az egész. xD Amúgy a játékot 100%ig kijátszani nem lehet ! :)
  • popzu
    hát részben :)
  • Hoffi
    szova akkor ugy kell kijátszani hogy bejárod az összes utat?:D
  • drot
    huhh de jó lesz én is megyek egy jaguárral:) ja és az off-al kapcsolatban én is off-oltam nem tom még emlékeztek e de ha nem nemis feszegetem tovább mert szép dolgot mutattam nektek úgy estefelé és páran majdnem rosszul lettek tőle
  • somdav95
    Mentél néhány kilómétert, gondolom azért.. De csak tipp :)
  • Hoffi
    haljátok az hogy lehet hogy elmegyek motorozni akkor 16% ig van végigjátszva azt mikor vissza megyek a házba már 19%ot ir? pedig közbe semmiversenyt nem csináltam meg
  • Falkon
    Majdnem
  • somdav95
    Akkor majdnem eltaláltam
  • Falkon
    45 %
  • somdav95
    Felfedezed az összes autó kereskedést!
  • Firerock
    szevasztok
    hogy lehet feleloldani a motor kereskedéseket?
  • dertomi
    Amúgy rajta van ezen az oldalon a TUROK?
  • bbb007
    lehetőleg meg próbálok hozzá járulni a kezdők segitéséhez a sok off-om miatt . de amúgy is segítek szal.. :D csak azért mégis meg próbálok kicsit on-ossá válni
  • bbb007
    hardcore mod élethűbb a játék tőle jobban csúszik az autó meg ilyesmi szal élethűbb sokal élvezetesebbén offline-ba kenem egyenlőre hc-n kurva joh driftelni ohau raceway-en nagyon adja rakja a picsáját
  • Johnny 19
    ok. mostmár vágom.
  • dertomi
    50%-nál kapod meg.
  • bbb007
    #66026-oksa ezt én is használni fogom
    #66025-köszi az infot
    #66024-hát vannak ijen jelek amikon iegy spyker ápra van azok a küldik amiken keresztül lehet el vinni kocsit
    magyarán auto leszálitás
  • Johnny 19
    és hogy tudok magyarokkal találkozni?
    vag honnan tudom hogy hova valósi a krapek?
  • dertomi
    Arrol a szimulátorol beszélsz?
  • Johnny 19
    ja tényleg. Bocsi
  • somdav95
    Dehogynem! Letölt egy dvd image-t a gamecopyworld-ről, és azzal lehet neten nyomulni! Legalább nem karcolódik a dvd ! :)
  • somdav95
    Ha jól tudom 43%-nál kapod meg a harcore-t.
  • Johnny 19
    hogy hogy vigyek el pár kocsit?
  • bbb007
    elméletileg le kell clone-ozni igaz?
  • Johnny 19
    Indulhat dvd nélkül de akkor nem fog neten nyomulni
  • dertomi
    igen
  • bbb007
    vigyél el pár kocsit akko egy kettőre lesz pénz am én is lusta vagyok de most neki állok amugy mikor kapom meg a hardcore-t? kisvuk,somdav95és a többieknek:bocs a sokk off-ért