107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Na ez szép volt
  • Horváth trans
    Hello!
    Megrendeltem a játékot hamarosan csatlakozok hozzátok ha lehet.
    Hello
  • ChuckyHUN
    Figyelj. Nem azért nem kedvelnek mert irigyek.hanem mert szétoffoltad a fórumot, össze vissza írsz 5-6 hszt egymás után.
  • BB7
    Jajj milett itt! Én tegnap gondolkoztam nagyon erősen azon, h. az egész fórumot itt hagyom!
    Tehát akkor a leltár kedvéért: Marad kb. 6-7TDUs de max 10 és a szokásos heti 2-3 "mostvettemmeg,újvagyok,nemengedfelaszerver" című gyerkőcök?
    Így tényleg felesleges! Már csak azt nem értem, hogy ezt hogyan érezte meg ennyire előre Pepsi és Fatal! Akkor még nem gondoltam arra, h. én bármerre is menjek innen!
  • bbb007
    nah zuztam át a másik topikba de azért benézek majd ide is de ezért fölös be néznem a sok irigy parasztért....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szoval ti is leállhatok nem vagytok anyira nagy arcok és megesett a szó aston martin rol és pepsi phaetont meg a 7-es bömi emlitette meg és akkor egyböl engem vesztek ki a sorbol hogy nagy arcu vagyok hát szép irigy ........nah mind1 nincs több hozzá füzni valom
  • belisz
    Mivel,hogy törötten vettétek,ahogy olvastam(mert visszaolvastam) ezért még szép,hogy nem lesz gyári minőségű az "összerakás". Ez egy kicsit OFF volt,elnézést kérek!!
  • Misi az ezredes
    höp höp ezt keményen oda vágtad!
  • Misi az ezredes
    irigy kutya
  • ChuckyHUN
    szarja mindenki hogy ki vagy, itt nem igazán az számít...
    De láthatnád, hogy miattad hal ki a rendes topic, szal akár el is húzhatnál a faszba!
  • bbb007
    22milliós ember ezen behalok:D
  • somdav95
    Pontosan így kell! :) Amúgy nem sok barommal találkozok mostanába. Az oroszok is rendesek. Például mikor egyszer volt egy krúz, egy orosz valahogy odakeveredett, szépen megkértem hogy legyen szíves átmenni egy másik layer-be, elköszönt, én megköszöntem és elment.
  • Misi az ezredes
    Amm.. azért nem kell félni! Ritkán fordul elő hogy 1-1 ember megy utánad és nem hagy békén! HA nem sikerül lerázni gyorsan elteleportálsz és megoldottad a gondot :)
  • belisz
    Majd rajtaleszek!! xDD
  • atomboy
    Max 7 hulye lehet korulotted, de lerazhatod oket. :)
  • belisz
    az nem jó,mert akkor a sok hülyével nem lehet mit kezdeni....vagy igen??
  • somdav95
    Nincs
  • belisz
    Jó,akkor majd ésszel megyek 300-al. Nem ám,Figyelek PRO társaimra,hogy ne rontsam el a játékukat....amúgy a szerveren van admin???
  • somdav95
    Te körülbelül akkor kezdted mint én ha jól emlékszem !
    belisz #66216: Dehogynem, jöhetsz billentyűzettel, csak ésszel kell vezetni !
  • ChuckyHUN
    én se régóta tduzom, de az élet és a családom úgy nevelt, hogy előbb gondolkozok és körbenáézek mint kérdezek. Úgyérzem jól be tudtam ileszkedni
  • belisz
    Jó,én nem úgy értettem....bocsánat ha félreérthető volt.
  • belisz
    Én kezdő TDU-s vagyok,nem rég rendeltem meg a játékot,azt várom már. Multi-ban akarok majd játszani,de ezek szerint oda se toljam a képemet kormány nélkül??
  • Misi az ezredes
    Lele szoktam koccolni az embereket néha még akaratomon kívül is kilökök valaki úgy hogy utána megérteném ha lebannolna legszívesebben a szerverről :S
  • Misi az ezredes
    Gabennal egyet kell értenem... Ő már elég rég óta közösségünk tagja. míg csak pár hónapja regisztráltál... így ha megkérhetlek ne törj botot a fejünk fölött.
  • Gaben17
    kérdésre válaszoltam,és nem megyek anyámba.... + már 1éve tdu-zom úgyhogy nem teszek fel olyan kérdést ami már 1000x meglett válaszolva+wrez
  • somdav95
    Konkrétan nem rád gondoltam, de gondolom ez a szavaimból kivehető volt ! Azokra gondolok akik billentyűvel mászkálnak folyton a seggedbe vannak persze enzoval száguldoznak, és mindig le le koccolnak, rendesen beléd mennek úgy hogy lerepülsz az útrol!
  • Misi az ezredes
    Kikérem magamnak! Én is amikor krúzoltunk gyakran neki mentem de az a kormányom minősíthetetlen minősége miat van (nincs már benne rugó , nincs a pedálokban már csak 1-1 rugó és a gombok sem működnek már ill hébe hóba) :S De ennek ellenére nem panaszkodott hanem jó képeket csinált :)
  • somdav95
    Hali Memph ! Örülök hogy téged is látni errefelé ! Elkezdtél offline játszani? Untad a sok vérpistit akik 10 km-enként beléd mentek?
  • belisz
    Már bocs,engem nem zavar,de ezért nem rinyál senki,hogy '...jaaaaaj,off,menj az ......-ba'????
    Nekem tökmindegy,csak,hogy jön ide a TDU topicba az NFS UC???
  • Gaben17
    nekem bejön,csak az idegesít hogy full full fullon max elsimítás és pixelesek az árnyékok
  • Dante73
    Kb a 3. perc után, sikítva dobod el a kontrollert. Ha nem, akkor nem ismerjük egymást, és sosem krúzoltunk együtt....
    Nem lehet elmondani mi a gond vele. Viszont, az átvezetők jók. És azt hiszem, az összes pozitívumot elmondtam.
  • BB7
    Holnapután meglátod!
  • HUNMemphis
    Köszönöm mindenkinek.
    Tényleg nem tetszik nektek az NFS új része? Mondjuk havernál holnapután kipróbálom de azért érdekelne m ia baj vele.
  • Gaben17
    kimentem a mostanit....a profilt betölti,csak utánna dob ki,szal nem a mentéssel van a baj sztem. majd holnap (: (csináltam rendszer visszaállítást de semmi) windowst nem rakok újra ezért,2hetes vista van fent

igen néha még erre nézek:D
  • Misi az ezredes
    Uh nagyon szép képek gg
  • Atti12
    az hihetetlen nagy trágya lett :D
  • BB7
    Az első kép nagyon komoly! Szerintem veri az új NFS UC sziper-szuper képecskéit!
  • HUNMemphis
    Jéé te jársz ide? Mondjuk ezt tőlem is kérdezhetitek.
    Hát nincs ötletem.Talán ha van kimentett profilod akkor gém reinstall és imátkozás.

Amm nem tom volt-e már?
  • Gaben17
    Driving Aids...

behalt a tdu-m :( menüben rámegyek hogy játék folytatása és kidob 1 hibaüzenettel... ilyen még nem volt:S töröltem azt a fájlt is...
    5let?
  • mila69en
    megtudnátok mondani a steering bars sensitive pontosan mit takar?
  • belisz
    Minek a rövidítése a DA??? Bocs a láma kérdésért.