107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Johnny 19
    Autókról lehet ide linket beszúrni? Nálunk volt találka.
  • Johnny 19
    Privi
  • Johnny 19
    Úgy látom senkit sem érdekel
  • Johnny 19
    na srácok készítettem egy pár fotót odakintről mit mondotok hova tegyem fel hol tudjátok meg nézni?
  • dertomi
    hát nállunk is el-el olvadozott de mos már jól belekezdett most is esi rendesen,szép negy szemű
  • bbb007
    elolvadt csak 30percet esett
  • dertomi
    mer alolvadt?vagy még nem esett?nem lahet kimenni mer sötét van és nem látni semmit
  • bbb007
    ha még lenne akor még jobb lenne
  • dertomi
    Nincs hó ?Nálun 6cm-es hó van,csak az a baj hogy már este van
  • dertomi
    sok az off,de jó a hó
  • bbb007
    mert nincs hóó
  • bbb007
    az a zsolti olyanegy fasz a testvére (((ha persze vérszerinti))) ez gázos csávó de összeszakadsz a röhögéstöl olyan szerencsétlen meg primitivek na meg a zoli kolbászt ott eszi győzi mellet korházba pff....
  • dertomi
    Aztán miért nem mész ki azt ugrasz bele a hóba?
  • Johnny 19
    Balassagyarmat. Ahol a Gáspár Laci lakott a Megasztáros. Quaddal? De jó megy valakinek. 3 éve van jogsim de nekem még mindig egy szaros Suzuki swiftre jutott. Jé most megy a tvben a Balassagyarmati suliban másszák a falat. Vissza mennyé!!!
  • Jakab66
    Tiszteletem az uraknak! Mi a helyzet öregrókák?
  • bbb007
    én most beteg vok de ha holnap lesz vagy 10cm hó itt is akkor tutira lemek csapatni a quaddal
  • dertomi
    Hát jó neked,amúgy hol laksz?
  • Johnny 19
    Császtok. Mi a pálya? itt nálunk 10 cm-es hó van. nagyon király most voltunk forogni haverral. Azért azt meg kell hagyni hogy jobb élőben mint a test drive. :) Tényleg van itt valaki Nógrád megyéből?
  • Firerock
    köszönöm szépen
    a játékban megnyomod a print screent amit te akarsz fényképezni
    kilépsz a játékból,megnyitod a paintet, Ctrl+v,elmented és kész:)
  • Toyo
    A sziget dél-keleti része (tehát térképen jobb lent) ahol van volkswagen és a lamborghini szalon..
    Képzeld el úgy a térképen, hogy lefelé fordított háromszög, a balcsücske az olasz szervíz, a jobbos a lambo szalon, a vw meg a lenti.. :D (képrejtvénynek sem rossz)

..mer egy kib@szott képet nemtok csinálni, nekem a printscreenre nem csinál semmit..
  • somdav95
    Thx
  • Hoffi
    én asszem 1-2 éve csináltam!
  • bbb007
    OFF: itt is esett a hó de nem naon :( de joh lenne a hóba egyet vizipipázni:D
  • somdav95
    Valaki elküldené a linket pm-be a másik fórumhoz? Az is a másik gépen volt csak elmentve
  • Firerock
    de először azt meg kell találni
    és én még nem találtam meg
  • Falkon
    Ahoz már nem volt kedvem és sötét is van
  • somdav95
    Hát nem beszart az a retkes Samsung vinyóm Eohadna szét, még jó hogy megtudtam menteni a tdu mentésem.
  • dertomi
    Nézd meg a térképen hogy hol van tuningoló,de olyant amibe lehet lamborghinit tuningolni!
  • Hoffi
    ilyet én is csináltam csak kisebb fejjel meg nagyobb mellekkel xD
  • Hoffi
    én ugyanezt megcsináltam a logitech formula vibrationnal meg egy genius speed wheel 3-al csak egyikhez sincs váltó így csak a gáz,fék,kuplungot alkalmaztam!
    de ez tartott kb. 2 percig mert a logitech pedálsorja legalább 5 centivel alacsonyabban van mint a geniusé!
  • Falkon
    OFF
    Remélem nem baj
    Az idei első hónő:

• popzu
    -.- van két kormányom jelenleg (egyik logi másik it)
    mindegyikhez van gázpedál,fékpedál,kormány és csak az egyikhez van válto(külön)
    és szeretném ha a másik kormányt is mellé dugnám igy lenne 4pedálom(3at használnék fék,gáz,kuplung) és a másik kormányból a külön váltot.
  • Falkon
    olyan 5 nap az alkatrész beszerzés miatt
    pénzbe olyan 6ezr körül
  • dertomi
    Vegyél olyan kormányt amihez van váltó és gázpedál
  • Firerock
    SZiasztok
    lamborghini tuningoló hely hol van?ha lehet akkor képpel
  • popzu
    vki segítsen már:)
    a lényeg most van 2kormányom és aztszeretném megoldani hogy mindkét kormány aktív legyen (pl az egyik kormányon van gáz,fék és a másik kormányról kuplungot csinálnék )ezt hogy oldjam meg mert mindig stick1-2 és azok már programozottak
  • ChuckyHUN
    hiba:D
  • Gaben17
    nah újratettem a tdu-t de még mindig kidob hibaüzenettel... 1év óta most csinálja először...szal búcsúzom a pc-től, boxon még meglehet találni
  • ChuckyHUN
    Mustang GT-R t vennék, akinek van szóljon! PM ME
  • Hoffi
    mennyi idő volt megcsinálni meg mennyi pénz?
    valaki nem tud ujonnan hshiftert?
    15-20 ezer környékén?