107666
-
Autókról lehet ide linket beszúrni? Nálunk volt találka. -
Privi
-
Úgy látom senkit sem érdekel -
na srácok készítettem egy pár fotót odakintről mit mondotok hova tegyem fel hol tudjátok meg nézni?
-
dertomi #66573 hát nállunk is el-el olvadozott de mos már jól belekezdett most is esi rendesen,szép negy szemű -
elolvadt csak 30percet esett -
dertomi #66571 mer alolvadt?vagy még nem esett?nem lahet kimenni mer sötét van és nem látni semmit -
ha még lenne akor még jobb lenne
-
dertomi #66569 Nincs hó ?Nálun 6cm-es hó van,csak az a baj hogy már este van -
dertomi #66568 sok az off,de jó a hó -
mert nincs hóó -
az a zsolti olyanegy fasz a testvére (((ha persze vérszerinti 
))) ez gázos csávó de összeszakadsz a röhögéstöl olyan szerencsétlen meg primitivek na meg a zoli kolbászt ott eszi győzi mellet korházba pff....
-
dertomi #66565 Aztán miért nem mész ki azt ugrasz bele a hóba? -
Balassagyarmat. Ahol a Gáspár Laci lakott a Megasztáros. Quaddal? De jó megy valakinek. 3 éve van jogsim de nekem még mindig egy szaros Suzuki swiftre jutott. Jé most megy a tvben a Balassagyarmati suliban másszák a falat. Vissza mennyé!!! -
Jakab66 #66560 Tiszteletem az uraknak!
Mi a helyzet öregrókák?
-
én most beteg vok de ha holnap lesz vagy 10cm hó itt is akkor tutira lemek csapatni a quaddal -
dertomi #66557 Hát jó neked,amúgy hol laksz? -
Császtok. Mi a pálya? itt nálunk 10 cm-es hó van. nagyon király most voltunk forogni haverral. Azért azt meg kell hagyni hogy jobb élőben mint a test drive. :) Tényleg van itt valaki Nógrád megyéből? -
köszönöm szépen
a játékban megnyomod a print screent amit te akarsz fényképezni
kilépsz a játékból,megnyitod a paintet, Ctrl+v,elmented és kész:) -
A sziget dél-keleti része (tehát térképen jobb lent) ahol van volkswagen és a lamborghini szalon..
Képzeld el úgy a térképen, hogy lefelé fordított háromszög, a balcsücske az olasz szervíz, a jobbos a lambo szalon, a vw meg a lenti.. :D (képrejtvénynek sem rossz)
..mer egy kib@szott képet nemtok csinálni, nekem a printscreenre nem csinál semmit.. -
Thx -
én asszem 1-2 éve csináltam! -
OFF: itt is esett a hó de nem naon :( de joh lenne a hóba egyet vizipipázni:D -
Valaki elküldené a linket pm-be a másik fórumhoz? Az is a másik gépen volt csak elmentve
-
de először azt meg kell találni
és én még nem találtam meg -
Ahoz már nem volt kedvem és sötét is van
-
Hát nem beszart az a retkes Samsung vinyóm
Eohadna szét, még jó hogy megtudtam menteni a tdu mentésem.
-
dertomi #66545 Nézd meg a térképen hogy hol van tuningoló,de olyant amibe lehet lamborghinit tuningolni! -
ilyet én is csináltam csak kisebb fejjel meg nagyobb mellekkel xD
-
én ugyanezt megcsináltam a logitech formula vibrationnal meg egy genius speed wheel 3-al csak egyikhez sincs váltó így csak a gáz,fék,kuplungot alkalmaztam!
de ez tartott kb. 2 percig mert a logitech pedálsorja legalább 5 centivel alacsonyabban van mint a geniusé! -
OFF
Remélem nem baj
Az idei első hónő:
-
-.- van két kormányom jelenleg (egyik logi másik it)
mindegyikhez van gázpedál,fékpedál,kormány és csak az egyikhez van válto(külön)
és szeretném ha a másik kormányt is mellé dugnám igy lenne 4pedálom(3at használnék fék,gáz,kuplung) és a másik kormányból a külön váltot. -
olyan 5 nap az alkatrész beszerzés miatt
pénzbe olyan 6ezr körül -
dertomi #66539 Vegyél olyan kormányt amihez van váltó és gázpedál -
SZiasztok
lamborghini tuningoló hely hol van?ha lehet akkor képpel
-
vki segítsen már:)
a lényeg most van 2kormányom és aztszeretném megoldani hogy mindkét kormány aktív legyen (pl az egyik kormányon van gáz,fék és a másik kormányról kuplungot csinálnék )ezt hogy oldjam meg mert mindig stick1-2 és azok már programozottak -
hiba:D -
nah újratettem a tdu-t de még mindig kidob hibaüzenettel... 1év óta most csinálja először...szal búcsúzom a pc-től, boxon még meglehet találni
-
Mustang GT-R t vennék, akinek van szóljon! PM ME -
mennyi idő volt megcsinálni meg mennyi pénz?
valaki nem tud ujonnan hshiftert?
15-20 ezer környékén?