25 to Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
de gyengeeeeeeeee!!!!!!!!! <#levele>#levele>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
csak a gta nak akar keresztbe tenni és lekoppintani de nem sikerült nekik
én most töltöm a 25 to life-t ha lejön meg nézzük...
de én gta hívõ vok<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#email>#email><#email>#email>
szia
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"They got money for wars, but they can\'t feed tha poor\" -Tupac a/k/a Makaveli
Meglepõdtem mivel kocsi vezetés kilõve...ok nyugi attól mgé jó action játék lehet.Aztán haverom végre megszerete a játékot ps2-re.Neis mondjam ps2-es verzióban is benne van az egér használat ami PS2-n egyszerûen ÍRÁNYÍTHATATLAN!!! És párszor sõõt inkább sokszor kijukasztották másodpercek allat a fekete bõrömet. A játék történet az elején még valahogy érdekelt is de mikor a rendõrei oldaon voltuk...nah a játék az a része jó! A tetejébe DMX zenével megfûszerezve ami itt most nagyon ütött hangulatilag az a pálya csillagos ötös...csak hát hamar véget is ér, mer (SPOILER)Zsaru haverunkat a munkatársnõje hamar kinyírta <#gun>#gun>(SPOLIER VÉGE) Nah onanntól jobbra balra szditam a játékot.Már kezdtem volna élvezni mikor ennyivel elis intézik.Aztán azon vettem észre magam hogy végig vittem.
Én gyerekek sok gta és max payne próbálkozást láttam és sokis tetszet DE EZ NEM! Ilyen játszhatatlan,ilyen ronda,ilyen sótlan játékot sosem játszottam és nemis fogok.SENKINEK SEM AJÁLOM!!!
Jaj már hallom jack thomson szavát hogy perli be a játékot mert néger haverja majdnem kinyírta mert a játékban van egy öszülõ muksó aki picit hasolít rá (nagyon picit mer a krakterek arca kb. olyanm intha shotfunal akartak fejbe lõnni csak picit arébb ment a csõ)
Kis híján legurultam a lépcsõn.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként pedig tényleg kegyeltenül rossz egy játék, de remélem a tomb raider-el visszaszerzik az "elvesztett becsületüket" az eidos-os fiúk...
Est Sularus Oth Mithas
Nem olyan nehéz kiírni hogy küldetések... A küldik az teljesen mást jelent. Remélem ez így is marad... A hideg kiráz az ilyenektõl. "Megcsörizlek", becsomizzam, kari, fari és még sorolhatnám ha tudnák írni a hidegrázástól...
Nem baj az sem ha régebbi.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#wilting>#wilting>
<#falbav>#falbav>
Ez a 25 életfogytiglant jelent .Mer az életfogytiglani ítélet 25 év asszem.
A lényeget érted!
Nincs benne semmi csak eljutni a-ból b-be és lehentelni mindenkit..😊
Ez sokkal inkább Dead to rights meg Maxpayne klón..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Aza szitu hogy én végig toltam de minek.. <#confused>#confused>
Mikor elõször olvastam hogy GTA klón meg miegymás azt hittem valami über dolog lesz de qva nagyot tévedtem.
Ettõl a játéktól nekem sokkal tetszett a Crime Life amit kétszer is végigtoltam.A pontozásra... Ha össze hasonlítanám a Crime Life-al ami szintén gengszteres sokkal jobb a grafika..zene(habár utálom a mûfajt<#nyes>#nyes>)meg úgy cakkon pakk minden. Ez talán úgy másfél pont
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"