487
-
#47 Saitek Cyborg evo Force, az SB első részéhez hibátlan. (Mivel nem használja force-os efekteket.) -
neuro #46 Nekem egy Saitek Cyborg 3D-m van. Nem akarsz írni róla egy ismertetőt az oldalunkra ha megjött? -
daskal #45 A kaliforniai srácok már ezerrel nyomják az SB PRO PE-t.... ha minden jól megy szerda - csütörtök környékén megérkeznek a hazai rendelések is :) Holnap meló után első dolgom lesz egy új Joystick beszerzése. Ti milyent használtok? -
#44 -
neuro #43 Valamiből fent kell tartani a gazdaságot is: ha meglesznek a tankok és az új repülők el kell foglalnod majd Iránt vagy Szaud-Arábiát, hogy az olajpénzből itthon mindenki jól éljen :) -
#42 Meg a nemzeti lobogo is terepszinu lenne
-
#41 pedig egyik se volt rovidpalyas sikfuto -
#40 haaat en erosen szkeptikus vagyok abban hogy turnek az en onkenyuralmi rendszerem...bar a katonak mellem allanank az tuti mert olyna vilagot hoznak nekik amilyet meg nem lattak! Dozsolnenek a technikaban-fizetesben....minden gyerek katona akarna lenni....
Ohhh jeah irany a katonai-hunta -
neuro #39 rövid távon... -
kiskorúbézoltán #38 Bevállt ? Akkor nem ugyanazt a törikönyvet olvastuk ... -
neuro #37 Ha bekerültél, elég ha kikiáltod magad császárnak, és utánna azt teszik amit mondasz - bevállt Cézárnak és Napolenonnak is :) -
#36 Oksa...de nem tudom hogy fogja a parlament megszavazni az inditvanyom 150db Leo2-esrol, meg 4-5 szazad harcirepulorol.stb-stb.... -
neuro #35 A Pro verzióhoz elég ha megválasztanak miniszterelnöknek, de legalábbis hadügyminiszternek itthon :) -
#34 aha szal ha osszekuporgatom a zsetont az SB Pro PE-re akkor a leheto legtutibb valtozatot veszem megami megveheto lesz egyaltlan (ha jol remlik azt mondtatok a Pro verziohoz el kell foglalnom egy orszagot, es sajat hadsereget kell magamenak tudom )...persze nagy vetelytarsa a 200€-os Track IR4+sapi is igen jo helyen terpeszkedik a kivansaglistan... -
neuro #33 az SB2 az SB Pro PE lebutított változata lesz, az SB Pro PE pedig az SB Pro lebutított változata :) -
#32 aha..szal ha jol ertelmezem az -
kiskorúbézoltán #31 Nézd meg ezt az összehasonlítást és világos lesz . -
#30 kicsit le vagyomk maradva
ez a SB Pro PE akkro a "masodik resz" mar? -
kiskorúbézoltán #29 Nekem a 125$ meglenne , csak az egy hét - amire kihoznák - nincs meg egy utazás miatt ...
Így legalább mire ősszel hozzájutok kint lesz tán az első patch is . -
neuro #28 már csak a 125 dollárt kellene kispórolni valahogy - de most hogy kijött a három éves vízdíj elszámolás ennek az esélye folyamatosan csökken :)) -
daskal #27 Hi! a T-72-s fórumot már ismertem :) - szerény személyem is bizonyos mértékben közreműködött a T-72-es projektben (a hivatalos trailer-t + néhány pályát én csináltam)
No de vissza az SB-re, úgy hallottam a kaliforniai srácoktól, hogy mától kezdik a program kipostázását => jövő hétre már meg is érkezik :) -
kiskorúbézoltán #26 Lelkes harckocsizó ? Ugyanmár ... FIST-V rlz !
-
#25 Szia!
Multiban valóban jólenne.
Nézz el ide, ugyanis ezen topic megnyitása előtt itt tobzódtak a harckocsi és harckocsiszimulátor fanok. -
daskal #24 Sziasztok, még új vagyok itt úgyhogy üdv mindenkinek!
Örömel látom, hogy kis hazánkban is akad azért egy-két lelkes harckocsizó : )
Én már megrendeltem az SB PRO PE-t & ha minden igaz hamarosan végre meg is érkezik a kicsike... Remélem közületek is megrendelték/megrendelik majd jónéhányan, ugyanis multiplayerben játszva lenne a legjobb. -
zoltang #23 Kár, hogy egy RPG nem találta el az M1-et. -
#22 Ketreszes onkicsomagolo. toltsd le mind2-t inditsd el az exe-t.
http://rapidshare.de/files/13516903/oif_m1_towards_baghdad.exe.html
http://rapidshare.de/files/13513984/oif_m1_towards_baghdad.c00.html
-
#21 Köszi,de mondom, hogy ráér! -
#20 Jah a pihenes...a melo meg megvar amugy is...mert ugyse vegzi el helyettunk senki....
Nah benyomom masik gepre hogy toltse ejjel ugy dolgozik az a gep....reggel ha nem alszok be es az indulas miatt nem kell kapkodnom belinkelem a feltoltes cimet. -
#19 Annyira nem sürgős, ezért a videóért véletlen se törd magad, főleg ne hajnalba. A pihenés és a "meló" mindennél fontosabb. (Egy bizonyos kor után már így van.) -
#18 Ahh...hat akkor majd vasarnap ha el nem felejtem feltolom valahova(szolj). Most mar menni kel csucsukalni..ma hajalban mennem kell videkre melozni..es majd valamikor vasarnap hajnalban erek haza... -
#17 Nem használom, mert nincs rá lehetőségem. -
#16 164 mega eleg nehez lenne. Mi a baj a torrentel?! -
#15 Torrentes nyavaja.
Légyszi dobd fel valahová, hogy megnézhessem. Köszi. -
#14 Új hír az eSimgames-en. -
#13 militaryvideos.net -en uj vidok ozott van egy tankos (TF 1-64 Armor - Baghdad Raid)...allat! nem viccelnek.. -
Andris1987 #12 haho
-
#11 ez jó lesz, várom -
neuro #10 multi mód lesz benne, sőt már az elsőben is van.
de mivel a játék meglehetősen drága és hardverkulcs kell majd hozzá nem valószínű, hogy nagyon elterjedt dolog lesz. ráadásul az átlag run-and-gun gamernek túl bonyolult és realisztikus. -
#9 de vannak szerverek is mert engem csak online érdekelne
-
neuro #8 harckocsi szimulátor. próbáld ki az első részt, még lehet kapni itt ott...