Kútfejek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lokó, egyrangú...

jajj <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Web mester
Hát akkor mégse nézem meg!
Az ajánlojából is ki derül hogy nem valami jó...
Az Üvegtigrisel ez sose lesz egyrangu...
Egészbe az a csalogató hogy mondják hogy az Üvegtigris rendezöjének a legújabb filme.És hát persze mindenki Rudolf Pétere gondol...

Magnumrolcsi
Én a lokódból rájöttem, hogy egy és ugyanaz(ok) vagy/vagytok!

mert gyenge. várd ki a ripet
Volt szerencsém kedden megtekinteni a díszbemutatón ezt a filmet, valami egetrengetõen gané trágya szar film. Az emberek szivárogtak ki a terembõl már a tizedik perctõl. A poénok valahol a küszöb szintjét érik el. Én kb. az elsõ óráig bírtam, akkor egyszerûen feladtam és kimentem a terembõl.

Most már azon sem csodálkozom hoyg a Jarhead-ben mendes kivágta Fenyõ Iván (majdnem) összes jelenetét. Ez az ember oly mértékben irritáló hogy azt ki sem lehet fejezni.

Én mindenkit óvnék ennek a förtelemnek a megtekintésétõl. Az utóbbi idõk egyik legharmatosabb magyar filmje.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

desigo
ne nézzem meg?vagy mit nem kéne?
ja és miért is?
nem kéne.
desigo
mától😊
én holnap akarom meglesni
Web mester
Remélem jó lesz!
Mikortól játszák?

Gladiator
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#mf1><#taps><#lama><#banplz><#nevetes1>

NeoMaN
lol ez lebuktatta saját megát.. 😊)
mekkora:

annak meg mi értelme van?

srác/srácok - most nem tudom <#idiota> - tényleg kicsit próbálj meg normálisabban viselkedni, fogalmazni, írni 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

cicai
és egymás nick nevét is használjuk, azért v. most cicai.
pedig puding00 vagyok

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
arrol, hogy cicai a haveróom és nem vagyok vele olyan szemét mint a többiek

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NeoMaN
puding00=cicai, most mirõl beszélsz?
Szerintem gyengeelméjû vagy, ne is haragudj...

akkor a 2 részét rendezte

Google:Kútfejek – Tank jú ... filmhu: Rudolf Péter egyedül forgatta le az Üvegtigris második részét.

Csuhai G
Igen, õ mondta el röviden és érthetõen a frankót! 😊
Amúgy már nagyon várom a filmet! Remélem lesz olyan jó, mint valamelyik Üvegtigris rész! 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

NeoMaN
Dichter írta a frankót...

Csuhai G
Üvegtigris 1,2: Rudolf Péter
Kútfejek: Kapitány Iván

Az Üvegtigrisnek csak az 1. részében vett rendezõi szerepet Kapitány Iván és az is csak másodlagos volt.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Dichter
Üvegtigris 1-et rendezte társrendezõként Rudolf Péterrel. És Kapitány Ivánnak hívják.

Laky
konkrét

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

<#mf3>

NeoMaN
ezt a cicai gyereket ménem bannolják örökre?

Dynamic
Hát de.
Taranov
Az Üvegtigrist nem Rudolf Péter rendezte? Vagy csak a második részt?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cicai
na kitöl?

A bemutató nem tetszett.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

desigo
mikortól játszák?

nekem tetszett a bemutatója
Csuhai G
Hát nem tõle...

cicai
Egy újabb film az Üvegtigris rendezõjétöl.