1520
A folytatás
-
pauly #39 valószínűleg olyan lesz kb mint az elsőnek :P -
zuzo93 #38 es tudja valaki a gépigényét? -
#37 idén ősszel várható -
#36 csácsá nem tudjátok mikor van a megjelenés? -
#35 jaja, sztem is vmi jedi academy féle kéne. -
pauly #34 Ahh,jöhetne már :)
Végre lesz megint valami jó kis star wars-os game :P A battlefront,meg empire at war nem nagyon jöttek be :(
Valami olyan kéne már pc-re is mint a jedy academy volt,de az episode 3 is csak console-on jelent meg :(
-
#33 Természetesen a netről :D
Egyébként hogy ne fáradoz a google-t hasznánli és értelmetlen hozzászólást írni.
Tessék csítlend!!!!!!!!!!! -
zuzo93 #32 a lego stra wars 1 hez honan lehet csitet lezsedni? -
#31 új képek
Arrgghhh!!!! -
Gibor #30 Nem, legalábbis én nem. -
Andrejka #29 nem tudja valaki mikor jelenik meg? -
#28 egész joak -
#27 ezek a képek ilyen LOLMÁR kategóriába tartoznak :D -
Gibor #26 Jólesz. -
#25 hol vannak a tervek?
hyperjump!
átengedhetek minket.
-
#24 faszányos(Y) -
#23 A LucasArts és a TT Games hivatalosan is bejelentette, hogy a Traveller’s Tales dolgozik a LEGO Star Wars II: The Original Trilogy (munkacím) játékfolytatáson.
A második rész követi a Felkelők szövetségének küzdelmeit, amelyek a Galaktikus Birodalom összeomlását célozzák meg. Leia hercegnő Darth Vader általi üldözöttségétől kezdve egészen a Halálcsillag leszámolásáig mindent újraélhetünk LEGO-fílingben. Fontos megemlíteni, hogy küldetéseink során használhatunk járműveket, amelyek akár élőlények is lehetnek. Free Play módban több mint 50 személyszreszabható karakter közül választhatunk, amelyet további 56 bónuszkarakterrel fejeltek meg. A megjelenés hét platformra (köztük PC-re is) idén ősszel várható. Az első hivatalos képeket itt tekinthetitek meg.
-
#22 irl nem tudna ertelmesen szaltozni vagy vivni se egy legofigura, szall ne romboljunk illuziokat, animacio es kesz :] -
#21 asszem ez ide illik:)) -
#20 tom, csak én ugyemléxem hogy nemlehet "3D-ben" mozgatni a lábakat, csak előre/hátra...nmmind1 -
bgabor #19 Nem, ilyen cucc az összes Lego-emberke lábán van, az tartja össze a lábakat. -
#18 kérek egy ártút meg egy ikszvinget! :D -
#17 :D ez jó gamma -
Del Sonar #16 schalalalala -
Kanál #15 aj em jor fador, kam tu do dark szaaajd O: -
#14 én azon csodálkoznék ha nem lenne. -
#13 LÁÁÁL! :DDDDDDDDD -
#12 lol fütyije van lúknak?:c -
Gibor #11 Na a grafkója jobb lesz.. -
#10 képek
-
Gibor #9 Az lényegtelen legyen PC-re had játszhassunk vele :D -
#8 az utolsó képen milyen gagyi az a felállás..... :D -
#7 tuti lesz szvsz! -
#6 reménykedjünk hogy lesz PC re is -
#5 aki készítette a képeket, kikapcsolhatta volna a vakut -
#4 3. kép legtetején egy csodálatos zöld felírat áll: XBOX! -
#3 ez kemény lesz az első is kira volt!csipem ezeket! -
bgabor #2 Várjuk! Az előző rész is meglepően király volt ahhoz képest, hogy elvileg csak egy lego-programnak ígérkezett. -
#1 Szóval végülis úgy fest, hogy bizonyos fejlesztőcsapatok halhatatlanná kívánnak válni a galaktikus katyvaszban :) A lenti scannelt képek tanúbizonysága szerint (Thanks jd) igenis folytatódik a LEGO Star Wars, ezúttal pediglen, ha a szemeim nem csalnak a 4-5-6-os epizódok témája lesz előszedve. Iszonyat komoly lesz legó köntösben lerohanni a régi szép halálcsillagot, hogy a Luke féle egyéb kalandokról már ne is beszéljünk. Szerintem szigor lesz, akárcsak az első rész :) Íme: