1520
A folytatás
  • Rage47
    sztem csináld meg, után berakatjuk egy moderátorral.
  • evil 007
    hellósztok nemsokára kijön a l sw 2 mert má azt mondta nekem valaki (má nemtom) hogy egy fizetős oldalról le lehet tölteni. én ps2 re várom nemtuggyátok arra mikor jön ki??? s látom nincs banneretek én szivesen csinálok nektek eggyet csak akkor valaki olyan aggya meg az msn címét aki be tuggya rakni
  • lacibacsi
    BlindWrite a te barátod!
  • adios
    Szívesen
  • vixo
    Köszi szépen a segítséget adios!Már fut az install!Ezzel a poweriso-val sikerült beolvasnia.Még1szer kösz!
  • adios
    sztem még ott járhatsz,ahol van egy ajtó ahova az a birodalmi kém bement és becsukódott mögötte.Ha ott vagy akkor a sakktábla szerű izé elején menj fel csuvival,és húzdd le az ott lévő kart.Akkor kijön egy doboz.Azt tologasdd el egészen addig az ajtóig,ahova a kém bement,majd lőj bele.Ettöl az ajtó felrobban és szabad az út tovább.
  • adios
    Az a baj,hogy nekem olyan verzió van meg az első részből amit csak be kell tenni daemonba és ott elindul.Próbáld meg vmi másik virtuális meghajtóval(pl Poweriso).
  • demetan
    hogy lehet azt a részt megcsinálni hannal és csuvival , ahol valami sakktábla szrű izé van??
  • vixo
    1.rész
    Tudnál segíteni?
  • adios
    Az első részt töltötted le vagy a másodiknak a demóját?
  • vixo
    Hi all!

Letöltöttem a game-t és kicsomagoltam a rar-t,de vmi b5l a típusa a fájlnak.azzal mit kell csinálni???már próbáltam daemon-ba mountolni,de nem csinál semmit.PLS vki segítsen!!!
    Előre is Kösz!
  • Siegel
    szerintem is jo volt az ürcsata az 1-ben a szabadság ellenére is. ha olyan lesz a kettőben is majd akkor jó lesz.
    kiadás hivatalos oldal szerint szept. 12. és elnézve a kis videokata játék már igencsak kész, ugyhogy remélem nem fog csuszni.
  • Andrejka
    szerintem az 1.ső részben az űrcsata ás az Anakin kontra Obi-Wan csata volt a legjobb
  • adios
    Szerintem is.Nekem tetszett.
  • Gerbill
    Nagyon jól megoldották, nem volt neéz bár a szabadság nem volt túl nagy, de egy ilyen játékba tökéletesen beleillik.
  • adios
    Nemtom ti hogy vagytok vele de nekem bejött az első részben lévő űrcsata.Sztem a játék egyik legélvezetesebb része volt.Szerintem.
  • adios
    Köszi,mert a gamestarban karácsony tájékáról beszélnek.De ez így még jobb.
  • Gerbill
    Szerintem hasonló lesz mint az első részben, ott is volt űrcsata.
  • Andrejka
    szeptember 12
  • adios
    Hali!Végülis mikorra van kiírva a játék megjelenése?
  • Siegel
    #174-be beirtam egy linket ott van ürcsatárol is video (halálcsillag ellen X-winggel). szerintem nehéz lesz majd talán az irányítás miatt. de kiderül.
  • Solid Snake
  • ThugEdge
    na én is végig vittem,mert eddig mindig félbe kellett szakítanom
    ami a legmókásabb volt számomra:ha csubi közel megy egy enemyhez,akkor a lövést nyomva egyszerűen ráugrik és letépi a búráját,zseniális,meg persze számtalan móka volt benne,kíváncsian várom milyenek lesznek az űrcsaták
  • Seten

Hát ez a demo valami hatalmas!
    Szétröhögtem az agyam rajta. Persze az első részén szintén.
    Sajnos túl kevés a hasonló játék. Valamikor a "Neverhood" volt ilyen jó.

• Siegel
    megtaláltam a titok nyitját
    feltűnt hogy ha az AT-ST-ben vagyok ráfordul a szürke izékra (talán párologtatókra), de ugye visszapattan róluk a lövedék. viszont ha greedoval vagy valaki másik személlyen mellédobunk (vagy rátapasztjuk) a bombát amit eldob akkor fölrobbanthatók. ekkor a toronyhoz közelibol összerakhato egy tekető, amit körbefordítva kiegyenesedik a torony és leesik az összerakható cucc és igy már beszedhető a fent lévő fehér izé. képekben:

• enef1972
    köszi, köszi, köszi!
  • Siegel
    bár lehet hogy már láttátok (mert én is az eredeti játék oldalárol mentem ide) de itt van fenn pár kis video: http://media.xbox.ign.com/media/802/802759/vids_1.html
  • Gerbill
    Beleül valamelyikőtök a birodalmi lépegetőbe (az i vagy az r betüvel)és azzal ki lehet lőni a kerítéseket.
  • enef1972
    Sziasztok, Kisfiammal nyomjuk együtt a demot, de ahogy átjutottunk a második udvarra rögtön el is akadtunk. Van egy kerítés, ami le van zárva, van egy birodalmi lépegető, ezen kívül mindent összeraktunk, denem tudunk továbbmenni.
    Konkrétan ott tartunk amit ez a kép is mutat és mi sem bírunk felugrani. Lszi segítsen valaki mi a megoldás! köszi előre is.
  • Gerbill
    Azthiszem a zöld izé akit Han Solo lelő a kocsmában az akkorát tud ugrani mint Jar Jar a Lego SW 1-ben, és ha elég pénzt(stubst?) gyűjtesz akkor unlockolódik.
  • Siegel
    valahogy tuti föl kell ugrani és összerakni az Erővel ott azt a piros kört, de alul semmit nem találtam és az At-St-ből se ugrik oda föl semmi nekem. hacsak nem lehet egy nagyobbat ugro karaktert összerakni free play módhoz. már hoygha itt lesz nagyobbat ugró mint az első részben...
    csak érdekel hogy milyen kódot ad ha összeszedem mindet.
  • Rage47
    sztem Cheewie-val lehet
  • Siegel
    tudja valaki hogy lehet oda följutni?
    mert ezt az egy fehér izét nem tudom csak beszedni a 10-ből

• Serpa
    SB 5.1 liveom van.
    ehhez mi a legfrisebb?
  • Gerbill
    Nálam nem volt ilyen gond, a hangkártyadrivert sem frissítettem a stubbs the zombie óta
  • Serpa
    nem arra értem.

pl a videóban akció van és elnémul másodpercekre v furcsa hangot ad ki, pedig akció van.

a másik meg, h a zeneszámok "nem várják meg", h véget érjen az előző, és "belerondít".
  • Gerbill
    Hogy érted? Ha arra gondolsz hogy nem hallod amit beszélnek, akkor az azért van mert nem beszélnek.
  • Serpa
    szerintetek mér lehet?
  • vodMarci
    Uhh,erre nem is gondoltam :)kösz!
  • Gerbill
    Válts át Lukera, és lődd ki simán a két alsót, utána pedig ugrás közben a felsőket