71
-
MacrosTheBlack #31 A bumerángról mintázták. Ha ki akarod dobni, mindig visszajön. Nem tudsz megszabadulni tőle. Életed végéig a nyakadon marad, szal csak óvatosan ilyet venni. :P -
MacrosTheBlack #30 A win méginkább mert azon legalább normális fejlesztőeszközök is vannak. -
#29 Ez az egyik, a másik pedig, hogy már PS2-re is volt valami linuxféle, XBOX-ra is, ez most miért nagy hír? -
IGAZIWILLIAMS #28 "a kontroller iszonyatosan modern és dizájnos"
Egyes emberek hogy meg tudnak lepni...konkrétan tavaly május óta a fél konzolos világ röhög ezen a banánon -
Shadow_THH #27 éjjen -
KaBuTo666 #26 a kontroller iszonyatosan modern és dizájnos, nah meg a lényeg: nagyon kényelmes a kézben!
a x360 asétól viszont nem vagyok elájulva! -
#25 PC rulez -
strogg #24 Én is úgy tudom, hogy linux lesz rajta.
szefmester: a linux jobban fekszik a programozhatóságnak, a nyílt forrása miatt. -
#23 A MESSIÁS -
#22 "A Nagy Kék a tervek szerint egy olyan Linux-disztribúciót is kiad, amely a Cell processzoron fut, természetesen ennek forráskódja nyilvános lesz."
Írnak majd egy Linuxot a Cell processzorra. Ez nem jelenti azt, hogy a PS3-on is az lesz, csak mert Cell proci van benne... -
#21 Linux a PS3-on. -
roliika #20 De én nem vettem hanem kaptam és 1et...aztán még 1-et..most elmentek...pedig tettszettek, bár nem voltak jók semmire.:-D -
stinkydiver73 #19 Modjuk azt, hogy linux alapú lessz, még nem hallottam. Lehet, hogy te többet tudsz.... -
#18 Lejárt a VIP-d. -
IGAZIWILLIAMS #17 "Ez a show pedig konzolos téren lehet hogy nem kicsi"
De az... -
roliika #16 Csillagocskáim hova lettek? :-(( Volt 2.:-( -
roliika #15 Húú..hányan szídtak hogy milyen hülye vagyok, mert csak 2007-ben fog megjelenni a gép, és én azt állítottam hogy év elején...na most tessék szídni! -
IGAZIWILLIAMS #14 Mire 30 rugó lesz,addigra lesz olyan pc,ami jobb grafot nyújt 300 ezerért,vegyél inkább azt -
Szefmester #13 Sztem nem fognak rajtolni a tavasz folyamán (sajnos)... Ez a show pedig konzolos téren lehet hogy nem kicsi, és lehet hogy ez volt a legközelebbi időpont ahol bemutathatják...
A PS3 hardverileg valóban erősebb a boxnál, ám állítólag nehezebb programozni... de mivel Linux alapú lesz eszt kissé kétlem... -
#12 Ha a 30k lesz veszek egyet... előbb kizárt -
#11 Én továbbra is furcsának tartom, hogy pont Tajvanban, egy ismeretlen game shown lepleznék le a PS3-at, bár az is igaz, hogy időben ez a legalkalmasabb, ha tényleg rajtolni akarnak tavasszal. -
IGAZIWILLIAMS #10 Ja,ha csak a flém miatt,akkor zsííír -
IGAZIWILLIAMS #9 "In addition to a recent announcement of lower prices for the Xbox 360 when it first goes on sale, Microsoft Taiwan also stated on February 8" A DigiTimes-on az MS Taiwan szájába akarják adni....btw kissé hihetetlen -
#8 Igyekeztem időben elindítani a flamet... Nehogymár kimaradjak belőle -
#7 Amíg nincs túlkínálat árcsökkenés sem lesz, szerintem merő spekuláció a szerző részéről. -
#6 a controllere télleg gázos -
IGAZIWILLIAMS #5 na,nem is kellett sokat várni az első okostojársra :DD -
#4 persze... -
#3 *A közelgő megjelenésre természetesen a Microsoft is igyekszik felkészülni: a nemrég bejelentett árcsökkentés mellett az Xbox 360 tajvani debütálásakor 15 helyett 19 játékot dobnak piacra.*
Minek ?
Ps3 mellett az xbox360 nevetséges próbálkozás.
-
IGAZIWILLIAMS #2 "a Microsoft is igyekszik felkészülni: a nemrég bejelentett árcsökkentés mellett"
Árcsökkentés? Valamiről lemaradtam? -
Emmegki #1 Jó ronda a kontrollere...
Futtatja majd a PS1 és 2 játékokat?