Jövő héten debütál a PlayStation 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
De én nem vettem hanem kaptam és 1et...aztán még 1-et..most elmentek...pedig tettszettek, bár nem voltak jók semmire.:-D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Modjuk azt, hogy linux alapú lessz, még nem hallottam. Lehet, hogy te többet tudsz....
UNREG
Lejárt a VIP-d. <#mf2>

"Ez a show pedig konzolos téren lehet hogy nem kicsi"
De az...

\"my love for you is like a truck\"

Csillagocskáim hova lettek? :-(( Volt 2.:-(

Húú..hányan szídtak hogy milyen hülye vagyok, mert csak 2007-ben fog megjelenni a gép, és én azt állítottam hogy év elején...na most tessék szídni!<#mf2>

Mire 30 rugó lesz,addigra lesz olyan pc,ami jobb grafot nyújt 300 ezerért,vegyél inkább azt<#vigyor>

Sztem nem fognak rajtolni a tavasz folyamán (sajnos)... Ez a show pedig konzolos téren lehet hogy nem kicsi, és lehet hogy ez volt a legközelebbi idõpont ahol bemutathatják...
A PS3 hardverileg valóban erõsebb a boxnál, ám állítólag nehezebb programozni... de mivel Linux alapú lesz eszt kissé kétlem...
Tinman
Ha a 30k lesz veszek egyet... elõbb kizárt <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

UNREG
Én továbbra is furcsának tartom, hogy pont Tajvanban, egy ismeretlen game shown lepleznék le a PS3-at, bár az is igaz, hogy idõben ez a legalkalmasabb, ha tényleg rajtolni akarnak tavasszal.

Ja,ha csak a flém miatt,akkor zsííír <#mf2>

"In addition to a recent announcement of lower prices for the Xbox 360 when it first goes on sale, Microsoft Taiwan also stated on February 8" A DigiTimes-on az MS Taiwan szájába akarják adni....btw kissé hihetetlen

Sheltem
Igyekeztem idõben elindítani a flamet... Nehogymár kimaradjak belõle <#mf2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

UNREG
Amíg nincs túlkínálat árcsökkenés sem lesz, szerintem merõ spekuláció a szerzõ részérõl.

zaki
a controllere télleg gázos <#mf2>

na,nem is kellett sokat várni az elsõ okostojársra 😄D

zaki
persze...

Sheltem
*A közelgõ megjelenésre természetesen a Microsoft is igyekszik felkészülni: a nemrég bejelentett árcsökkentés mellett az Xbox 360 tajvani debütálásakor 15 helyett 19 játékot dobnak piacra.*
Minek ? <#nyes>
Ps3 mellett az xbox360 nevetséges próbálkozás.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"a Microsoft is igyekszik felkészülni: a nemrég bejelentett árcsökkentés mellett"
Árcsökkentés? Valamirõl lemaradtam?

Jó ronda a kontrollere...

Futtatja majd a PS1 és 2 játékokat?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

← ElőzőOldal 2 / 2