71
  • MacrosTheBlack
    A bumerángról mintázták. Ha ki akarod dobni, mindig visszajön. Nem tudsz megszabadulni tőle. Életed végéig a nyakadon marad, szal csak óvatosan ilyet venni. :P
  • MacrosTheBlack
    A win méginkább mert azon legalább normális fejlesztőeszközök is vannak.
  • PyRex
    Ez az egyik, a másik pedig, hogy már PS2-re is volt valami linuxféle, XBOX-ra is, ez most miért nagy hír?
  • IGAZIWILLIAMS
    "a kontroller iszonyatosan modern és dizájnos"
    Egyes emberek hogy meg tudnak lepni...konkrétan tavaly május óta a fél konzolos világ röhög ezen a banánon
  • Shadow_THH
    éjjen
  • KaBuTo666
    a kontroller iszonyatosan modern és dizájnos, nah meg a lényeg: nagyon kényelmes a kézben!
    a x360 asétól viszont nem vagyok elájulva!
  • dokar
    PC rulez
  • strogg
    Én is úgy tudom, hogy linux lesz rajta.
    szefmester: a linux jobban fekszik a programozhatóságnak, a nyílt forrása miatt.
  • Moyko
    A MESSIÁS
  • Sadist
    "A Nagy Kék a tervek szerint egy olyan Linux-disztribúciót is kiad, amely a Cell processzoron fut, természetesen ennek forráskódja nyilvános lesz."

Írnak majd egy Linuxot a Cell processzorra. Ez nem jelenti azt, hogy a PS3-on is az lesz, csak mert Cell proci van benne...
  • UNREG
    Linux a PS3-on.
  • roliika
    De én nem vettem hanem kaptam és 1et...aztán még 1-et..most elmentek...pedig tettszettek, bár nem voltak jók semmire.:-D
  • stinkydiver73
    Modjuk azt, hogy linux alapú lessz, még nem hallottam. Lehet, hogy te többet tudsz....
  • UNREG
    Lejárt a VIP-d.
  • IGAZIWILLIAMS
    "Ez a show pedig konzolos téren lehet hogy nem kicsi"
    De az...
  • roliika
    Csillagocskáim hova lettek? :-(( Volt 2.:-(
  • roliika
    Húú..hányan szídtak hogy milyen hülye vagyok, mert csak 2007-ben fog megjelenni a gép, és én azt állítottam hogy év elején...na most tessék szídni!
  • IGAZIWILLIAMS
    Mire 30 rugó lesz,addigra lesz olyan pc,ami jobb grafot nyújt 300 ezerért,vegyél inkább azt
  • Szefmester
    Sztem nem fognak rajtolni a tavasz folyamán (sajnos)... Ez a show pedig konzolos téren lehet hogy nem kicsi, és lehet hogy ez volt a legközelebbi időpont ahol bemutathatják...
    A PS3 hardverileg valóban erősebb a boxnál, ám állítólag nehezebb programozni... de mivel Linux alapú lesz eszt kissé kétlem...
  • Tinman #12
    Ha a 30k lesz veszek egyet... előbb kizárt
  • UNREG
    Én továbbra is furcsának tartom, hogy pont Tajvanban, egy ismeretlen game shown lepleznék le a PS3-at, bár az is igaz, hogy időben ez a legalkalmasabb, ha tényleg rajtolni akarnak tavasszal.
  • IGAZIWILLIAMS
    Ja,ha csak a flém miatt,akkor zsííír
  • IGAZIWILLIAMS
    "In addition to a recent announcement of lower prices for the Xbox 360 when it first goes on sale, Microsoft Taiwan also stated on February 8" A DigiTimes-on az MS Taiwan szájába akarják adni....btw kissé hihetetlen
  • Sheltem
    Igyekeztem időben elindítani a flamet... Nehogymár kimaradjak belőle
  • UNREG
    Amíg nincs túlkínálat árcsökkenés sem lesz, szerintem merő spekuláció a szerző részéről.
  • zaki
    a controllere télleg gázos
  • IGAZIWILLIAMS
    na,nem is kellett sokat várni az első okostojársra :DD
  • zaki
    persze...
  • Sheltem
    *A közelgő megjelenésre természetesen a Microsoft is igyekszik felkészülni: a nemrég bejelentett árcsökkentés mellett az Xbox 360 tajvani debütálásakor 15 helyett 19 játékot dobnak piacra.*
    Minek ?
    Ps3 mellett az xbox360 nevetséges próbálkozás.
  • IGAZIWILLIAMS
    "a Microsoft is igyekszik felkészülni: a nemrég bejelentett árcsökkentés mellett"
    Árcsökkentés? Valamiről lemaradtam?
  • Emmegki
    Jó ronda a kontrollere...

Futtatja majd a PS1 és 2 játékokat?