Rómeó Vérzik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hell,,A 15.-i Wigwam túráson volt vki???
Somorjan
van tabor is nyaranta
van tabor is nyaranta
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nagyon szeretem a Rómeót,fõleg a Térdelj elém-et. Koncertezni merre szoktak?
nem annyira. valami garazs felvetel nem studio, de eleg jol meg van csinalva. osszedobtak egy kazira valot en meg atcsinaltam nekik CDre (egy kis zajszuressel meg javitassal)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
hat mikrofonos demo az <#wilting>#wilting>
a haverekkal soktak koncertezni. ha valakit erdekel demo (mikrofonos) akkor kuldok msn. a banda neve All devils, haverom a billentyus es rockkot jaccanak, olyan igazit.
télleg jó zene, bár kurva egysíkú sztem a szöveg:ððð
somorjaiak (gyortol 50 km, tehat koncertre nem gond eljutni, ha valakit erdekel). eleg sokat jaccanak pl. a pokolgeppel.
az egyik tag egy CD boltban dolgozott, mindig jol elbeszelgettunk. sajna azota megszunt. kinyomta a konkurencia
az egyik tag egy CD boltban dolgozott, mindig jol elbeszelgettunk. sajna azota megszunt. kinyomta a konkurencia
Rómeó Vérzik : szlovákiai rockzenekar elég jó zenét nyomatnak, a
weboldalukon
fennt van ízelítõnek pár szám, de nekem azokon kívül bejön még:
Amitõl félsz +
Az Ördög, az Isten, az Élet és a Halál +
Engedd belém
(thx to : Takezo<#buck>#buck>)
a dalok hangzása tökéletes!! szöveg..háááth😄DD
no mind1, ismeri õket valaki? én alig tudok róluk valamit, 7végén megyek nagyvárosba és bevásárolok az albumból😄

weboldalukon
fennt van ízelítõnek pár szám, de nekem azokon kívül bejön még:
Amitõl félsz +
Az Ördög, az Isten, az Élet és a Halál +
Engedd belém
(thx to : Takezo<#buck>#buck>)
a dalok hangzása tökéletes!! szöveg..háááth😄DD
no mind1, ismeri õket valaki? én alig tudok róluk valamit, 7végén megyek nagyvárosba és bevásárolok az albumból😄