35
-
booyaa #35 És a tengerekkel mi a helyzet?Annak is köbö a 10 %-át ismerjük és amikor a szökőár "kidobott" egy pár furcsa dolgot akkor meg csak hápogtak a tudósock hogy ez meg mi a tököm... -
Del Sonar #34 Elveszett világ... blablabla.
Csak az emberek még nem fedezték fel a környezetüket. Idővel meg új fajok jöttek létre.
-
CsabiDuke #33 Vannak Veszprémben is ilyen szelektív hulladékgyüjtő kukák, de sajnos mint tapasztaltam egy kocsiba öntik őket, ugyan abba a légtérbe, ugyhogy keveredik rendesen... így nem igazán látom értelmét a szelektív gyüjtésnek, pedig amugy jó dolog. -
aroncohen #32 Milyen szép a természet világa! Vannak még újdonságok!!! Ezt szeretem!!! -
PeeVee #31 hát ja kb... tök jó, hogy vannak ilyen kis rejtett fajok : ) és remélem fajták is!!! pl a vizben! :) áhh... na mind1.. nem lehet mit csinalni, hatalomvágy, kapzsiság... de én azért tennék 2x 3x ennyi szelektív kukát mindenfele... baz 20kmre van legközelebb ;) velencei-tónál lakom!! pf... nem ártana ide is 1-2 telep!! siman sokkal több kivalgoatott szemetet vinnének az emberek.. na de nem rajtunk múlik-sajnos-, és igy van ez a fajokkal is! -
roliika #30 Még szerencse, hogy a tengert nem ismerjük, és a benne lakók 90%-át mert különben az is ezen a listán lenne. -
Ironka #29 Egyes becslések szerint még gyakrabban.
Jelenleg az összes madárfaj egynyolcada, az összes emlősfaj egynegyede, az összes kétéltű egyharmada vagy pl az összes teknősfaj fele veszélyeztetett vagy áll a kihalás szélén. És ezek csak gerincesek... -
Ironka #28 Pedig élnek. Ezek fakúszó kenguruk. Eddig 9 fajuk volt ismert. -
#27 sztem az nem kenguru nem hiszem h 2200m-es magasságban élnek a dzsungelben
DE attól független télleg ari -
sonicXX #26 Olyan édi az a kenguru a jobb alsó képen :) -
#25 Szegényeeek :D -
Szefmester #24 Kár volt "felfedezni" őket... Most a világ összes állatritkaság gyüjtője oda fog menni és "beszerez" magának pár új "kiskedvencet"
Újabb fajok a kihalásra ítéltek hosszú listáján :( -
#23 Végük! -
senoy #22 Csatlakozom az elottem szolohoz.
"...látszott, hogy ember oda még nem tette be a lábát..."
Hat nosza menjunk el oda is,csinaljunk belole turista paradicsomot.Milyen jo lesz nekunk.
Azt hiszem nem lepodnek meg rajta,ha ez par ev mulva bekovetkezne.De oszinten remelem,hogy nagyot tevedek,es ujra elfelejtjuk azt a helyet. -
nexagon #21 Szerencsétlen élőlények!!!!! Megtaláltuk őket. Már ezek a kis lények sincsenek biztonságban tőlünk! -
#20 "hihetetlen, és egész eddig abban a hitben éltünk, hogy csak a tengerek mélye maradt ismeretlen számunkra."
nem egészen. Eddig is sejtették, tudták hogy az ilyen érintetlen esőerdők még rengeteg ismeretlen fajt rejtenek. -
#19 Állítólag az esőerdőkben még többszázezer (ha nem millió) ismeretlen faj él.. -
#18 Először is nem a mi fajtánkról van szó nem is arról beszéltem , másodszor a kuss két s. -
#17 Ha igazán környezetvédő lennél, most nem díjaznád ezt a felfedezést, hanem sírnál miatta.
Az élőlények eddig voltak védve. Már nincsenek. -
#16 Ej, de szép hír :-)
Most, hogy látták a kutatók kérjük az egész övezetet katonákkal védeni. Maradjon már meg a maga ártatlanságában ez az ökoszisztéma! Én ezt kérem karácsonyra. -
Shadow_THH #15 hihetetlen, és egész eddig abban a hitben éltünk, hogy csak a tengerek mélye maradt ismeretlen számunkra.
arról a szegény majomszerű mosómedvéről ahogy fogják eszembe jut az első sarkköri expedíció története, ahol a pingvinek ehhez a szőrös állathoz hasonlóan kíváncsian üdvözölték az embert (ugyanis még soha nem láttak olyat, ezért kedvesen odatotyogtak, megbíztak benne). Persze a pingvinek akkoriban az expedíció tagjainak gyomrában végezték :D szegény maki is lehet ment a levesbe :D -
#14 Ez azér durva! Mióta lehetnek már ezek az állatok! Mi meg még csak most fedezzük fel őket aztán nem voltak nagyon eldugott helyen... -
Emmegki #13 "a barna béka fuuk, a madár lol"
- szép neveik vannak :)
Sajnos ez a "földi paradicsom" utolsó napjait éli mert fölfedeztük őket. Most hír lett, eljön még 5 kutatócsoport meg egy rakás orvvadász mexikómabékát lőni, Belepsch hattollú paradicsom madaráért meg egymást fogják ölni az állatkertek. -
RpPRO #12 Gyonyoru!!
Remelem, nem lesz Tesco ott 5 ev mulva... -
hugi_0 #11 Szepek, Csodalatosak.
De errol a helyrol mar nem lehet elmondani, - erintetlen terulet.
Sajnos 25 ember mar betette oda a labat.
Valoszinu az ott elo oshonos emberekben is nyomothagytak a "feherek". -
W B #10 Kus!
Akor is elöbb kihal a fajtánk, mint a Föld! -
#9 És ez ellen tenni se lehet mert az embereknek se mondhatod hogy haljatok má éhen mert különben kihal valami. -
#8 Ott a pont. Nem hiszem, hogy egy fejlődő országnak gátat szabnak az ilyen értékek. Lényegében Afrikában is sz@rnak a környezetvédelemre. Ahol lehet, a fű alatt kijátszák a törvényeket és az őröket is. Ami egyszerűen a megélhetés kényszerének tudható be. -
KaBuTo666 #7 minden 25 percben kihall egy állat-növény fajta! -
Riker87 #6 jaja iszonyat jó képek, mivel én környezetvédő vagyok nagyon díjazom ezeket a felfedezéseket -
#5 A csajom is minden reggel meglepödik milyen egy új állat van melette. Azt közben csak én vagyok -
#4 Micsoda állatok , csodálatos milyen új felfedezések történnek napról napra. -
#3 a barna béka fuuk, a madár lol, az utsó kép nagyon aranyos:D -
#2 grat -
W B #1 Na ha valaki ki akarja írtani ez a világot az meglakol!