"Elveszett világra" bukkantak Indonéziában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy háború vessen véget az összesnek...
Csak az emberek még nem fedezték fel a környezetüket. Idõvel meg új fajok jöttek létre.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Jelenleg az összes madárfaj egynyolcada, az összes emlõsfaj egynegyede, az összes kétéltû egyharmada vagy pl az összes teknõsfaj fele veszélyeztetett vagy áll a kihalás szélén. És ezek csak gerincesek...
DE attól független télleg ari <#awink>#awink>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Újabb fajok a kihalásra ítéltek hosszú listáján 😞
"...látszott, hogy ember oda még nem tette be a lábát..."
Hat nosza menjunk el oda is,csinaljunk belole turista paradicsomot.Milyen jo lesz nekunk.
Azt hiszem nem lepodnek meg rajta,ha ez par ev mulva bekovetkezne.De oszinten remelem,hogy nagyot tevedek,es ujra elfelejtjuk azt a helyet.
nem egészen. Eddig is sejtették, tudták hogy az ilyen érintetlen esõerdõk még rengeteg ismeretlen fajt rejtenek.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az élõlények eddig voltak védve. Már nincsenek.<#ticking>#ticking>
Most, hogy látták a kutatók kérjük az egész övezetet katonákkal védeni. Maradjon már meg a maga ártatlanságában ez az ökoszisztéma! Én ezt kérem karácsonyra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
arról a szegény majomszerû mosómedvérõl ahogy fogják eszembe jut az elsõ sarkköri expedíció története, ahol a pingvinek ehhez a szõrös állathoz hasonlóan kíváncsian üdvözölték az embert (ugyanis még soha nem láttak olyat, ezért kedvesen odatotyogtak, megbíztak benne). Persze a pingvinek akkoriban az expedíció tagjainak gyomrában végezték 😄 szegény maki is lehet ment a levesbe 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
- szép neveik vannak 😊
Sajnos ez a "földi paradicsom" utolsó napjait éli mert fölfedeztük õket. Most hír lett, eljön még 5 kutatócsoport meg egy rakás orvvadász mexikómabékát lõni, Belepsch hattollú paradicsom madaráért meg egymást fogják ölni az állatkertek.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Remelem, nem lesz Tesco ott 5 ev mulva...
De errol a helyrol mar nem lehet elmondani, - erintetlen terulet.
Sajnos 25 ember mar betette oda a labat.
Valoszinu az ott elo oshonos emberekben is nyomothagytak a "feherek".
Akor is elöbb kihal a fajtánk, mint a Föld!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊