19
  • dez
    Az első kérdés akart lenni.
  • dez
    "Ennek megfelelően szerintük nem fedi a valóságot a UPC közleményének azon kitétele, hogy az ő hálózatukból kiinduló összes e-mailt átvizsgálja a rendszer, és egyúttal megjegyzik, hogy nem kizárólag e-mailben, hanem más módon is indítható támadás."

Akkor most e-mailes, vagy közvetlen IP-s támadés érte őket. Egyébként szerintetek azt tudja szűrni egy ISP, hogy a tőle kiinduló IP-s forgalom támadás-e vagy más hétköznapi kapcsolat?
  • htmm
    Nem azzal kellene foglalkozni, hogy mi is ez a ceg, hanem azzal, hogy egy nagy ISP leszarja, hogy mi tortenik a halozatukban. Szerintem ugyan ugy kellene kezelnie ezt az ugyet akkor is, ha Kovacs Pistike jelenti be, meg akkor is, ha pl a Parlament rendszergazdaja, mivel -ha jol tudom- amirol szo van, az buncselekmeny.
  • quentit
    OFF
    A Chello volt, hogy 2 napra (!) is leállt nálam

Az ügyfél szolgálat meg mindig csak annyit mondott: dolgoznak a problémán... LOL
    ON
  • Garfield
    Nem igazán értelek.

Miért lenne nevetséges a napi 10000 spam?

Azért, mert képes lekezelni napi több tízezer spam-et, az még nem jelenti azt, hogy ne akarna fellépni ellene, különösen ha egy jól meghatározható helyről érkezik. Nem rontja saját piacát, mert Kína, USA és egyéb országok, illetve a zombi gépek tízezrei bőven adnak munkát nekik így is, ami ellen már nem tudnak fellépni.
  • Mo.Organ
    Nem akarok leállni veled vitatkozni mert nincs értelme. Nem azért mert nem lenne igazad hanem azért nem mert te nem olvastad az eredeti levelet amivel a cég vádolja a UPC. Csak egy kijelentés a cég részéről. Miszerint vannak olyan ügyfelei amik naponta több 1000 vagy akár 10.000 spamt és egyéb virussal fertözött levelet kap. Kicsit nevetséges de mindegy. Jó éjt neked.
  • Garfield
    Persze teljesen korrekt az emailes bejelentés, csak úgy tűnik, a UPC-nél le sem szarják.
  • Garfield
    És te meg nem olvastad a Filter:Max válaszát arra, hogy a UPC finoman szólva nem mond igazat?
  • Garfield
    Duma helyett meg kéne nézni, hogy milyen termékekkel és konkrét szolgáltatások értékesítésével foglalkoznak. Ahogy Mighty is írta, nagyobbrészt üzleti partnereik vannak, szóval azért, mert te nem ismered őket, az még nem jelenti azt, hogy nem is ismertek.
  • Mo.Organ
    Miböl gondolod hogy nem nézetem utána, ugyan is utána kellett !!!!!!!!!! De nem tudom olvastad e a válaszlevelet a UPC-től?
  • rgranc
    lol. megalol. mi lenne, ha inkább utánanéznél. nem akarom védeni őket, de - egyesekkel ellentétben - én utánanézek, mielőtt véleményt alkotok valamiről...
  • Mighty
    Ez a cég többnyire az üzleti felhaszálókat célozza meg.
  • Mo.Organ
    Szerintem te ennél a cégnél dolgozol. 2003 április az három év sincs. Nem az évek a fontosak hanem amit lerakott az asztalra. Az hogy itt hirdeti magát ingyen az számomra azt jelenti hogy nincs pénze sem hirdetésre. Az egyszerü embernek meg majd magyarázd már el kérlek hogy mit is jelent a KNOW-HOW. Nekem hod-dog árusnak tünik az egész.
  • HNR
    Egy biztos, hogy q nagy reklám ez nekik. Ingyen :) Grat.
  • rgranc
    Azért - még ha nem is egy Symantec -, annyira nem új cég a filter:max, 2003. áprilisában indult...

Szóval a "megjelennek és egyből elkezdenek..." igen erős csúsztatás. Ugye nem a UPC-nek dolgozol? :)))

• Mo.Organ
    na megnéztem én magamnak ezt a céget "Cégünk az erőforrásbiztonság területével foglakozik, azaz a humán-erőforrások, know-how, IT infrastruktúra védelmét látjuk el" Igazi nagymenő a piacon. Megjellenek és egyből elkezdenek basztatni egy céget. Szánalmas
  • Mo.Organ
    Szerintem teljesen jogos az e-mailes bejelentés. Sok szellemi fogyatékost nem lehetne lekezelni telefonos bejelentés alapján. Ez a "filter:max" meg milyen mososzergyártócég nis akar lenni? Kik is ők?
  • Garfield
    Ennyit arról, miben reménykedhetsz, a levelet küldesz egy ISP abuse@ email címére...
  • Punker
    LoL :)