Tales of Legendia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ennyit az offról.
Bleach - Selected Soul ->Ez az elsõ, ez a Byakuyás küzdelemig viszi és ez jelent meg elõször. Sima hack'n'slash és sajna nagyon tré...aki szereti a sorozatot az talán játszik vele egy picit de ennyi...
Bleach - Hanatareshi Yabou -> Ez jött ki pont tegnap :P A játék grafikája nagyon állat :P Tisztára mintha a sorozatban lennél mivel rajzolt az egész, csak a karakterek nem de az nem gáz. A játék amúgy RPG és most épp tápolom Ichigot mert az elején lenyomott két orvbunyós hollow :D Nekem nagyon bejön csak kár, hogy japán :P Remélem lesz belõle normális nyelvezetû is.
Vajon meddig viszi a sztorit? Vagy talán alt univerzum?
Mi is a neve az új "Bleach " játéknak és milyen platformra jött ki? Nem vagyok képben <#vigyor2>#vigyor2>
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
D.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
bár ez így egyszerübb^^ mint a-z-ig végig olvassam, hogy melyik is P&C és melyik a jó:)
na tényleg elég lesz mert megköveznek:)
szerk: persze olyan P&C-t megtaláltam amit pont ismerek:)
broken sword teszt van:)
nem hiaba kutattam shepi után a topicokat:) tuttam hogy õ tudja:)
na tényleg
/ON
Hát a http://www.adventuregames.hu/ kifejezetten a kalandjátékokat gyüjti egybe, nem véletlenül küldtek oda. Elolvastad a játékteszteket?
már jópár topicban kérdezgettem és kaptam olyan válaszokat hogy csak lesetem:D hogy jön a 80 nap alatt a föld körûl a point&clik kategóriaba?:DD meg olyan oldalt montak hogy nézzek körûl ahol egy ilyen stílus sem volt:) pedig aztán P&C-s játék topicja volt:D
huhh dejó keresek valami demót ezekrõl..az nem is baj ha régiek...
huuh azért látom sikerûlt egy offot elindítanom:D bocs<#buck>#buck>
/ON
A játékhoz kapcsolódóan elsõ ránézésre nem rossz hangulatos , csak a harc a realtime miatt kicsit átláthatatlan és hosszú távon idegesítõ az ordibálás ami megy harc közben.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
KIváncsi leszek majd a Microids uj gaméjére a Lost World-re miylen lesz de a képeket nézve tuti nemlesz csalódás:)
Monkey Island 1 2 3 4
Gilbert Goodmate
Sam & Max
Day Of The Tentacle
The Black Mirror
Runaway
The Dig
Hirtelen ezek de eszmeletlenek mind. Van ami regebbi de megeri hidd el.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#taps>#taps>végre megvagy:DD....te othon vagy a témában^^ plz mondjál nekem point&clik stilusú kaland játék címeket amik jóak is...én nemigazán ismerem ezeket a játékokat
-broken sword 1;2
-syberia 1;2
-moment of silence
-Indigo Prophecy
-still life
ezeket ismerem....de biztos, hogy van még...nem?<#buck>#buck>plz thx...
Itt vannak olyan csatak ahhol asse tudod mi tortenik mert mindehonnan valaki tamad vagy valami magia es miegymas :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
trélerek alapján nagyon-nagyon hangulatosnak tûnik, engem egyrészt az animációk fogtak meg, másrészt a klasszikus japán rpg-k keveredése egyfajta Namco-s bunyós hrcrendszerrel. kellemes anime betétek vannak a játékban, szóval tetszetõs.
remélem jó is :)
GameTrailers
IGN
GameSpot