Keepsake demóteszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most szórakozok énis vele....
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
kijött a full, probálta valaki? :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
uhh ez gyönyörû... imádom ezt a hangulatot.
a végén még ráállok a kalandjátékokra :D
a végén még ráállok a kalandjátékokra :D
A Siberiában valóban gyönyörû, hangulatos hátterek voltak. Viszont a feladatok benne szerintem többnyire igen együgyüek voltak és elég szájbarágósak is. Nekem túl lassúfolyású volt valahogy az egész, nem igazán tudott szórakoztatni.
Azért persze végigcsináltam, de a legjobban mégis azt élveztem mikor vége lett. Na nem azért minha olya rossz lett volna:) hanem mert annyira jó volt az utolsó jelenet mikor a csaj utánafut az öregnek. Annyira tetszett, hogy ezt a jelenetet megnéztem kétszer is, majdnem sírtam:)
Azért persze végigcsináltam, de a legjobban mégis azt élveztem mikor vége lett. Na nem azért minha olya rossz lett volna:) hanem mert annyira jó volt az utolsó jelenet mikor a csaj utánafut az öregnek. Annyira tetszett, hogy ezt a jelenetet megnéztem kétszer is, majdnem sírtam:)
Nem a legjobb játék amit valh láttam nem tetszik
Szerintem min egy 2x elsimitas bejatszik,
ha nem kalandjatek.Ha igen akkor meg nincs ra szukseg(asszem:))
ha nem kalandjatek.Ha igen akkor meg nincs ra szukseg(asszem:))
Kár, hogy az antialiast nem kapcsolták be a screenshotokhoz..
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Na, lehet próbálkozni emberek!
Ma (2006.02.09) kb. 18.00 körül jó pár ismert játékoldalon (mnagyar és külföldi) kipakolták az angol demót! Azt hiszem 225MB körül van.
Ma (2006.02.09) kb. 18.00 körül jó pár ismert játékoldalon (mnagyar és külföldi) kipakolták az angol demót! Azt hiszem 225MB körül van.
Myst 4-5-ot nem ubereli jelenleg semmilyen mas kalandjatek, mindenfele tekintetben. Myst rulz!
Miért, Syberi1-2, Paradise randa? Igaz festmények alapján készül a render, de akkor se kézi rajz :)
Ezzel én is egyetértek.
Sokkal szebbek a rajzolt kalandjátékok.
Sokkal szebbek a rajzolt kalandjátékok.
szerintem a kaladjátékokat rajzolni kellene, mint régen és nem renderelni
Akkor foglaljuk össze:
kapunk egy játékot, amiben ugyan szépek a hátterek, de a karakterek borzalmasak (mozgás és kinézet)
a párbeszédek rosszak
alig vannak benne szereplõk
és amit sztem a legtöbben utálunk a kalandjátékokban, sok-sok fölösleges, unalmas rohangászás (igaz gyönyörû hátterek között.
Megjegyzem szeretem a kalandjátékokat (Syberia nagy kedvenc) de a cikk kicsit többet elárulhatott volna arról, hogy miért is lehet megszeretni ezt a "szerény kis játékot". Persze a hangulatot nehéz átadni, de az ilyen játékok egyik legfontosabb jellemzõje a történet, arról pedig nem sokat hallottunk...
kapunk egy játékot, amiben ugyan szépek a hátterek, de a karakterek borzalmasak (mozgás és kinézet)
a párbeszédek rosszak
alig vannak benne szereplõk
és amit sztem a legtöbben utálunk a kalandjátékokban, sok-sok fölösleges, unalmas rohangászás (igaz gyönyörû hátterek között.
Megjegyzem szeretem a kalandjátékokat (Syberia nagy kedvenc) de a cikk kicsit többet elárulhatott volna arról, hogy miért is lehet megszeretni ezt a "szerény kis játékot". Persze a hangulatot nehéz átadni, de az ilyen játékok egyik legfontosabb jellemzõje a történet, arról pedig nem sokat hallottunk...
What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
<#ijedt>#ijedt>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!