16
-
Jhon Balu #16 most szórakozok énis vele.... -
Thanatos #15 kijött a full, probálta valaki? :)
-
#14 hogy kell a minotauros játékot megoldani? -
#13 runescape, az rulez :) -
Goth #12 uhh ez gyönyörű... imádom ezt a hangulatot.
a végén még ráállok a kalandjátékokra :D -
archkoven #11 A Siberiában valóban gyönyörű, hangulatos hátterek voltak. Viszont a feladatok benne szerintem többnyire igen együgyüek voltak és elég szájbarágósak is. Nekem túl lassúfolyású volt valahogy az egész, nem igazán tudott szórakoztatni.
Azért persze végigcsináltam, de a legjobban mégis azt élveztem mikor vége lett. Na nem azért minha olya rossz lett volna:) hanem mert annyira jó volt az utolsó jelenet mikor a csaj utánafut az öregnek. Annyira tetszett, hogy ezt a jelenetet megnéztem kétszer is, majdnem sírtam:) -
zsolts #10 Nem a legjobb játék amit valh láttam nem tetszik -
senoy #9 Szerintem min egy 2x elsimitas bejatszik,
ha nem kalandjatek.Ha igen akkor meg nincs ra szukseg(asszem:)) -
irkab1rka #8 Kár, hogy az antialiast nem kapcsolták be a screenshotokhoz.. -
Inquisitor #7 Na, lehet próbálkozni emberek!
Ma (2006.02.09) kb. 18.00 körül jó pár ismert játékoldalon (mnagyar és külföldi) kipakolták az angol demót! Azt hiszem 225MB körül van. -
exxile #6 Myst 4-5-ot nem ubereli jelenleg semmilyen mas kalandjatek, mindenfele tekintetben. Myst rulz! -
Inquisitor #5 Miért, Syberi1-2, Paradise randa? Igaz festmények alapján készül a render, de akkor se kézi rajz :) -
Dakkon #4 Ezzel én is egyetértek.
Sokkal szebbek a rajzolt kalandjátékok. -
rolika #3 szerintem a kaladjátékokat rajzolni kellene, mint régen és nem renderelni -
Testudolius #2 Akkor foglaljuk össze:
kapunk egy játékot, amiben ugyan szépek a hátterek, de a karakterek borzalmasak (mozgás és kinézet)
a párbeszédek rosszak
alig vannak benne szereplők
és amit sztem a legtöbben utálunk a kalandjátékokban, sok-sok fölösleges, unalmas rohangászás (igaz gyönyörű hátterek között.
Megjegyzem szeretem a kalandjátékokat (Syberia nagy kedvenc) de a cikk kicsit többet elárulhatott volna arról, hogy miért is lehet megszeretni ezt a "szerény kis játékot". Persze a hangulatot nehéz átadni, de az ilyen játékok egyik legfontosabb jellemzője a történet, arról pedig nem sokat hallottunk... -