Digitális tévé: nem lesz egységes európai szabályozás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN VAN DIGITÁLIS RÁDIÓADÁS!!!
És ott tökéletes a hangminõség, ellenben ezzel a sz*rral!
2012-ben úgyse lesz már más, ez megint csak lehúzás.
Na többek között ezért nem lesz telóm. Fõleg nem ilyen "high-tec".
Sokkal jobban jártam Palm TX-el. Igaz bemenet nincsen rajta, de ami SD-n van, azt legalább mindent meg tudok rajta nézni.
Amúgy se rajongok a minikamerákért.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"Compulsory technical standards imposed by regulators are not necessary for the rollout of interactive digital TV in Europe," the Commission said.
Reuters
nem véletlen lett politikus... a barom.
Forza.
Én már a 16:9-el is szívok, mert nem tud egyik tévé sem automatikusan váltani, mindíg kézzel kell kapcsolgatni. Sõt hiába állítom be a DVD-n, hogy a tv 16:9-es semmi sem változik. Szóval hiába a technika, ha az nem mûködik normálisan.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Az eddigi analog tunerekkel nicns baja, remélem digitálissal se lesz.
Szar JúPC-rõl digizni ... szar. Még mielõtt megvette a helyi kábeltv-t egész jó volt a kép és tiszta, azóta meg csak mákhalom és homály (ez a fejlõdés)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyébként nem ehhez volt prohardveren egy USB-s vevõ PC-hez (úgy 16 ezer körül)?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Csak vevõ kéne 😞
Amúgy az a barkács TV állvány nagyon ronda a High Tech TV alatt :-)
"ezzel a sokszínûséggel pedig csak a fogyasztók járnak jól"
Nem igazán értem miért? A készülékeket gyártó cégeknek ebben a nagy sokszínûségben többet kell költeniük fejlesztésre, mivel többféle szabványhoz alkalmazkodó cuccokat kell elõállítani. A fejlesztésre fordított költségek pedig bekerülnek a fogyasztói árba szvsz.
Akkor miért is jár jól a fogyasztó???<#fejvakaras>#fejvakaras>
|Származási hely: Degec|
ez csak nekem tûnik baromságnak? minden túró rudi pöttyös. ezt bizonyítja az is, hogy már eddig is sok pöttyöset gyártottak le... :S<#confused>#confused><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead> eztet nekem magasos😞
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.