76
Real Zaragoza
  • Matthew Prosac
    Háteznemigaz... 0-1
  • Monoton
    azta ezmi volt!
  • bmffm856
    tettem rátok tippmixen...nyerjetek ám :D
  • Matthew Prosac
    77' Zaragoza 0 - 0 Barcelona
    Egy Deco sárgalapon kívül nemlátok sokmindent a livescore-on, de most szépen átcsüccsenek a TV mellé!
  • Matthew Prosac
    Na én is megérkeztem a szombat estéből!
  • REALista
    Zaragoza gólokat szeretnék látni!!!!!!!!!
  • Monoton
  • Matthew Prosac
    spanyol kommentárral ráadásul nagyon könnyen extázisba esik az ember. durva volt az összes gól, majdnem összejött a csoda. De anélkül is nyilvánvaló, hogy kinek drukkolunk majd a döntőben . [segít: topic-cím..]
  • Monoton

Nekem Cicinho gólja tetszett nagyon!
  • Matthew Prosac
    Most hogy megnéztem a gólokat azt kell hogy mondjam: a Real megérdemelte volna a továbbjutást.
    [objektív]
  • Matthew Prosac
    Nagyon izgalmassá tette a visszavágót, de kiesett a Real

A vártnál jóval nagyobb izgalmak közepette jutott a Zaragoza a labdarúgó Spanyol Kupa döntőjébe, a visszavágón ugyanis csak nem kis nehézségek árán tudott megőrizni valamicskét az első mérkőzésen szerzett ötgólos előnyéből.

A 6-1-es első mérkőzés után inkább csak formalitásnak tűnt a visszavágó – körülbelül egy percig. Akkor Cicinho egy elé pattanó labdából 19 méterről óriási gólt lőtt César hálójába, a Madrid pedig eszeveszett rohamokba kezdett.

Már az ötödik percben tovább faragott hátrányán a Real: Ronaldo még nem tudta lekezelni a labdát a tizenhatoson belül, az érkező Robinho azonban laposan a hálóba bombázott. Ekkor már kicsit kezdhettek aggódni a Zaragoza hívei.

A csapat játékosai azonban nem aggódtak eléggé, így aztán egy remek madridi akció után nyolc méterről Ronaldo is a hálóba perdíthetett – már csak két gólra volt a feltámadás, és lendületben volt a Real!

A lendület pedig vitte előre a madridiakat (régen játszott ekkora lelkesedéssel és alázattal a királyi gárda), sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám a szerencse a vendégek mellé szegődött és César is bemutatott néhány nagy védést, így a 72-28-százalékos labdabirtoklási arány ellenére nem esett újabb gól az első félidőben.

A második játékrészre végképp bekkelni állt be a Zaragoza: a védők szorgosan vagdosták el a labdákat a tizenhatos környékéről, és Milito illetve Ewerthon igyekeztek helyzeteket kialakítani – mérsékelt sikerrel.

A játékrész első negyedórájában a Madrid mezőnyfölénye is meddővé vált, sokat járatták a labdát, de átadásaikba (illetve Robinho esetében inkább hosszas cselsorozataikba) mindig hiba csúszott. A 61. percben azonban Roberto Carlos egy remek csel után tizenhétről bivalyerős lövést küldött a léc alá – 4-0!

Amit nem sokan hittek volna, bekövetkezett tehát: egy gólra került a továbbjutástól a Real. A madridiak rohamoztak, a zaragozaiak romboltak tovább, aztán a 75. percben el is dőlhetett volna a továbbjutás, Ewerthon azonban hiába lépett ki és lőtt a hálóba, a játékvezető – tévesen – les miatt érvénytelenítette a találatot.

Az izgalmak pedig fokozódtak. Ronaldo nagyjából egy méterről, éles szögből emelt a kapu fölé, Beckham távolról kanyarította rá veszélyesen a labdát, majd újból a kétszeres aranylabdás lőtt César kezébe. Végül a négyperces hosszabbítás utolsó pillanataiban már cicázott a madridiakkal a Zaragoza, és gyenge játékkal is megőrizte a megmaradt soványka előnyt. A fővárosiak hiába nyújtották az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét, végül búcsúzni kényszerültek a kupából.

forrás: NSO
  • DJ Bee18
    3-0 10 PERC UTÁN
    MEGBÁNJA HOGY MEGSZÜLETETT
  • Matthew Prosac

hát őt tényleg nehéz utolérni.
  • Matthew Prosac
    Egy kis házi góllövőlista az ínyenceknek.. 2-en húzzák a csapatot..

1 Diego Milito - 17
    2 Ewerthon - 15
    3 Oscar - 4
    4 Sergio García - 3
    5 Cani - 3
    6 Ponzio - 2
    7 Savio - 1
    8 Gaby Milito - 1
    9 Movilla - 1
    10 Generelo - 1
  • Monoton
    OKS !! nem annak szántam csak :P oén
  • Matthew Prosac
    nembeszólni mert rendszabályozás lesz!
    [amúgy banner + klub alapinfók nemsokára feltöltésre kerülnek csak mostanság nemsok időm akad (továbbtanulási mizéria + kocsmázás)]
  • asfa
    aha-aha :)
  • Monoton
    ok haragszom!
  • Matthew Prosac
    nyugi gyerekek. most értem haza. tudjátok szombat este van...
    egyszóval nem tudtam követni az eseményeket... esetleg haragudjatok meg rám
  • Monoton
    hát igen Prosac kollega ugy gondolta jó poén!

akkor most énis nyissak majd olyan topicokatt akik elverik a barca t? :DD
  • asfa
    hát ja!nyilván azért mert 6-1-re legyőzte a Realt!
  • Csesza
    sztem itt a fórumon nincs itt olyan aki hű de nagy drukkernek valotta volna magát, ezt a topikot sztem csak a szimpátia miatt nyitották ki
  • asfa
    amikor vesztésre áll a csapat senki sem ir? élő példa a divatdrukkerekre!
  • Monoton
    erre énis kíváncsi lennék!
  • DJ Bee18
    mitől lenne beképzeltebb bármely nagy csapatnál?
  • GanXstaZoleeWrk
    beképzelt biznisz real jol ki lett fingatva :DDDD gz a zaragozanak :)
  • Unreal1942
    Megérdemlik a "nagycsapatok"
  • Monoton

A MUMUSOK
  • szanics
    Gratula, tengermély tisztelet, maximális respekt a Zaragozának!
    Kiütni a Barcát és a Realt egymás után a kupából, na ez rendben van! :D
  • Matthew Prosac
    "vasfegyelmet" kérek!
  • asfa
    ja eléggé :|
  • asfa
    szép eredmény bár nagyon sajnálom a Realt mit csináltak?
  • gabber_saviola
    kinyitva, és lehet viselkedni
  • McFrost
    nemá
  • Matthew Prosac
    Főként a Real és Barca drukkerek kérésére.
    Szép volt a mai meccs fiúk! jól összeállt a Milito Ewerthon csatárduó!

FT Zaragoza [6 - 1] Real Madrid
    15' [1 - 0] D. Milito
    22' [2 - 0] D. Milito
    34' [3 - 0] D. Milito
    38' [3 - 1] J.C. Baptista
    56' [4 - 1] D. Milito
    60' [5 - 1] Ewerthon
    83' [6 - 1] Ewerthon