76
Real Zaragoza
-
#36 Háteznemigaz... 0-1 -
Monoton #35 azta ezmi volt! -
#34 tettem rátok tippmixen...nyerjetek ám :D -
#33 77' Zaragoza 0 - 0 Barcelona
Egy Deco sárgalapon kívül nemlátok sokmindent a livescore-on, de most szépen átcsüccsenek a TV mellé! -
#32 Na én is megérkeztem a szombat estéből! -
#31 Zaragoza gólokat szeretnék látni!!!!!!!!! -
Monoton #30 -
#29 spanyol kommentárral ráadásul nagyon könnyen extázisba esik az ember. durva volt az összes gól, majdnem összejött a csoda. De anélkül is nyilvánvaló, hogy kinek drukkolunk majd a döntőben . [segít: topic-cím..] -
Monoton #28
Nekem Cicinho gólja tetszett nagyon! -
#27 Most hogy megnéztem a gólokat azt kell hogy mondjam: a Real megérdemelte volna a továbbjutást.
[objektív] -
#26 Nagyon izgalmassá tette a visszavágót, de kiesett a Real
A vártnál jóval nagyobb izgalmak közepette jutott a Zaragoza a labdarúgó Spanyol Kupa döntőjébe, a visszavágón ugyanis csak nem kis nehézségek árán tudott megőrizni valamicskét az első mérkőzésen szerzett ötgólos előnyéből.
A 6-1-es első mérkőzés után inkább csak formalitásnak tűnt a visszavágó – körülbelül egy percig. Akkor Cicinho egy elé pattanó labdából 19 méterről óriási gólt lőtt César hálójába, a Madrid pedig eszeveszett rohamokba kezdett.
Már az ötödik percben tovább faragott hátrányán a Real: Ronaldo még nem tudta lekezelni a labdát a tizenhatoson belül, az érkező Robinho azonban laposan a hálóba bombázott. Ekkor már kicsit kezdhettek aggódni a Zaragoza hívei.
A csapat játékosai azonban nem aggódtak eléggé, így aztán egy remek madridi akció után nyolc méterről Ronaldo is a hálóba perdíthetett – már csak két gólra volt a feltámadás, és lendületben volt a Real!
A lendület pedig vitte előre a madridiakat (régen játszott ekkora lelkesedéssel és alázattal a királyi gárda), sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám a szerencse a vendégek mellé szegődött és César is bemutatott néhány nagy védést, így a 72-28-százalékos labdabirtoklási arány ellenére nem esett újabb gól az első félidőben.
A második játékrészre végképp bekkelni állt be a Zaragoza: a védők szorgosan vagdosták el a labdákat a tizenhatos környékéről, és Milito illetve Ewerthon igyekeztek helyzeteket kialakítani – mérsékelt sikerrel.
A játékrész első negyedórájában a Madrid mezőnyfölénye is meddővé vált, sokat járatták a labdát, de átadásaikba (illetve Robinho esetében inkább hosszas cselsorozataikba) mindig hiba csúszott. A 61. percben azonban Roberto Carlos egy remek csel után tizenhétről bivalyerős lövést küldött a léc alá – 4-0!
Amit nem sokan hittek volna, bekövetkezett tehát: egy gólra került a továbbjutástól a Real. A madridiak rohamoztak, a zaragozaiak romboltak tovább, aztán a 75. percben el is dőlhetett volna a továbbjutás, Ewerthon azonban hiába lépett ki és lőtt a hálóba, a játékvezető – tévesen – les miatt érvénytelenítette a találatot.
Az izgalmak pedig fokozódtak. Ronaldo nagyjából egy méterről, éles szögből emelt a kapu fölé, Beckham távolról kanyarította rá veszélyesen a labdát, majd újból a kétszeres aranylabdás lőtt César kezébe. Végül a négyperces hosszabbítás utolsó pillanataiban már cicázott a madridiakkal a Zaragoza, és gyenge játékkal is megőrizte a megmaradt soványka előnyt. A fővárosiak hiába nyújtották az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét, végül búcsúzni kényszerültek a kupából.
forrás: NSO -
#25 3-0 10 PERC UTÁN
MEGBÁNJA HOGY MEGSZÜLETETT -
hát őt tényleg nehéz utolérni. -
#23 Egy kis házi góllövőlista az ínyenceknek.. 2-en húzzák a csapatot..
1 Diego Milito - 17
2 Ewerthon - 15
3 Oscar - 4
4 Sergio García - 3
5 Cani - 3
6 Ponzio - 2
7 Savio - 1
8 Gaby Milito - 1
9 Movilla - 1
10 Generelo - 1 -
Monoton #22 OKS !! nem annak szántam csak :P oén -
#21 nembeszólni mert rendszabályozás lesz!
[amúgy banner + klub alapinfók nemsokára feltöltésre kerülnek csak mostanság nemsok időm akad (továbbtanulási mizéria + kocsmázás)] -
#20 aha-aha :) -
Monoton #19 ok haragszom! -
#18 nyugi gyerekek. most értem haza. tudjátok szombat este van...
egyszóval nem tudtam követni az eseményeket... esetleg haragudjatok meg rám -
Monoton #17 hát igen Prosac kollega ugy gondolta jó poén!
akkor most énis nyissak majd olyan topicokatt akik elverik a barca t? :DD -
#16 hát ja!nyilván azért mert 6-1-re legyőzte a Realt! -
Csesza #15 sztem itt a fórumon nincs itt olyan aki hű de nagy drukkernek valotta volna magát, ezt a topikot sztem csak a szimpátia miatt nyitották ki -
#14 amikor vesztésre áll a csapat senki sem ir? élő példa a divatdrukkerekre! -
Monoton #13 erre énis kíváncsi lennék! -
#12 mitől lenne beképzeltebb bármely nagy csapatnál? -
#11 beképzelt biznisz real jol ki lett fingatva :DDDD gz a zaragozanak :) -
Unreal1942 #10 Megérdemlik a "nagycsapatok"
-
Monoton #9
A MUMUSOK -
#8 Gratula, tengermély tisztelet, maximális respekt a Zaragozának!
Kiütni a Barcát és a Realt egymás után a kupából, na ez rendben van! :D -
#7 "vasfegyelmet" kérek! -
#6 ja eléggé :| -
#4 szép eredmény bár nagyon sajnálom a Realt mit csináltak? -
#3 kinyitva, és lehet viselkedni -
#2 nemá -
#1 Főként a Real és Barca drukkerek kérésére.
Szép volt a mai meccs fiúk! jól összeállt a Milito Ewerthon csatárduó!
FT Zaragoza [6 - 1] Real Madrid
15' [1 - 0] D. Milito
22' [2 - 0] D. Milito
34' [3 - 0] D. Milito
38' [3 - 1] J.C. Baptista
56' [4 - 1] D. Milito
60' [5 - 1] Ewerthon
83' [6 - 1] Ewerthon